Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie.

Też chętnie pokażę swojego 29era, ale dopiero albo wreszcie zamówiłem rower dzisiaj.

Także, jeśli ktoś jest ciekawy jak wygląda X-caliber 9 2015 w ramie 23", musi poczekać do 15 września.

Zatem odliczamy ;)

Napisano

23" na 198 cm (przekrok 95-96)

sprzedawca wsadził mnie na 21 i po kilku sekundach bez wahania stwierdził, że 23 będzie ok.

Też mi się tak wydaje zwłaszcza, że 21 wyglądała na bardzo małą ramę.

Napisano

Powiem tak, x-caliber 9 to i tak o 1199 zł więcej niż chciałem wydać...

Superfly 5 widzę, że jest sporo droższy. 

Co do agresywności... nie chcę palnąć głupoty, ale planuje zmienić mostek na dłuższy (przyzwyczajenia ze starego FUJI) co myślę, zmieni "nieco" pozycję.

Dobra, robi sie mocny offtop. Zaraz polecą głowy ;)

Napisano

Agresywniejszy? niby jak? kąty te same tylko dł. widełek o 1 cm krótsza na rzecz Superfly'a a cena 1k większa przy nieco lepszym amorze bo reszta gratów ta sama.

Napisano (edytowane)

Witam. Jako, że jestem nowy na forum to chciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich tu obecnych :D.

Na początek właśnie chciałem przedstawić swojego niedawno zakupionego Krossa Level B6 2013, tylko trochę z innym malowaniem :D

Jak na razie przejechałem nim jakieś 90km :)

DSC_0773.JPG

DSC_0775.JPG

Edytowane przez Sebciom
Napisano

Porównać nie. Jeżeli dostaniesz opony Michelin wild grip racer to kup. Na asfalt na lepszych nie jeździłem. Barro Race Maxis też są przyzwoite i szybkie.

Napisano

Jak te x-kingi na asfalcie?

Dość słabo sprawują się na asflacie, ciężko utrzymać cały czas prędkość 30km/h, 25 to max przy komfortowej jeździe, w piachu za to są świetne, wspaniale się odpychają i nie grzęzną w błocie ;)

Napisano (edytowane)

co ludzik to inna opinia ;p mam xk 2,2 glownie jazda szosowa   :P od jeziora do jeziora w moich okolicach dziennie okolo 60-100km srednia chociazby z dzisiejszej jazdy 31km/h plaski teren 103km ale bywa i srednia ponizej 20 :P

wszystko tak naprawde zalezy od nogi Panowie

http://www.stc.stargard.pl/files/wyniki_2014/wyniki_miedwie2014.pdf

w pierwszej 100 byly dwa rowery noname 

Edytowane przez caynon