qb41 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Bardzo ładna maszyna, 2-gie zdjęcie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Bros jest piękny,ładna linia,żadnych niepotrzebnych załamań i gięć,no i Tower dodaje mu elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Oj,nie-reprezentuję niesławne miasto -Starachowice , 4 km od sławnego Wąchocka (w. Świętokrzyskie). Pozdro. Ja poproszę o taką "niesławną" miejscówkę z kapitalnymi trasami z każdej strony. Z Twoim bezprądem tworzy się nowa świecka tradycja w lasach niegdyś mocno partyzanckich. Sprzęt się zmienił, ale zadziorny duch trwa. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Bros Adventure po kilku zmianach. Super rowerek! Jak się jeździ na taki zestawie opon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Na tylnej oponie przejechałem Cyklokarpaty w Jaśle + 130-150 km, przód założyłem niedawno i zrobiłem na niej może 80-100km. Trochę nie przemyślałem do końca zakupu tylnej, bo na suchej nawierzchni jest bardzo dobrze, ale jeśli się pojawi trochę błota na podjeździe to już nie wgryza się tak dobrze w porównaniu do Race King, na których jeździłem wcześniej. Na asfalcie i szutrach idzie jak strzałą Jakbym miał kupować jeszcze raz to na tył założyłbym również Geax Aka. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 rower klasa. zero zbędnego szpeju. i widać moc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja poproszę o taką "niesławną" miejscówkę z kapitalnymi trasami z każdej strony. Z Twoim bezprądem tworzy się nowa świecka tradycja w lasach niegdyś mocno partyzanckich. Sprzęt się zmienił, ale zadziorny duch trwa. Faktycznie mam gdzie jeździć.Wokół lasy po ciągnące się od Skarżyska Kamiennej aż po Ostrowiec Św. Przez jakieś 40-45km można z lasu nie wyjechać i to jadąc cały czas na wprost szutrami P-P i leśnymi drogami. Góry Świętokrzyskie 15 km od domu a pierwsze górki już w samym mieście jak ktoś lubi się zmachać. Nie można narzekać mimo że samo miasto i rządzący nim są do bani. Kross się moczy w jednym ze starachowickich kąpielisk. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Piachy w Starachowicach,świetne kąpielisko uwielbiałem tam w lecie jeździć i pluskać się całymi dniami albo na Brodach w zalewie,za kilka dni jadę do dziadków w Kunowie więc zawitam z pewnością na Brodach i moim ukochanym podjeździe przy zaporze na Wiórach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Chodzi Ci o ten asfaltowy podjazd czy masz jakiś ciekawy do pokazania w terenie? Bo zasiałeś ziarno ciekawości Ja mam do Starachowic 20 km i czasem nie ma z kim pojeździć, bo inni "rowerzyści" twierdzą, ze tyle dojazdu do lasu to za dużo... Tak to pewnie bym i nawet się z powyższym Krossem minął i nadwyrężał kark oglądając za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Asfalt do Kałkowa ale od strony zapory nie Zalewu,20 km to dobra rozgrzewka przed wjazdem do lasu mięśnie zdążą się rozciągnąć ale jak masz same marudy obok siebie to lepiej samemu bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) seraph, No pewnie że byś się oglądał bo mój rower nie jeździ szybciej niż 25km/h chyba że z górki. To takie specyficzne wozidło do posiadania którego trza dojrzeć ,okrzepnąć i sił nabrać. Należy się najeździć przez lata na różnych rowerach żeby chcieć mieć ,- takie dziwne COŚ jak SS bez amora. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudekrider Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ile za to cudo zapłaciłeś ? Jakie jest mocowanie kierownicy w mostku 31,8 czy inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapatrucker Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Mój CUBE LTD PRO 29'' 2014 Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez lapatrucker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 OMG, nie boisz się że zniknie w tłumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ictus Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Mój CUBE LTD PRO 29'' 2014 17" czy 15" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
listopadiusz Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Świeżo po złożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapatrucker Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 17" czy 15" ?? 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 PRIMAL!!! OH MuuuJ BOSZEEEEE !!! W końcu ktoś go ma! Teraz pisać jak to skrętne i zwrotne jest, ale już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 A co w nim niby takiego super hiper mega że tak się ekscytujesz? Pytam poważnie, bez ironii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Dartmoor Primal to coś jak Accent Peak tylko nieporównywalnie mniej popularna. Cena za to bardzo porównywalna i dlatego przyda się w końcu opinia na jej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Dzięki za oświecenie. Teraz wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ale primal według specyfikacji jest pod koła co najwyżej 27,5, więc skąd pomysł, by go tu do galerii dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Dartmoor Primal 29 ma ogonek o długości 437mm a Peak ma 445mm. Skrętkością i agresywnością jest to przepaść na korzyść Primala. Jechałem na 435mm ogonku w Trek Superfly a sam mam 445mm w Trek Cobii. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Pragnę zauważyć jedynie, że jest również nieporównywalnie cięższa Sama rama ładna, choć urzekła mnie 27,5 czarno srebrna. Juz mam na niż pomysł *O* Z czerwienią też ogień \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Primal całkiem niezły ale na dystanse chyba wydałeś majątek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi