Sol Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Raczej na szerokiej kierze. Względy estetyczne, tudzież niczym nieuzasadnione przekonanie, że jak mię się nie podoba to właścicielowi nie powinno też. BTW, nie podobają mię się rogi na szerokiej kierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowertep Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Rower po zmianie ramy na Cube Reaction GTC 29 Race (poprzednio GTC Pro) - gwarancja działa - pęknięcia powłoki lakierniczej Zdjęcia zrobione z poświęceniem, bo chowając się przed słońcem dopadło mnie stado uwściekniętych komarów Co do roweru to jeszcze powrót do siodełka z żelem slr xc gel flow, poprzednio slr xc flow czeka Buła v5 w nowej odsłonie Greg, bardzo ładny ten Twój Cube! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Witam 29 ki to moj spec carve pro xxl z wymienionymi manetkami xt kiera spec low rise, mostek zipp , sztyca thomson I pedalami blackspire Edytowane 3 Lipca 2014 przez lukas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) Przenieś zdjęcie tutaj http://www.forumrowerowe.org/topic/154341-galeria-pokaz-twojego-xxera-gdziekolwiek-byle-wewnatrz/page-23 zanim Cię spotka to ? Edytowane 4 Lipca 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 zrobione :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 faktycznie nie ten dział, ale w tym sugerowanym, furory nie zrobisz takim zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 furory nie zrobisz takim zdjęciem nie rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 chodzi pewnie o to że masz za mało oryginalne tło i taki sam też rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtD Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 lukas1 zrób lepsze zdjęcie/cia (od strony napędu, na zewnątrz, i prostopadłe żeby przekłamań nie było) .Twój Carve nie jest katalogowy i wart dokładniejszego oglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam 29 ki to moj spec carve pro xxl z wymienionymi manetkami xt kiera spec low rise, mostek zipp , sztyca thomson I pedalami blackspire Mi tam ryba czy w środku czy nie a nawet podoba mi się bardzo klimat wnętrza (trochę taka skandynawska surówa <3), ale nie o tym chciałem. Ile masz wzrostu bo maszyna z takimi ustawieniami wygląda jak 26". Mam 192 i mój inbred zachowuje proporcje 29ki więc musisz być rosłym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mi tam ryba czy w środku czy nie a nawet podoba mi się bardzo klimat wnętrza (trochę taka skandynawska surówa <3), ale nie o tym chciałem. Ile masz wzrostu bo maszyna z takimi ustawieniami wygląda jak 26". Mam 192 i mój inbred zachowuje proporcje 29ki więc musisz być rosłym gościem jak dla mnie, wygląda jak właśnie konkretne 29 XXL (23"?!) Sam mam 198 cm i przymierzam się do X-calibra 7 23" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) Mam 200-201 I 110 kg , jeszcze za jakis czas kola podmienie ale lezy mi dobrze do wzrostu I to 23'' xxl Edytowane 4 Lipca 2014 przez lukas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 To te klamki (drzwiowe) masz jeszcze między nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Minął miesiąc z single speedem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Z wiekiem będzie coraz ładniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ładny singiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 singiel to jest to co prawda jeździłem na przez kilka miesięcy tylko i to na starej komunijce, ale wystarczyło żeby pokochać jednobiegowe rowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m81wwski Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ten singiel - hmm zdjęcie z Wąchocka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Bingo! Wąchock i wczorajszy maraton rowerowy.Nie startowałem ale za rok się odważę . Żeby tak była osobna kategoria - SS...... Do starterów z przerzutkami nie mam co podjeżdżać. To całkiem inny rodzaj rowerowej świadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jak to możliwe, że mi taki rower w Wąchocku umknął Było jechać nie patrzeć Chociaż na maratonach ŚLR to nawet na pełnego sztywniaka patrzą z niedowierzaniem przechodzącym w podziw podczas trasy, ale Wąchock to akurat był inny organizator i inna trasa. Zawsze mogłeś pojechać krótszy dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jakoś nie zauważyłem entuzjazmu na widok mojej "inności".Ale przyznaję- dwie osoby nie wiedziały co to jest SS mając miedzy nogami fulle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Jakoś cicho tutaj panowie, taka piękna pogoda za oknem a wy nie jeździcie ? A ja chcąc zachęcić do jazdy prezentuję, że nie tylko sprzęty za grube tysiące nadają się do błotka Mój Nothtec Cayon 2013 w wersji Alivio Zdjęcia zrobione podczas dzisiejszej przejażdżki po terenach lesistych wokół Zalewu Zemborzyckiego. Tylko 22,6 km ale dało się we znaki. Sam rower jakoś bardzo się nie oblepił bo razem z kumplem zaliczyliśmy prawie każdą kałużę po drodze, które działały niemalże jak myjka No i jeszcze bonus. Chcąc zachować resztki prywatności, naszych twarzy nie pokaże ale nogi raczej mogę (ja to ten grubszy w białych butach) Edytowane 12 Lipca 2014 przez madhammmster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi