venom2000 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Tak,podobnie jak 29" to nic innego jak 28" Edytowane 18 Grudnia 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 venom ale Ty bzdury piszesz, przepraszam ale musiałem to napisać..27,5" to nie 26" , to inny rozmiar obręczy, opony, kołaech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Wszystko to samo z delikatnym retuszem,ale rozwodzić się nad tym nie będziemy tutaj bo to nie temat do rozmówek o cioci Marysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 No jacha, a fatbajk to podretuszowana szosówka /OT POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Teraz podchodzi pod rower? B| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jeszcze nie. Keep trying! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Kurcze patrze na tego Elswortha i ....nic, kupa. Jak zawiecha wygladala 10 lat temu , tak wyglada tak samo, niby dobrego sie nie zmienia, ale jak mi sie nie podobala, tak sie nie podoba. Moze jak rower bedzie caly, bedzie lepiej. To moje zdanie i bede sie go trzymal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 elsworth czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Moja maszynka w aktualnej konfiguracji[emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Kurcze patrze na tego Elswortha i ....nic, kupa. Jak zawiecha wygladala 10 lat temu , tak wyglada tak samo, niby dobrego sie nie zmienia, ale jak mi sie nie podobala, tak sie nie podoba. Moze jak rower bedzie caly, bedzie lepiej. To moje zdanie i bede sie go trzymal. Tony Ellsworth jest ślepo zakochany w konstrukcji zawieszenia, którą sam wymyślił (ICT) dlatego nie widzisz zmian. Człowiek, który miał z nim niedawno przyjemność, powiedział, że Ellsworth szczerze gardzi innymi rozwiązaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcupine Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszCube Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Mój rumak, pełna seria nie licząc przedniej opony, ale jak na moje uwarunkowania i potrzeby jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Moja ,,Koza Śnieżna'' Muszę jeszcze zmienić sztyce,nowy blat do korby jedzie.... I zmienić te kowadło z przodu (2.7kg) Waga:12.8kg :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Jednorzędowa korba? Daje radę bez napinacza / prowadnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 m615 38x24,ale zdjąłem małą zębatke,i tak na luzie daje rade,zmieniam z tylu biegi i nie spadał łańcuch. W drodze do mnie jest zębatka dartmoor trail 36t narrow wide wiec wtedy będzie pewność ,że nie spadnie Ps. na fotkach nie ma linki załozonej,bo bylem w drodze do rowerowego,juz wszystko zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No to jeszcze na Nowy rok zapoczątkować trzeba [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Przekozak ta biała korona. Tylko tą białą sztycę zamień na białe siodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 @venom2000 Latarka, chwyty i koszyk od bidonu do wymiany na czarno biale. Jak masz jaja, to zdrap też niebieskie nalepki z amortyzatora. Oprócz tego PEAK jakich mało. Przepiękny. Jak to się mawia ... jaki peak taki człek. Widać to czarno na białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek77 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Kolejny z rodziny PEAK Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Jarek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Panowie!! Wspaniałe szerokie gremium,nalepki znikną,sztyca dostanie czarny kolor,koszyczek zostanie zmieniony na kolor biały aby było do kompletu czyli czarno na białym i biało na czarnym,latarka jest z serii limitowanej ale będzie druga czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jarek77 to M czy L? Podaj swoje wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek77 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 To L - mam 185cm wzrostu i duży przekrok bo 91cm. Sztyca to 400 od KLS wyszlifowana i pomalowana na czarny mat, teraz nie pamiętam ale jak to ustawiałem to siedzi około 13-14 w ramie więc jest OK. Dzięki temu, że rama to L -ka rower jest rewelacyjnie zwrotny i pewny w prowadzeniu. Rozmiar ramy dobierałem czytając na forach i jest ok a nawet bardziej niż OK Do wymiany pozostała korba i hamulce teraz waga to 11,6kg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witam forumowiczow. Pierwszy post na forum, wiec przedstawie swoja obecna glowna maszyne. Genesis Fortitude SS Pozdrawiam Michal ps. przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z nieswojego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witamy, przekieruję Cię od razu do odpowiedniego tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/130279-rowery-nietypowe-faty-roznokolowce-29-mx-single-bezprzerzutkowce-bikepackingrafting-itp/page-205?do=findComment&comment=1614623 A tam poprosimy więcej zdjęć Twojego gienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi