wszoltysik Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zdjęcia z wycieczki na szczyt Sv. Jure 1762m z poziomu 0, Biokovo, Chorwacja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 U mnie zaszły małe zmiany względem stocku i tak perełka (Kross Unplugged) dostała nową kierę, prostą KLS (60cm), oponki Maxxis Grifter 2.0 i nexusa 3 na tył. Umieszczuchowiłem trochę tę kozicę Pod kopiec powstańców wspięła się bez problemu a i zjazd również się udał. Czy to Ty byłeś, chyba w ubieglym tygodniu, na rogu Rzymowskiego i Pulawskiej przy Catalinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zdjęcia z wycieczki na szczyt Sv. Jure 1762m z poziomu 0, Biokovo, Chorwacja :-) Stalowy Romek podbija Chorwację. Świetna druga fotka Wojtek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Kope lat stalowa ekipo! Zamieszczam jako update - El Mariachi ponownie na 'sztywno', smignieta dzisiaj w pieknych okolicznosciach przygody podczas wyscigu jesiennej serii Gorrick Autumn Classic XC. PozdRower. kvl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Kopę! Za SStal! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 (edytowane) Kaza, ta HL-ka najladniejsza z twojej stajni! ale ponoc w na pomorzu masz teraz konkurencje BTW - zapiebales siodlo z Croix De Fer? Edytowane 28 Września 2014 przez kovaldesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Niegłupi ten Hael, ale piękniejszy niż wygląd jest ramy życiorys Dzięki za miłe wyrazy, konkurencja tkwi i kwitnie a siodło zajupane z dejłan'a - blisko POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Kupiłem dwa trole i idę je teraz nakarmić,cza na paluchy uważać bo pokąsać mogą Powiedz gdzie, no nie bądź żyła... Zamontuję sobie na klawiaturze zamiast "D" i do Ani Manikiurzystki nie będę latać musiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2014 (edytowane) Zamieszczam jako update - El Mariachi ponownie na 'sztywno', smignieta dzisiaj w pieknych okolicznosciach przygody podczas wyscigu jesiennej serii Gorrick Autumn Classic XC. kolega Koval zapomniał (przez wrodzoną skromność) napisać, że na tym jesiennym wyścigu... był PIERWSZY! http://www.pinkbike.com/photo/11466782/ (i to na tzw ciężkiej stali hehe) publicznie i ostentacyjnie powiem to: JESTEŚ WIELKI STARY! Edytowane 29 Września 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2014 O, i Team/Sponsor znajomy. Gratki Koval! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Bandyta wkrótce zaliczy dłuższą odsiadkę, więc spójrzmy, póki można: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hants Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Moje jezdzidło. Pierwszy rower górski, który sobie sprawiłem. Już wiem, że chyba wolałbym fulsusa, niemniej ten spisuje się bardzo przyzwoicie i do lokalnych przejażdzek w zupełnosci wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Bandyta wkrótce zaliczy dłuższą odsiadkę, no ja już tupię nóżkami co tam też się urodziło w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Żeby uratować Cię przed zatupaniem, powiem, że to Spec! ...żartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killaz Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Mam nadzieję, że to nie wpisuje się jakiś paragraf, ale po raz kolejny muszę się pochwalić, tym razem w nieco ładniejszym krajobrazowo wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 ...a to mój statek , sorry za jakość, ale zdjęcie było robione telefonem i na razie to jedyne jakie mam. Jak będę miał lepsze to oczywiście wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 amauser petarda a raczej (z racji koloru) laska dynamitu! Na żywo pewnie wygląda lepiej. Dodaj coś do galerii jak będziesz miał lepszy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 @unclednken masz to u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 amauser czy to Raba fast black?? Jak wrazenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 @wery zrobiłem na nim dopiero ok. 200km, z czego tylko 70km. w terenie. To moja pierwsza Reba więc nie mam porównania z innymi modelami, ale jak na razie jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Moje jezdzidło. Pierwszy rower górski, który sobie sprawiłem. Już wiem, że chyba wolałbym fulsusa, niemniej ten spisuje się bardzo przyzwoicie i do lokalnych przejażdzek w zupełnosci wystarcza.gadżeciak no i ta stopka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Powitać Dzisiejszy wypad do Dalby, zdjęcie drop off na czarnej trasie i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Mam nadzieję, że to nie wpisuje się jakiś paragraf, ale po raz kolejny muszę się pochwalić, tym razem w nieco ładniejszym krajobrazowo wydaniu A ten zaniedbany most Baileya to gdzie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killaz Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 A ten zaniedbany most Baileya to gdzie jest ?Most Baileya, hm, u mnie mówią na to stara kladka w Kosewku, k. Pomiechowka. Zaś rzeka to Wkra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Znam to miejsce. Bardzo urokliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi