karmi7 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Stumpjumper FSR comp, rozmiar M, fabryczny osprzęt oprócz siodła slr flow, kierownicy renthal fatbar lite carbon, sztycy cb kronolog i kół roval control sl obutych w ardenty 2,25 Po 2 latach na epicu wrażenia jak po przesiadce na latający dywan. Na początku planowałem canyona spectrala, ale przekrok 80cm w rozmiarze M to w moim przypadku byłaby bolesna pomyłka. pozdrawiam karmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) Zdjęcia z wakacji w Zakopane, gdzie wybrałem się na Słowację na trasy pod wyciągiem Sun Bachledowa.Na chwile obecna rower ma inny mostek, 90 mm. i o mniejszym spadzie, korbę Sram z karbonu i pedały XTR ale to mniejsze detale. Edytowane 12 Listopada 2014 przez jobba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 @karmi7 jak się sprawują ardenty w ciężkim terenie? Boczne ścianki dają rade w takiej aurze ze zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmi7 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) @jahoo84 Jestem zadowolony, opony kupione w czerwcu, ani jednej kapy. Wczoraj jechały czerwonym z Klimczoka na Salmopol i zielonym/czerwonym ze Skrzycznego do Buczkowic. Jak dla mnie stosunek waga/wytrzymałość na naprawdę niezłym poziomie. Edytowane 12 Listopada 2014 przez karmi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 @jobba Co ty wozisz przytroczone pod górną rurą? Wygląda jak zapasowa nerka, jak angielska parówka albo jak ... takie gumowe coś do rzucania psu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) Detkę tam worze. A kolor taki bo to latex Edytowane 12 Listopada 2014 przez jobba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 @jobba Powitać jak wrażenia z jazdy na podium?? Ten model jest na mojej liście na nowy rower. Głównie chdzi mi o to jak się sprawuje w ciasnych ścieżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Detkę tam worze a ja czytam i myślę - jaki kurde wór? i to z latexu? worze - wórwożę - wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Powitać jak wrażenia z jazdy na podium?? Ten model jest na mojej liście na nowy rower. Głównie chdzi mi o to jak się sprawuje w ciasnych ścieżkach. Rower bardzo fajny, lubię go. Ale tak naprawdę jest to rower jak każdy inny z tej polki. Porównywając sztywniaki, tak naprawdę jest mało różnic, jedynie rama a reszta to osprzęt. Nie zrozum mnie zje, bo rama to najważniejsza cześć roweru, ale po prostu bierz ten rower w którym geometria ramy odpowiada dla ciebie. Geometria Mondrakera jest bardzo ciekawa, i mi pasuje, jedynie ogon mógł by być o 5 mm. krótszy albo wiecej. A co do ciasnych zakrętów/ścieżek to moim zdaniem twoja technika ma więcej do powiedzenia niż sam rower. Ale rower ładnie trzyma tor jazdy, łatwo go złożyć/położyć w zakrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) worze W worze to ja mam plemniki, ale są rózne gusta Mam nadzieje ze mnie nie pobijecie jak umieszcze tu link do swojego projektu 29er Bedzie można tam na bieżąco śledzić postępy w projekcie https://www.facebook.com/pages/Ellsworth-29er-by-Olgi/1484764935134095?ref=aymt_homepage_panel Edytowane 12 Listopada 2014 przez BajkowiecxD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Trek po małych przeróbkach (owijka na oryginalne gripy pod moje bochny) oraz mostek Ritchey 120 mm. No i Latarka robi nawet robotę A, na deser. Jak ja ku*wa mogłem jeździć na tym Fuji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Fuji wymiata Też jak teraz popatrzę na stare fotki mojego 26 calowca to się śmieję ,że to trzepak z kółkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) @karmi7 Co ty wozisz przytroczone pod górną rurą? Wygląda jak zapasowy rowerzysta, jak koleś w grubej kurtce ...z patykiem do rzucania psu. Edytowane 15 Listopada 2014 przez rmn1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursan Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Witam! W załączeniu mój nowy rowerek Superfly 8 2015 z drobnymi zmianami: Mech. Korbowy XT Manetki XT Przerzutka przednia XT Hamulce XT Kaseta XT Łańcuch XT Edytowane 15 Listopada 2014 przez artursan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 ładny rower, piękne zdjęcia ale pomyliłeś wątek tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/154341-galeria-pokaz-twojego-xxera-gdziekolwiek-byle-wewnatrz/page-42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hszonszcz Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Aha 80 % asfalt - drogi rowerowe 20% parki czy las ale ścieżki utwardzone. Doskonały sprzęt. Świetny wybór na asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursan Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 A kto Bogatemu zabroni ? poza tym - dziękuje. Jednakże właśnie wróciłem z Bełchatowa gdzie mój kolega z pracy pokazał mi do czego ten rower jest stworzony... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 ... bo w Polszcze ciagle: albo jeździsz góralem albo jesteć ciupaga Tak samo jak u mnie ludzie pod szkołami w wieeeeelkich 4x4 które w życiu błota nie widziały i są używane tylko jako Dad's Taxi Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 W sumie ostatnie już podrygi w tym roku. Nie bardzo mię się już kce wystawiać tyłek na wiatr, czas zacząc moczenie* w basenie. *bez skojarzeń pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursan Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Najsowy! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmi7 Napisano 17 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 @karmi7 Co ty wozisz przytroczone pod górną rurą? Wygląda jak zapasowy rowerzysta, jak koleś w grubej kurtce ...z patykiem do rzucania psu. To taki miniaturowy serwisant przwiązany za głowę do górnej rury. Smaruje damper brunoksem i przekazuje informację w czasie rzeczywistym czy sag jest prawidłowo ustawiony. Do tego macha wajchą CTD, ale tylko jak mu ciepło, dla tego założyłem mu taką kurtkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 17 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) W sumie ostatnie już podrygi w tym roku. Nie bardzo mię się już kce wystawiać tyłek na wiatr, czas zacząc moczenie* w basenie. Twardziel jesteś, że myślisz o odstawieniu do kąta takiego przystojnego chłopca Jakbym nie mógł na nim jeździć (bez skojarzeń), to bym postawił przy łóżku. Edytowane 17 Listopada 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 17 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 To i ja się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi