malutki Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Pozwolę sobie pokazać mój rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ładny karawan Jak Ci się sprawdzają te oponki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 fakt, karawan w rozm. 22,5" a opony to nie wiem jak się sprawdzają bo dziś zrobiłem pierszwy wyjazd by sprawdzić czy dobrze wykombinowałem rozmiar ramy. póki co jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Jeszcze nikt nie zauważył, że założona jest na odwrót ? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Jeszcze nikt nie zauważył, że założona jest na odwrót ? Spokojnie, wiem o tym. ale wolałem zrobić pierwsze metry niż obracać oponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugosz Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Spokojnie, wiem o tym. ale wolałem zrobić pierwsze metry niż obracać oponę Z tego co pamiętam to Geax ma opony dwu kierunkowe jeden to "speed" a drugi "traction" także opona w zależności od potrzeb może być założona dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Jazda figurowa na lodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Yoschi - przeraziłeś mnie. Przypomniałem sobie jak na takiej drodze zmarzniętej na kość potłukłem się 13 lat temu. W jednej sekundzie rower miałem pod tyłkiem, w kolejnej wyśliznął mi się w bok i rąbnąłem całą masą o matkę Ziemię. Nie sądziłem, że grzmotnięcie w żebra może aż tak boleć. A za Talona (EVO) masz PLUSA - Prawie taki ładny jak mój )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Gleba nie jedna była dzisiaj ;D ale jak to mówią, jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Jazda figurowa na lodzie.... Technika musi być Fajne kolory Talona. P.S. Co masz za tarcze i chwyty u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Technika musi być Najlepsza w tych warunkach: iść pieszo Ładne kolory Talona. O gustach się nie dyskutuje, ale uważam, że to najładniejsza wersja kolorystyczna tej ramy. W dodatku zaskakująco łatwo utrzymać ją w czystości. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszczep Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Zdecydowałem się zaprezentować: Wheeler Protron 500 29" (40th Years Anniversary edition) -- Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Pierwsza Jura w tym roku. Lodu mało, trakcja dobra, jeździ się nawet lepiej, bo śnieg wypełnił szczeliny między kamieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Po miesięcznej prawie przerwie spowodowanej kontuzją pleców i wojowaniem z rudą, złożyłem rowerek, zakonserwowałem smarem i pojechałem, jak się okazało, przeczołgać go po pobliskich błotach. Przy okazji zimy, na przód wróciło szerokie Schawlbe Racing Ralph, robi robotę. Z tyłu stritowy, bmxowy maxis został. Efekt poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Peak 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ja się też pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 @@olek123, nie za krótki ten przewód do hamulca z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Nie, jest docięty w sam raz. Edytowane 1 Lutego 2015 przez olek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Witam kolejnych w gronie Peaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Canyon na snieznej wycieczce, po ktorej dorobil sie przebiegu 8k km. Zmieniono hamulce C1 formula na SLX - duzo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) Po prostu Cube LTD BlackLine. Subtelnie zmieniony osprzęt. Edytowane 3 Lutego 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RISTO90 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 U mnie może i śniegu brak ale za to mućka jest (to stopklatka, dlatego taka jakość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Trawka mućki musi być nakoksowana. Poszło zwierzę mocno w masę Dosłownie mini żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 hahahaha kurcze, zdjęcie kosmos ta jakość, ta mućka....rower tylko dopełnia kompozycję, wszystko bez sensu, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 to stopklatka, dlatego taka jakość dobrze jest, klimat jak w diablo jedynce aż się łezka zakręciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi