artoor Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Wiemy, wiemy. I pamiętamy, że prawdziwi faceci zaczynają zjazd na samym szczycie, na lewo od pomnika. Dobra miejscówka na wyćwiczenie różnych kątów i konfiguracji lądowania na drzewie .. Na lewo, stojąc twarzą do pomnika, czy plecami? Tę "plecami" polecam samobójcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Twarzą, twarzą. Na prawo albo na wprost trzeba być w innym stanie świadomości żeby próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 (edytowane) ...albo mieć 14-17 lat, co gołym okiem widziałem, po czym zjechałem w lewo, ku..a moja tchórzowska mać! Edytowane 5 Września 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpynior Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Zatem mój B3 rocznik 2014 - po miesiącu wymiana całego napędu na XT/SLX. Obecnie podczas poszukiwania amortyzatora . Edytowane 6 Września 2014 przez szpynior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Trzeba przyznać, że zdrowo przydzwoniłeś w to drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 a rower ani ryski:D ma chłop talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Skoro jesteśmy przy drzewach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpynior Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Skoro jesteśmy przy drzewach ... Stage 2 twoj to i nawet lata dobrze że to nie brzoza Edytowane 7 Września 2014 przez szpynior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 W okolicznym laskutył Michelin Wild Racer 29x2.1 przód Kenda Kwest 42-622 (700x40c-28x1 5/8)i poniżej oba koła na Kendzie (pod blokiem bo nie zdążyłem wyjechać za miasto i kapcia złapałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Mogę zapytać o sens wąskiej opony tylko z przodu? Zysk na oporach toczenia minimalny, bo i tak siedzi się głównie na tyle, a i wagowo przód się mniej odczuwa. Natomiast rower w terenie musi się prowadzić znacznie gorzej. A może szlifujesz technikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 założyłem 2 kapcie wąskie i przejechałem parę km i złapałem kapcia z tyłu, podczas zmiany na szerokie kapcie uszkodziłem dętkę (sobota godz 16: brak zestawu naprawczego, brak dobrej dętki, zamknięte zakłady wulkanizacyjne, zamknięty rowerowy) na dworze 25 stopni i trza kręcić więc wymieniłem tylko tył by pokręcić jeszcze w sobotę i niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciok Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Pochwalę się swoim nabytkiem, który kupiłem na podstawie waszych opinii i rad Kross level b4 2014, jest fabryczny nic w nim nie robiłem ani nie planuje. Chyba, że stan techniczny będzie tego wymagał. Pierwsza trasa nim, i to ambitna z kolegą który śmiga DH. Nie oszczędzałem sprzętu, trochę było dziwnych dźwięków jednak ja sam i mój kolega jest pod sporym wrażeniem. Generalnie na duży plus i polecam. Zdjęcie telefonem, myślałem, że lepiej wyszło. W tle z niebem zlewa się zatoka Pucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaler Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 jest fabryczny nic w nim nie robiłem ani nie planuje Mam b4 z 2013. Widzę że zmienili w końcy Hayes Dyno Sport na coś Avida. I bdb bo hayesy były mocno średnie. Przynajmniej u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czupakabra Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 (edytowane) a to mój Unibike Mission, przyprowadzony ze sklepu zdjecie nie jest do końca aktualne bo zrobiłem juz nim ponad 200 km Edytowane 10 Września 2014 przez czupakabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpynior Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Avidy db1 też są mocno średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Scott Spark -po1300km pojawił się luz na tulejkach dampera.Niewiem czy to normalne, czy jakiś wadliwy egzemplarz był.Już po wymianie gwarancyjnej http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 specialized stumpjumper comp evo 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Chyba prosto z pod karczera Jak tam damper ? Edytowane 11 Września 2014 przez bodzio12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ciężko powiedzieć na razie jak to się mówi dupy nie urywa co prawda nie mam porównania, ładnie wygładza w niedziele test w szczyrku to będe w stanie coś więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Ja mam ten sam model tylko 2012 i także dupy mi nie urwał ale teraz po wymianie wezystkich części oprucz oprócz ramy jest cudownie. Wystarczy że zmienisz koła i opony na lzejsze, odrazu od razu go pokochasz. Edytowane 12 Września 2014 przez durnykot ortografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jahoo84- czy możesz pisać poprawnie po polsku? Poza tym wątpliwym jest,aby Forumowicze chcieli wiedzieć,co się dzieje z Twoją d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Durnykocie - szczerze powiedziawszy mnie zaciekawiły jego problemy z ortografia oraz informacje o odbycie. Także nie mów za wszystkich Jahoo84- czy możesz pisać poprawnie po polsku? Poza tym wątpliwym jest,aby Forumowicze chcieli wiedzieć,co się dzieje z Twoją d... Zrób spację w drugim zdaniu: po przecinku - po słowach "jest" i "wiedzieć", bo wygląda to na błędy interpunkcyjne. PS nie czepiaj się gościa, wyluzuj! Edytowane 12 Września 2014 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Wstyd mi... Ale to wszystko pośpiech, pozmi drawiam kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 teraz na dzień dobry zmieniłem od razu hample na slx, chciałem XT ale nie mieli na stanie, ewentualnie z HT przełoże XT a SLX pojdzie do HT... w HT mam obręcze WTB KOM to może je przełożę zobaczę. miało być enduro ale tego uznałem za bardziej uniwersalnego no i tutaj command post w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 (edytowane) Z dzisiejszej wycieczki: Edytowane 13 Września 2014 przez qb41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi