uslugifoto Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dzisiejszy nabytek. Na razie 100% fabryczny ale jak tylko ogarnę temat (bo się nie znam), to zmienię pedały, potem może hamulce i inne drobne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 radon, ladna maszyna prywatnie czekam na black sin aż się pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Dzisiejszy nabytek. Na razie 100% fabryczny ale jak tylko ogarnę temat (bo się nie znam), to zmienię pedały, potem może hamulce i inne drobne takie. hehe drobne takie. Z doświadczenia wiem że drobych się na takie zmiany nie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TolaLuka Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Wczoraj. 125 km, podjazd pod górę Św. Anny. Zdjęcia z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 o, bracik mojego Tractiona, identyczne malowanie ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Kolejny piękny PEAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Chociaż na co dzień jeżdżę singlespeedem to ten Accent ...,zaschło mi w gardle. Boski. Gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Aktualnie rower ma zdjęte naklejki z obręczy. Z przodu wylądował czarny zacisk koła, biały zbytnio się wyrózniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 jasskulainen, elegancko,gdyby został tylko biało(srebrny)/czarny byłby moim ideałem kolorystycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Bardzo dobre zdjęcie. Otoczenie idealnie pasuje do roweru. Zawsze sceptycznie patrzyłem na markę Accent, ale widać, że się starają i fajny sprzęt można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pfourul Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) To i ja pokażę swój pojazd. Jakość nie jest najlepsza, bo robione telefonem. Edytowane 24 Lipca 2014 przez pfourul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) robione telefonem rowerek fajny,okoliczności zdjęcia fatalne,a samo zdjęcie robione kalkulatorem ,siodło bardziej dziobem w dół do poziomu jak należy chyba że nie masz ochoty na posiadanie własnych j.....jek Edytowane 25 Lipca 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 jasskulainen,jaki masz tam mostek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Z tego co widzę to chyba ma Boplighta jakieś 60 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 boplight sport 90mm -17 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Biały wygląda jak 69er czy nie tylko wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Biały to Canyon 650B, rama XS, moja dziewczyna też takim jeździ. Fajna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Adamosie ,zmieniłeś już kliszę na kolor? Jak prawdy pragnę ,Twoje foty unita zawsze bardzo mi się podobały ale to ostatnie.... -WTF ? Za dużo "artyzmu"-ja rozumiem że się starałeś ale za ten wypadek przy naciśnięciu migawki masz u mnie antylaika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gien Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Moda na Peak'a nie przemija. Weekendowy "dziewiczy rejs": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Podobny do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 jak nie lubie upiększania winietką, to Twojemu peakowi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Podobny do mojego Piotr, na jaką wysokość masz wysunięte siodełko mierząc od środka osi suportu do góry siodła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi