Jakub81 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Rama rzeczywiscie może sprawiać wrażenie nawet toche rachitycznej przy reszcie tego w co jest obuta, ale to własnie dla tej ramy został on zakupiony A cała reszta hmm co ja zrobie że lubie czerwony kolor i tak mi sie jakoś namieszało hehe. Dzięki za przychylne opinie, jak ja to mówie każdy śmiga na tym co lubi a przez Żoliborz zdarzy mi się śmignąć jak jade w stronę Kampinosu na wycieczkę. Pozdrawiam wszystkich i czekam na kolejne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 rower jest OKNie należy traktować przymusowo stali jako podstawy do zabawy w retro, a właśnie to co jest "piękne" to połączenie starego rzemiosła ze współczesnym (niech przykładem będzie np Salsa Kovala, Ninery ROS i SIR itd itd). Delikatnej ramy z "grubymi "balonami"Nie każdy musi iść w Sarny na łącznikach i srebrnych piastach ze szprychami i polerowanym napędem. Od strony technicznej nic nie powiem - każdemu wg jegowidzimisię. A od strony wizualnej jedyne co mnie chyba drażni to sztyca z tą czerwienią-niepotrzebnie przyciąga wzrok. Być może w pełni czarna "zniknęła" bo a oko skupiło na rogach czy szprychach. No i te śrubki na korbach... ale to już każdemu wg własnego gustu... No i jedno -ten rower nie wygląda jak wielki, fajnie zachował proporcje wielkości ramy do kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 mój B9 też lubi błoto... z niedzielnej wycieczki w 3M... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zewul Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Zdjęcie robione telefonem ale coś tam widać Od końca sierpnia śmigam na takiej maszynce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Piękny rowerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 ostatnia przejażdżka w tej konfiguracji, na wiosnę małe zmiany (Oleśnickie stawy z zamkiem w tle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatarus Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 W jesiennej scenerii: Chinese Carbon, Reba, Slx/XT, Dt swiss 350/Ztr crest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Komin to na chwilę czy lubisz wieszaki na torbę z zakupami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatarus Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Na chwilę, jak już wszystko przetestuje to usunę go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Super to wygląda, jak można wiedzieć to jaki rozmiar i cena tej chińskiej ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatarus Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dałem znać na PW co i jak, aby nie robić offtopa i reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Avatarus, troszkę Ci się horyzont skrzywił był na drugim zdjęciu. Jak tak bardzo nisko kierę chcesz, to może pod główkę ramy wrzuć mostek? Trek Zewula pikny. Po prostu. Edytowane 7 Listopada 2014 przez marcinusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatarus Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dla mnie dużym minusem jest to że przy rowerach 29 cali kokpit idzie strasznie do góry. A już tak jestem przyzwyczajony że jak wsiadam na mtb to zaginka od początku przez 1-2h Tlen to można sobie na szosie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 W jesiennej scenerii: Hołda na Kostuchnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatarus Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Tak, w oddali widać jeszcze KWK Murcki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) Zawsze byl na czysto to teraz wersja sredio i malo czysta Edytowane 10 Listopada 2014 przez lukas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 W tak pięknych okolicznościach przyrody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Paaanie Daaarku, Jak nie cierpię białych rafek tak u Pana pasują do całości jak ulał. Fajny sprzęt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dzięki,do całości za parę dni dołączy boski Sid z czarnymi lagami i taperowaną rurą na grubej ośce http://www.aukcjoner.pl/gallery/018053228-1.html#I1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nie ma za co Darku. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ukaszu wiesz że tobie podziękuję osobiście za wskazanie i naprowadzenie na tego amorka i dobrą radę którą mnie obdarowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) Ups, nie to miejsce. Sorki za offtop. Edytowane 11 Listopada 2014 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 No no, Darku. Twoje brzydkie kaczkątko nabiera werwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dzięki Mokry,staram się aby wyszło dobrze i wygodnie dla mnie,amorek wyszukany przez Ukaniexa będzie dopełnieniem całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi