Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

U mnie zaszły małe zmiany względem stocku i tak perełka (Kross Unplugged) dostała nową kierę, prostą KLS (60cm), oponki Maxxis Grifter 2.0 i nexusa 3 na tył. Umieszczuchowiłem trochę tę kozicę :) Pod kopiec powstańców wspięła się bez problemu a i zjazd również się udał.

Czy to Ty byłeś, chyba w ubieglym tygodniu, na rogu Rzymowskiego i Pulawskiej przy Catalinie? ;)

Napisano

Kope lat stalowa ekipo! ;)

Zamieszczam jako update - El Mariachi ponownie na 'sztywno', smignieta dzisiaj w pieknych okolicznosciach przygody podczas wyscigu jesiennej serii Gorrick Autumn Classic XC.

p5pb11466703.jpg

p5pb11466706.jpg

p4pb11466789.jpg

PozdRower.

kvl

Napisano (edytowane)

Kaza, ta HL-ka najladniejsza z twojej stajni! ale ponoc w na pomorzu masz teraz konkurencje :)

BTW - zapiebales siodlo z Croix De Fer? :)

Edytowane przez kovaldesign
Napisano

Niegłupi ten Hael, ale piękniejszy niż wygląd jest ramy życiorys  :laugh:  Dzięki za miłe wyrazy, konkurencja tkwi i kwitnie a siodło zajupane z dejłan'a - blisko ;)

POZDRo-:ver

Napisano

Kupiłem dwa trole i idę je teraz nakarmić,cza na paluchy uważać bo pokąsać mogą :woot:

Powiedz gdzie, no nie bądź żyła... Zamontuję sobie na klawiaturze zamiast "D" i do Ani Manikiurzystki nie będę latać musiał...

• Mod Team
Napisano (edytowane)
Zamieszczam jako update - El Mariachi ponownie na 'sztywno', smignieta dzisiaj w pieknych okolicznosciach przygody podczas wyscigu jesiennej serii Gorrick Autumn Classic XC.

kolega Koval zapomniał (przez wrodzoną skromność) napisać, że na tym jesiennym wyścigu... był PIERWSZY! http://www.pinkbike.com/photo/11466782/

(i to na tzw ciężkiej stali hehe)

publicznie i ostentacyjnie powiem to: JESTEŚ WIELKI STARY! 

Edytowane przez anarchy
Napisano

Moje jezdzidło. Pierwszy rower górski, który sobie sprawiłem. Już wiem, że chyba wolałbym fulsusa, niemniej ten spisuje się bardzo przyzwoicie i do lokalnych przejażdzek w zupełnosci wystarcza.

post-179732-0-29664800-1411979980_thumb.jpg

Napisano

Mam nadzieję, że to nie wpisuje się jakiś paragraf, ale po raz kolejny muszę się pochwalić, tym razem w nieco ładniejszym krajobrazowo wydaniu :)

2e1c9lf.jpg

Napisano

Moje jezdzidło. Pierwszy rower górski, który sobie sprawiłem. Już wiem, że chyba wolałbym fulsusa, niemniej ten spisuje się bardzo przyzwoicie i do lokalnych przejażdzek w zupełnosci wystarcza.

gadżeciak ;) no i ta stopka..
Napisano

Mam nadzieję, że to nie wpisuje się jakiś paragraf, ale po raz kolejny muszę się pochwalić, tym razem w nieco ładniejszym krajobrazowo wydaniu :)

2e1c9lf.jpg

A ten zaniedbany most  Baileya to gdzie jest ?