MartinH Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Fitter mówił, że przy moim rozstawie ramion taka długość powinna być OK, ale chcę spróbować szerszą i przy okazji urwać trochę gramów. Wpadnie Funn 680mm. Ja też uważałem, że 560 jest dla mnie OK, póki się nie przesiadłem na 660 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Wiosennie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 troche slabe foto, ale lepszego nie mam Matko Bosko, czy ludzie odpowiedzialni za prezencję produktów w Treku nie mają litości? Albo wszystko jest czarne, białe lubi biało-czarne albo nagle takie cuś... Myślalem że tylko mój Ibis mógł być w tak niemęskim niebieskim kolorku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Z ostatniego wypadu,wiało prosto w pyszczydło ale cza jechać było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Po prostu Cube LTD BlackLine. Subtelnie zmieniony osprzęt. Jakos tydzien temu nabylem ten sam model Fotki wstawie jak zrobie jaks wypad. Tez myslalem nad dodaniem czerwonych chwytow i jak widze fajnie sie prezentuje, czerwone zakretki na wentyle byly czy sam dodales? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Z ostatniego wypadu,wiało prosto w pyszczydło ale cza jechać było venom co to za zalew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 To nie Zalew jeno nasza Wisła Panocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 W końcu na chodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) W końcu mogę się nim pochwalić... 29th Peak De Leniu - Road edition Edytowane 23 Lutego 2015 przez Leniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Bardzo ładny Peak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ładnie wygląda. Choć mnie osobiście w "białej" wersji Epicona brakuje białej korony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Noo,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Tutaj akurat czarna korona i białe dolne golenie idealnie komponują się z ramą wg mnie Czerwone chwyty i pasek na siodle dopełniają beczkę miodu, a łyżka dziegciu to czerwony mostek na dodatek nie w tym odcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 a łyżka dziegciu to czerwony mostek na dodatek nie w tym odcieniu masz rację... też mi się nie podoba ten odcień ...no ale nie można mieć wszystkiego od razu. Kiedyś może trafie na coś fajnego to się kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Wiadomo ciśnienia nie ma - najważniejsze żeby się jeździło dobrze, a do tego i różowy z Hello Kitty może być Moim zdaniem po prostu czarny by pasował bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 a do tego i różowy z Hello Kitty może być Na moją obronę mam tylko to ze kupiłem go podczas rozmowy telefonicznej ... w różu mi nie do twarzy heheh potestuje rózne wysokości mostka (być może zmienie teżdługość) i jak zmienie kolor to będziesz pierwszą osobą która zostanie o tym poinformowana Pozostałym kolegom dziękuję za nie komentowanie mojego różowego anodowanego mostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) Dziś w końcu udało się pojeździć trochę w terenie i ubrudzić PEAK-a, później wyglądał jeszcze gorzej Z przodu założona agresywniejsza opona (MK II) i zmieniona sztyca na Ritchey WCS. Zostało jeszcze skrócić komin, zdrapać naklejki z amortyzatora, założyć jakiś lepszy koszyk tak żeby bidon 1 L się mieścił, zalać opony mleczkiem (jak się zrobi cieplej) i będzie finał składania roweru. Edytowane 27 Lutego 2015 przez shiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jaki masz blat zamocowany? Też chcę przerobić XT na 2x i szukam czegoś 38T o dobrym stosunku waga/cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 To jest zwykła zębatka Deore 36T. Chciałem spróbować czy korba 2 blatowa jest dla mnie, a przy małej zębatce 22T nie chciałem zakładać większej niż 36 bo słyszałem ze może przerzutka nie obsłużyć. Działać to działa ale czasem zdarzy się że zaciągnie łańcuch. Zastanawiam się czy coś można z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Gaadanie... Miałem w Pryszczu korbę 20/36 i obsługiwała mi to zwykła, dwubiegowa SLX. Teraz mam 20/34 i tez biega bez przysłowiowej doopy. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Tak z ciekawości, jakie masz konkretnie te blaty 20 i 34T? Sam szukam czegoś fajnego z 34 ząbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 W końcu na chodzie... Trzyma poziom ta Merida. Jak się jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dzięki. Szczerze mówiąc jeździ się super. W porównaniu do kółek 26 jest duża różnica. Na tych kołach podjazdy pokonuje mi się zdecydowanie łatwiej. Zwrotność i sztywność jest mega. Teraz po kilkunastu jazdach, gdy czasami przesiadam się na rower dziewczyny, Author na kołach 28, czuje się jakbym jeździł na zabawce ;-) Z perspektywy czasu bym jednak wprowadził parę zmian, które pewnie prędzej czy później się pojawią... - większa zębatka na korbie - 40T. Chwilami mi brakuje jeszcze żeby przycisnąć. Mimo to bardzo się cieszę, że wziąłem napęd 2x10 - to strzał w dziesiątkę. - większa tarcza z przodu. Nie używam za często przedniego hamulca, jednak czuję, że mogłoby być trochę więcej z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Ktoś pytał o zdjęcia od strony napędu itp, zatem wrzucam, póki czysty Na dniach wpadnie nowa kierownica. Planuję zmianę sztycy na prostą, kosmetyka typu nowy mostek, zacisk sztycy i zacisk tylnego koła. Edytowane 1 Marca 2015 przez MokryxD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z tego co pamiętam to nie miałeś w planie zmieniać chyba kierownicy? Obecnie testowe jazdy bez przedniej przerzutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi