RISTO90 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Trawka mućki musi być nakoksowana. Poszło zwierzę mocno w masę Dosłownie mini żubr Trawka dobra jak to w Holandii A ten 'mini żubr' to szkocka krowa wyżynna Hihgland Cattle napotkana w Holenderskim Parku Narodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Mocno kosmopolitycznie się zrobiło. Holenderska trawka, irlandzka rogacizna, niemiecki rower i rowerzysta z Lechistanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Canyon na snieznej wycieczce, po ktorej dorobil sie przebiegu 8k km. Zmieniono hamulce C1 formula na SLX - duzo lepsze. Jak sie jeździ na tych oponkach po śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Bezprądowiec z widłem Surly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Karate Monkey? Czuć zmianę? Wygląd na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) Tak ,to karateka. Rower inaczej się prowadzi na wskutek większego trailu Surly'ego. Jest stabilniej,mniej nerwowo, chyba leniwiej skręca.Tydzień, dwa i przywyknę. Edytowane 4 Lutego 2015 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Piknie się prezentuje klasa sama w sobie bardzo mi sie podoba kolego ronina z nowym widłem miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ... szkoda, ze nie Cromoto, ale zawsze lepiej niż ten amelinowy, oryginalny popapraniec Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Mała zimowa sesja. Edytowane 5 Lutego 2015 przez mdhlodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Stopień wysunięcia sztycy siodła jest dla mnie niewiarygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ile masz wzrostu? rama wygląda na 21,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Mam rower z ramą 21,5. wzrost 196cm, a sztyca suntour ma 35cm i jest na min oznaczonym przez producenta. Edytowane 5 Lutego 2015 przez mdhlodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 wywal tę sztycę amortyzowaną.... jako że się ugina zawsze musisz ją dźwigać za wysoko, no i ta stale zmienna geometria podczas pedałowania. Ale jak tobie pasuje to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Taaa wiem, i odbiera energie z pedałów na czym tracę ułamki sekund, które mógłbym spokojnie spędzić stojąc na swiatłach w mieście. Proszę cię. I ta zmienna geometria ktora naraża mnie na porwanie przez wiatr gdyż nagle powoduje wielki opór powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 sztyca suntour ma 35cm i jest na min oznaczonym przez producenta. Nie myślałeś jednak nad dłuższą sztycą, np: 40 cm? Ja też jeździłem na limicie z 35cm sztycą, jednak dla "spokojności" zakupiłem 40stke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 40 z amortyzacją to nie jest tak łatwo dostać ;-) jak pisałem dla mnie sztyca amortyzowana to największa bzdura jaką montuje się w rowerze... ale to nie przeszkadza aby ją mieć i używać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ja szukałem sztycy 40 ale nie widziałem z suntoura. A co do samej amortyzacji to bez niej, a dopiero kupiłem, nie wyobrażam sobie jeździć. Wcześniej na tym parszywym fabrycznym siodle w ogóle nie siedziałem. Bolało mnie wszystko nawet jak miałem w nogach cały sezon letni. Mam problem z kręgosłupem. Teraz nawet przebywam na L4. Ważę 100kg. Dla mnie to rewelacja. Nie muszę juz wstawać na byle torach czy chodniku. Nie odczuwam po jeździe nastepnego dnia bólu pleców. A czy wypada czy nie. Niech rozsądzą maniacy lekkości. I tak mam damskie siodło Authora hehe. Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Pozwolę sobie przyOTopić - po pierwsze toż to galeria a nie kącik wymiany opinii ważniejszych i kompletnie bzdurnych. Po drugie - jak widzę że ktoś pisze wywal to/zmień tamto, to aż mną trzęsie - każdy składa rower pod swój tyłek i przykładowo jak wyżej - są "przesłanki zdrowotne" dla pewnych rozwiązań które innym solą w oku. Puenty nie będzie. Foty też niestety bo z telefonu nie wkleję :/ Koniec OT POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Z dzisiejszej przejażdżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tego drugiego to na smyczy ciągnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie musiałem - żona na nim jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A oto i mój PEAK. Proszę nie komentować komina bo dopiero złożony, przebieg 100m, muszę go jeszcze ustawić pod siebie, na pewno będzie docięty ;-) Wagowo ponad 11 kg, ale po zalaniu mleczkiem opon powinny wyjść 11 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik3009 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) Mały zimowy wypad. Lodowisko za oknem ale chęci nie brakuje Edytowane 6 Lutego 2015 przez ecik3009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Rafu niestety musiałem pożegnać swoją pomarańczową ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Mały zimowy wypad. Lodowisko za oknem ale chęci nie brakuje Powitać ecik3009 Jak się sprawuje Canyon SLX?? Długo trwała dostawa i najważniejsze jaki do brałeś rozmiar ramy do wzrostu?? SLX jest na mojej liście wraz z cube elite c68, orbera alma, scott scale orac stumpjumper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi