HerrMann Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 OŻEŻ. Wysoko poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Po 8 godz jazdy mialem nie Lada robote z tysiacem cialek komarow itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ładny ten SuperBow29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Dzięki. Oprócz tego, że ładny to nawet całkiem przyjemnie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Troszkę zmian- Conti Race King 2.2 na tył, mostek 70mm, odwrócenie kierownicy na -5 mm, koszyk (wyrzuciłem ten zielony odpustowy ), no i oczywiście SPD. Przepraszam za jakość, mój aparat się starzeje... Jeśli budżet pozwoli, to w przyszłym tygodniu wpadną czarne chwyty Odi Rogue z zielonymi obejmami. Jesteście na tak, czy lepiej zostawić obecne? Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ahh gdybym miał składać rower to właśnie na tej ramie! Planujesz skrócić sterówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak wstawie amortyzator. Generalnie po takim czasie (juz pół roku) moge powiedzieć, że to świetny rower. Jedynie dałem ...wiecie czego...z kołami, bo alu nyple ,ale bez podkładek i bez smaru. Nie da się naciągnąć szprych, bo sie nyple obracają. Zaś teraz czasami w ostrym zakręcie jakby pływają. No i piasty ciężkie. 550g i 270g .... Ale mimo to waga 11 400 Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ładny, naprawdę ładny, ja bym nic nie zmieniał (naturalnie nie licząc tego komina), amor konieczny rzeczywiście?No z kołami dałeś ciała - piasty jak z pelikana a nyple (po kiego) alu. Na szczęście na niczym tak cżlowiek tak dobrze się nie uczy jak na swoich błędach Ładny, naprawdę przyjemnie patrzy się na ten sprzęt. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Nieskromnie, w okolicy też czesto to słyszę. Nyple-ej no bez tej zieleni nie były taki sam! Amor- gdbym miał fulla to bym zostawił jak jest. Potrzebuje sprzetu bardziej uniwersalnego, pojade gdzieś w góry, koledzy "odlecą" a ja będę "walczył" z kamieniami. Da się nim jeździć w górach, ale wymaga to umiejętności, skupienia, i czasami przydaje się znajomość trasy A ogólnie to więcej drobnych, zielonych dodatków bd. Zaciski, jakieś śrubki, takie niki. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester1506 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Miało być tanio i żeby dobrze się jeździło. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Fester1506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekrio Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Akurat cykneło mi się po myciu... więc pomyślałem, że podziele się z Wami moją radością - Ghost AMR 2955 . Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 piękny "duch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter105 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Piękności Też mam Ghosta, pochwalę się nim za parę dni, jak przyjdą mi nowe koła. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Peter105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Ghost na żywo wygląda równie świetnie co na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Też mi się podoba. Jest taki "proporcjonalny". Mały minus za ... różne tarcze. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez fw66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekrio Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Też mi się podoba. Jest taki "proporcjonalny". Mały minus za ... różne tarcze. Heh, dzięki, tak jakoś wyszło że tylna tarcza zastępcza do czasu gdy nie poskladam całego hamelunku xt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Z ostatniego wypadu w Świętokrzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Gdzie to jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Gdzie to jest dokładnie? Kolega ciekawski hehehe Skałki na Brodach przy małym oczku wodnym,jest tam jeszcze Straszny Wąwóz ale nie dałem rady zlokalizować go bo atak latających krwiopijców był tak zmasowany że zatrzymanie się na 2 min. było równoznaczne z utratą 0,5l krwi Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Paradox na planie akcji leśników: Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Będzie lepszy aparat, będa lepsze foty póki co takie podglądoweMarin Carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalinowySorbet Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Z uwagi na fakt, iż jest to mój pierwszy post na 'forumrowerowe.org.' chciałbym się przywitać - cześć! Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Scotta Aspecta 940 w rozmiarze L (2014) i nie mogę się doczekać, aż go uświnię w błocku i umyję w deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 zaraz bedzie czemu w domu i nie od strony napedu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Hmmm...no właśnie czemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) A ja się pytam gdzie byli rodzice? Taki żarcik! Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi