ernesto Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Piękny sprzęt kolego kuman pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Takie eksperymenty pchają świat we właściwym kierunku, dlatego wskocz na dobre do wspomnianego wątku i dziel się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Servuss Kuman ...jak byś chciał go wytargać gdzieś po midlands'ach to daj cynka - zawezmę swego Geniusza i można coś objechać POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 . Pierwszy post na forum, wiec przedstawie swoja obecna glowna maszyne. u... stalowo... singlowo... wielkokołowo... u.... twardzielsko No to jeszcze na Nowy rok zapoczątkować trzeba super ale tak jak rambol napisał: trochę mniej bombek na choince. Mnie oczy bolą od białych felg bez obrazy we wszystkich rowerach. Moja ,,Koza Śnieżna'' Muszę jeszcze zmienić sztyce,nowy blat do korby jedzie.... I zmienić te kowadło z przodu (2.7kg) Waga:12.8kg :/ o to..to .. czarne na białym, eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witam forumowiczow. Pierwszy post na forum, wiec przedstawie swoja obecna glowna maszyne. Genesis Fortitude SS Pozdrawiam Michal ps. przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z nieswojego kompa. Trzeba będzie zrobić mały miting jednobiegowy Może by się udało to co nam się nie udało ostatnio Lordzie? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Z dzisiejszego wypadu na WAT. A może nie tyle wypadu co wyskoku, bo 40 min zadyszki trudno nazwać inaczej. Ale mimo to pierwsza jazda w 2015 zaliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Ładny. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RISTO90 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Oto mój Cube LTD PRO '14 Orange/Blue. Rama 23" Pedały na zdjęciu nieaktualne (foto z lipca). Teraz są MT-50 z butami CT-70 na Click'R. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez RISTO90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 29" a wygląda jak 26". Troszkę poszalałeś z HDRem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RISTO90 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Masz Pan bez poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 inbred, ecr surly, 1x10, artysta ze mnie żaden ale jest w terenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 O widze inbred, nawet w takim kolorze jak mój. Chociaż ostatnio mało nim jeżdzę to trzymam w stajni z sentymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Drezyna a co to za fajne błotniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) TomHagen to ZÉFAL NO MUD i Deflector RM29 Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Pejot1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dzięki! Wyglądają na skuteczne mimo, że dyskretne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Pierwsza jazda w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 po wymianie napędu z slx na sram (korba sram x7 3x10, kaseta sram 1070, łańcuch campagnolo record, przerzutka tył sram x9 type 2 średni wózek biała, manetki sram x9 3x10) jadą jeszcze spd ale nie mogłem się powstrzymać i przykręciłem co miałem by się przejechać (pierwsze 10 km w tym roku i jak na dobry początek przystało jak już zacząłem się zachwycać nowym napędem to złapałem kapcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 No i co robaczki? Pomysły wam się wyczerpały na ładne fotki waszych bajków bo pogoda dopisuje chwilowo i można coś cyknąć w trakcie jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J1had Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Witam . To może ja pokaże swojego 29r którego już nie mam , ponieważ po 1 miesiącu (950km) pękła rama ( rura podsiodłowa) , gwarancja nie uznana itp itd . Edytowane 15 Stycznia 2015 przez J1had Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Przy tak wysuniętej sztycy nie ma się czemu dziwić, że rama pękła w tym miejscu.. Działała tam spora siła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J1had Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Ogranicznik jest na 10 cm sztyca siedziała 12 . Zresztą nawet jak to moja wina to trudno się mówi . Edytowane 15 Stycznia 2015 przez J1had Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Witam . To może ja pokaże swojego 29r którego już nie mam , ponieważ po 1 miesiącu (950km) pękła rama ( rura podsiodłowa) , gwarancja nie uznana itp itd .Jakies konkretne argumenty nieuxnania gwarancji? Wysuniecie podsiodlowej jest tu na duzym luzie. Moze, ekhm, waga jezdzca wieksza niz producent specyfikowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 head to rowerki robi takie sobie jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ale gwarancja zawsze się należy... warto walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj wiosennie to trzeba było coś pokręcić Edytowane 16 Stycznia 2015 przez cinek1987cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi