kubasias Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Niewiele widać ale nie mogę się nie pochwalić pięknym dzisiejszym słońcem. http://zapodaj.net/88a2e66cf9dcb.jpg.html Edytowane 9 Grudnia 2014 przez kubasias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basidion Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Btw, Basidion,Twoja rama jest osiągalna gdzieś w normalnej sprzedaży,czy tylko rozbiórka ? Wygląda bardzo solidnie,mam znajomego podobnego wzrostu,szuka czegoś takiego. Niestety, nie wiem... Moja została upolowana na allegro od lucas_mtb, z rozbiórki, gdzie wisiała sobie, wisiała i taniała, taniała...Nikt nie chciał ramy w rozmiarze 60cm ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Niewiele widać Rzeczywiście niewiele widać, jak w Blair Witch Project Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Anarchy, jest jeszcze On One OG w carbonowej wersji, ale ciut węższa (685) i 25 stopni gięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Gracias Karol....ale jak dobrze zauważasz, za wąska i kąt już kosmiczny. Próbowałem na podobnym kącie w terenie i na zjazdach nie było "idealnie".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Powiem Ci, że kąt nie jest taki kosmiczny. Też byłem pełen obaw jak zamawiałem (początkowo czaiłem się na Salsę Bend 17 stopni, 710mm), ale po pierwszych jazdach - git! W górach nie pogardziłbym czymś szerszym, ale uśredniając - jest ok. Może spróbuj taką kierę ustawić bardziej w dół, wtedy na zjazdach nie powinieneś lecieć tak do środka? Ja mam na płasko, może lekko końcówki w dół. Wygląda to mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Karolu, zaśmiecamy temat :/Powiem Ci tylko - rok jeździłem na on-onie figlu 15*/720mm a to jest dużo więcej niż Ritcheyowe 10 i było GIT, testowałem mary która ma około 25* (to jest bardzo dużo) i GIT nie było.Wiem, że dla mnie około 18-20* na teren to max. Ot co.Co się tyczy ustawiania-to fakt-tak gięta kierownica wymaga długiego testowania i poszukiwania dobrego kąta amen z tym offtopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Test błotników Topeak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Zawitał Epicon RLRC. Czy jesteś gotów na więcej ? - https://plus.google.com/photos/106228419896048907081/albums/6004447189820087313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Chrzciny w górach - Sępia Górka,Świeradów,piątek.Pogoda na zakończenie sezonu - rewelacja. Wklejam,bo takiego chyba tu jeszcze nie było,na razie poza 42z i reverbem seria,więc ciężki i brzydki. Co ta za model i jaka specyfikacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 po ramie widze spec enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andys Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Wreszcie doczekałem się swojego dużego koła i pierwszej na nim przejażdżki Ostatnio w galerii pojawiło się kilka Silverback`ów, ale Sola 1 to chyba będzie pierwsza. Tutaj z osprzętem (pompka, błotniki, lampki): a tutaj zdjęcie dla purystów (bez pierdół): Wracając z lasu dostałem SMSa, że w paczkomacie czeka "wisienka na tort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Co ta za model i jaka specyfikacja ? Enduro 29 Comp 2015 + HCC 42zęby + Reverb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREEQ Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Andys widze że jednak Solniczka Rama 18'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Co ta za model i jaka specyfikacja ? Naprawdę tak trudno zerknąć na zdjęcie i specyfikację na stronie speca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andys Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Andys widze że jednak Solniczka Rama 18'' ? Tak jest, jednak Solniczka, dokładnie w 18-tce. Dzięki koledze Seluch, udało mi się zdobyć Solę w dobrej cenie (nie znajdziesz roweru z Rebą, takim osprzętem, kołami na Crestach w tej cenie). Ponieważ geo ramy pasowało mi bardziej niż np. Canyona, nie było sensu dłużej się zastanawiać. Jeszcze raz, serdeczne podziękowania dla kolegi Seluch, również za wsparcie techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 15 Grudnia 2014 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 a co to za rower? jak długą sztycę masz? wygląda na wyciągniętą w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 przecież widać, że mbike. z taką sztycą to naprawdę kwadratowa ta tama jest, wydaje się być bardzo krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 przecież widać, że mbike. teraz też widzę, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Enduro 29 Comp 2015 + HCC 42zęby + Reverb Pozytywnie zazdraszczam jeżeli mam prawo do marzeń rowerowych to enduro jest na liście Naprawdę tak trudno zerknąć na zdjęcie i specyfikację na stronie speca ? Trudno nie, a nie wiedzialem jaki to rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 SID zamiast Recona Silvera i jazda zrobiła się przyjemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 (edytowane) chodzę po marketach patrzę, czytam ..wątek, i się zastanawiam.... czy może by zrobić już wątek "Pokaż swego malutkiego......26-era"? i przenieść go do działu retro? Edytowane 18 Grudnia 2014 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 26" nie umarło i ma się dobrze w odświeżonej wersji 27,5" więc przeniesienie do działu retro nie jest na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 venom ale czy 26 to 27,5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi