xms Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 no Tomek, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 @marcusb, gdzie i za ile robisz bike fiting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusb Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Airbike na KEN w Warszawie, ceny masz na stronie. @xms dzieki. Zobaczymy co przyniesie przyszła środa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam Wszystkich, Po kilku tygodniach sprzeczek na forum czy jak to woli burzliwych dyskusji, upolowany jako jeden z ostatnich przyjechał Canyon AL SLX 9.9 rama L czyli 19 (sztyca wysunięta na 27cm - 14 cm w ramie do wzrostu 190 siodełko cofnięte jakieś 1.5). W przyszłym tygodniu będzie bike fitting i mam nadzieję, że zostanie na stanie bo pierwsze wrażenia takie ... szatan nie rower. Pozdrawiam Gorka kazurka? Jesli tak to jestesmy sasiadami prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusb Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ano ta sama ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Tomek, jak będziesz po przymiarkach to napisz co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 (edytowane) Maly miejski trip Edytowane 18 Października 2014 przez lukas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Kiedyś już coś wstawiałem, tu mieszane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ...wykonane na dzisiejszej wycieczce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam. Obecny setup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 amauser i jak tam ta nowa REBA się sprawuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusb Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ...wykonane na dzisiejszej wycieczce: Amauser fajnie wyglada ten pomarańczowy w lesie ;-) Tak swoją droga ile cm masz wysunięta sztyce do mocowania siodełka i jaki masz przekrok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Przekrok około 88cm, sztyca ma jeszcze jakieś 5-6cm zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxWODNIKxxx Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 To i ja się pochwalę Niestety aparat w telefonie nie jest rewelacyjny a nie posiadam innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel934 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam Wszystkich, Po kilku tygodniach sprzeczek na forum czy jak to woli burzliwych dyskusji, upolowany jako jeden z ostatnich przyjechał Canyon AL SLX 9.9 rama L czyli 19 (sztyca wysunięta na 27cm - 14 cm w ramie do wzrostu 190 siodełko cofnięte jakieś 1.5). W przyszłym tygodniu będzie bike fitting i mam nadzieję, że zostanie na stanie bo pierwsze wrażenia takie ... szatan nie rower. Pozdrawiam Kazurka? Kiedyś mieszkałem na Kazury, teraz Małej Łąki (nadal Natolin). Jest szansa się kiedyś przymierzyć (też mi chodzi Canyon po głowie, a jak wiesz, nie jest łatwo z przymiarką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Z wypadu w góry w miniony weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Moje marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Moje też ... w sensie wolny weekend na wypad w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Pozwolę sobie wrzucić jeszcze jedną fotkę z wycieczki... co prawda bez roweru, ale nie mogę się oprzeć by się nie podzielić widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Gdzie takie piękne widoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Pierwszoroczniak na wybiegu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Gdzie takie piękne widoki? Tak pomiędzy Magurką Wiślańską, a Magurką Radziechowską (czerwony szlak z Baraniej Góry do Węgierskiej Górki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) miałem wcześniej problem z linkami, powinno być już ok. Edytowane 21 Października 2014 przez errwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedsidelamp Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Zacny ten Trek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 @errwin: Jaką szerokość ma Twoja kiera? Mam x-caliber9 i nie podchodzi mi ta kiera lekko gięta i chciałbym wymienić na szerszą i prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi