jahoo84 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Nic się nie dzieje w temacie to dodam jeszcze dwa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J1had Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jakies konkretne argumenty nieuxnania gwarancji? Wysuniecie podsiodlowej jest tu na duzym luzie. Moze, ekhm, waga jezdzca wieksza niz producent specyfikowal? "Niewłaściwe użytkowanie roweru , za wysoko wysunięta sztyca" Ważę 95kg . Dzięki za wsparcie i miłe słowa . Żeby nie robić offtopa dorzucę coś jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Ważę 95kg Nie ma się co obrażać i gniewać,to tylko wysunięte spostrzeżenia i zarazem prawdziwe,zbyt mocno wysunięta sztyca i spora waga dają sporą dźwignię w tym miejscu i często pękają ramy wtedy,ramka sama w sobie ma dosyć ciekawy wygląd ale zawsze lepiej brać sprawdzone ramy niż strzelać w coś co ma znikomą sprzedaż jaho84 musimy się ugadać jak się zrobią cieplejsze dni na jaki wypadzik jak będę w mieście ze swoją maszynką Edytowane 18 Stycznia 2015 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Z miłą chęcią :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basidion Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam, Trochę offtopowo... Zaniepokoilo mnie to co sie przydarzyło J1hado'wi.. Ja mam mniej wiecej podobna konstrukcję ramy ( z takim podobnym wzmocnieniem przy podsiodłowce - http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/?p=1605927 ), waze 120kg, mam tam sztyce 35cm wysunieta na okolo 20cm.. czy dla bezpieczenstwa moglbym kupic dluzsza sztyce np. 40cm, albo wiecej, by więcej jej było wsunięte w rurę? Czy to zmniejszyłoby ryzyko podobnego wypadku? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Singlespeed Kross-a który wkrótce dostanie widelec Surly aby być w pełni stallovym jednobiegaczem Edytowane 19 Stycznia 2015 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam, Trochę offtopowo... Zaniepokoilo mnie to co sie przydarzyło J1hado'wi.. Ja mam mniej wiecej podobna konstrukcję ramy ( z takim podobnym wzmocnieniem przy podsiodłowce - http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/?p=1605927 ), waze 120kg, mam tam sztyce 35cm wysunieta na okolo 20cm.. czy dla bezpieczenstwa moglbym kupic dluzsza sztyce np. 40cm, albo wiecej, by więcej jej było wsunięte w rurę? Czy to zmniejszyłoby ryzyko podobnego wypadku? Pozdrawiam serdecznie to ja też offtopowo, myślę że nie musisz się obawiać, bergamont robi raczej lepsze jakościowo ramy, ale zawsze możesz wymienić sztycę na dłuższą jeśli nie liczysz każdego grama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Piękny sprzęt kolego ronina bardo mi się podoba ciekawe jak będzie wyglądał z nowym widelcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Charge Cooker SS. Zabawa przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Ernesto, Wkrótce go pokażę singlowemu światu. Rysz, Bezsenność mnie czeka ....coś pięknego. :whistling: Edytowane 20 Stycznia 2015 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Charge Cooker SS. Zabawa przednia Przedni debiut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomachos Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam wszystkich !, jestem nowy, ale tamat obserwuje od dawna Unibike Evo29 2014 i w szacie letniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 fotka fotka spróbuj wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Żeby utrzymać udział stali w wątku, Stanton Sherpa 853 w pierwotnej aranżacji (zdjęcie autorstwa p. Maciejasa i za Jego zgodą) ...i z nowym mostkiem: Edytowane 21 Stycznia 2015 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) PKP ! Edytowane 21 Stycznia 2015 przez errwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Z zachwytem potwierdzam: PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 czy tylko mi się wydaje że tarcza z tyłu jest większa? pozatym bradzo fajna stylistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turo Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Piękny rower ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 czy tylko mi się wydaje że tarcza z tyłu jest większa? pozatym bradzo fajna stylistyka Tylko tak wygląda. Obie mają po 180mm. Podziękował bractwu za czułe słówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (a ja nadal się zastanawiam jak to się stało, że ten rower nie został "stalówką roku" na Paprykarzu...jak nic - zafałszowane wybory! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ... to przez błotniki Minus 20 punktów w ranking jak obszył... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 a ja nadal się zastanawiam jak to się stało, że ten rower nie został "stalówką roku" na Paprykarzu... Tym bardziej, że "na żywo" wygląda jeszcze lepiej.A ja nadal zastanawiam się, dlaczego nie dostałem zlotowej naklejki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ożesz Ty!hmmm...bo przespałeś temat? dostaniesz, dostanieszps: to nie jest wątek do tego typu wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Teraz się zastanawiają a głos oddawali na brzydkiego szaraka... Jedna osoba oddała głos na Stanton'a, najprawdopodbniej ta, która nie mogła na własny rower głosować Artoor -Sherpa rządzi! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Gienek wygrał w cuglach i zasłużenie. Nie dość, że był kometą z przyszłości to jeszcze sztywny na froncie i w dużym rozmiarze, a rozmiar się liczy. Sherpa był wtedy świeżo wyskoczony z pudełka, jak malowana lala na wybiegu haute couture. Takie typy nie nęcą atletów po morderczej wyrypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi