Gien Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dobry gust ! Mój wymaga jeszcze ostatecznego dopieszczenia - obcięcie komina itp. Ps. Zauważyłem, że Peak w tej kolorystyce wzbudza zainteresowanie płci przeciwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Piotr, na jaką wysokość masz wysunięte siodełko mierząc od środka osi suportu do góry siodła? 80cm do powierzchni siodła przy długości nogi 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal777 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Pare miesiecy temu wymieniłem koła, ostatnio korbę, jak się uda wrzucę zdjęcie lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 31.07 po 17 godzinie ukradli mi rower STALOWY (b. mało takich) Jamis Dragon Sport 29 z pod Biedronki w Gdańsku na ul Dąbrowszczaków. Rower miał rogi Mighty, nową kasetę, łańcuch, pedały SPD i z tyłu oponę Continetal Race King. Dajcie znać jak coś.http://postimg.org/image/g893xpqy7/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Jak był zabezpieczony rower pod sklepem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 To nie jest temat o skradzionych maszynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 31.07 po 17 godzinie ukradli mi rower STALOWY (b. mało takich) Jamis Dragon Sport 29 spod Biedronki w Gdańsku na ul Dąbrowszczaków. Rower miał rogi Mighty, nową kasetę, łańcuch, pedały SPD i z tyłu oponę Continetal Race King. Dajcie znać jak coś. http://postimg.org/image/g893xpqy7/ Jakiś czas temu gratulowałem Ci zakupu identycznego jak mój.... Blady strach padł. Na dojazdy do pracy i inne szybkie byle gdzie kupiłem sobie górala za 250zł... wartościowo 12x mniej niż Dragon i mniejszy ból... Oby bliźniaczy Stalowy Smok się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 80cm do powierzchni siodła przy długości nogi 90cm Dzięki , to utwierdza mnie w przekonaniu że przy nodze 92 i siodle 81-82 jednak dobrym wyborem była rama XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad555 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 To i ja dodam swojego Peaka. Mój pierwszy złożony MTB. Sprzętowo przy tym co niektórzy tu prezentują można powiedzieć, że budżetowo . Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Bardzo fajny rower, tylko za bardzo zlewa się z tłem (poręcze) Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez gad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Bardzo fajny rower, tylko za bardzo zlewa się z tłem (poręcze) To można było pogodzić i zrobić naprawdę fajnie tylko na pierwszym zdjęciu przepalone światła a na drugim kadrowanie popsuły zamysł. Wróć tam i poćwicz bo właśnie w tym pomyśle jest potencjał. Takie jest przynajmniej moje zdanie Ja co prawda jeszcze się z aparatem nie wybrałem na sesję ale skoro jest taka moda to może kiedyś jak luźniej pojadę... Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez uslugifoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad555 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Pierwsze zdjęcie celowo jest takie przebarwione w niektórych miejscach. O taki efekt mi właśnie chodziło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Pierwsze zdjęcie celowo jest takie przebarwione w niektórych miejscach. O taki efekt mi właśnie chodziło. Może nie ma co ciągnąć OT, tak samo jak o gustach się nie dyskutuje ale zwrócę uwagę że czasem "efekt o który chodziło" Tobie widzisz tylko Ty, inni natomiast widzą coś tak jak mają poustawiane monitory. Zależność jest mniej więcej taka że im bardziej Ty majstrujesz przy kolorach i kontraście, tym większe mogą być (i zapewne są) rozjazdy tych parametrów u różnych odbiorców. Ja na to patrzę z perspektywy Eizo CX240 kalibrowanego co 2 - 3 miesiące i1pro 2 więc raczej prawdę widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Pierwszy tysiąc kilometrów bez prądu i zmiana hampli na Shimano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 ronina, jesteś z Wrocławia? Bo dziś takiego samego bezprądowca mijałem na trasie koło Portu Miejskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Oj,nie-reprezentuję niesławne miasto -Starachowice , 4 km od sławnego Wąchocka (w. Świętokrzyskie). Pozdro. Swoją drogą to forum rozbujało modę na Unplugged'a.Zapłaciłem za niego 27 maja kwotę 2150zł a dziś sklep który to sprzedaje 2500 zł sobie krzyczy i to bez pedałów. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SniperinoConformino Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ładny Cube . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ictus Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 zmuszony do wczesniejszej przesiadki na ninera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SniperinoConformino Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Piękna kolorystyka <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) :woot: .......... mimo że nie lubię przerzutek. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Jak dla mnie kolorystyka super. Tylko nad ustawieniem siodła trzeba popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest89 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Zbyt oczony jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Bardzo zacnie wygląda. Gripy i koszyk na bidon idealnie się komponują. Siodło ma chyba trochę inny kolor zieleni, ale to może na zdjęciu tak wyglądać (inny materiał, inaczej światło odbija). Wyróżnia się z tłumu smutnych ciemnych rowerów. Kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Bros Adventure po kilku zmianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi