wszoltysik Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jest napis :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Bardzo, bardzo, bardzo fajny ten Romeczek. Super koloreczek. I bidon wielofunkcyjny widzę Pomyśl nad bardziej kontrastowym tłem na kolejnych fotach! Ile ma skoku z przodu? Wygląda jakby więcej niż 100mm, ale zdaje się, że to złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Zdjęcia słabe i wklejone na szybko po powrocie z Beskidu, ale nie mogłem się powstrzymać. Kolorek na żywo prezentuje się ładnie zdjęcia tego nie oddają. Rzeczywiście gdzie go nie postawiłem tam ginął w tle, ale chyba o to chodzi w oliwkowym zielonym Poszukam jakiejś ściany z cegły czy też bali drewna i zrobię porządne zdjęcie, ewentualnie wstrzymam się do zimy. Amorek ma 100 mm skoku, choć chyba jest tam możliwosć regulacji podkładkami, a naklejka dla tych co się pytają co to za rower co ciekawe jak mówie że rama jest stalowa to jest łeeeeeee stalowa, ale wystarczy że powiem że to chromo-molibden to jest ooooooooo Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ewentualnie wstrzymam się do zimy Nie nie Panie, już ten żółty (trawy) robi klimat. Także czekamy na foty. Przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 jak mówie że rama jest stalowa to jest łeeeeeee stalowa, ale wystarczy że powiem że to chromo-molibden to jest ooooooooo To są zapewne reakcje, jak się Typowi Janusze, wyrafinowani znaffcy tematu pytajo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) kurczetakie teksty to ja słyszałem całe życie ale myślałem, że od jakiś 2,3 lat wymiera populacja Typowych Januszuf doszczętnie lub zamykajom się w piwnicy i liczom szare komórki (tudzież papier toaletowy na metry) a tego typu komentarze przechodzą do Krainy Mitów i Legend Edytowane 25 Czerwca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Oj, raczej to przechodzenie do mitów i legend to złudzenie optyczne, któremu tu zbiorowo ulegamy, przebywając we własnym sosie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 może może, w sumie jak wśród znajomych coraz więcej stalówek widzę to przekładam to na resztę społecznościa tu ciągle wyskakuje taki Typowy Janusz i pisze "a rower ma ze stali zbrojeniowej , bo amelinum to zbędny wynalazek " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 przebywając we własnym sosie.... PS. sorry za mały OT, ale nie mogłem się powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markowy Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 to jeszcze trochę błotka... ...żeby nie było że nie jeżdżone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Na trasie z Łodygowic na Magurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Z dzisiaj: ponieważ prom przez Wisłę nie kursował, gość przewiózł mnie na drugi brzeg łódką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 @Darek14, to już taki trochę bike raftaing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Rower po zmianie ramy na Cube Reaction GTC 29 Race (poprzednio GTC Pro) - gwarancja działa - pęknięcia powłoki lakierniczej Zdjęcia zrobione z poświęceniem, bo chowając się przed słońcem dopadło mnie stado uwściekniętych komarów Co do roweru to jeszcze powrót do siodełka z żelem slr xc gel flow, poprzednio slr xc flow czeka Buła v5 w nowej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 przed słońcem dopadło mnie stado uwściekniętych komarów Zakomarzenie okrutne obecnie występuje. Po dzisiejszym leśnym najtrajdzie czuję się najedzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Na trasie z Łodygowic na Magurkę. Kolego, rama Ci sie połamała. O tam, na podsiodłówce.. Hehe, taki żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Uznałem, że póki rama na gwarancji to poprosiłem Chucka Norrisa aby mi pękł ową z półobrociku:) Ale nawet samemu Chuckowi się to nie udało i tylko ją wygiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rider89 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dobrze, że nie pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Uznałem, że póki rama na gwarancji to poprosiłem Chucka Norrisa aby mi pękł ową z półobrociku:) Ale nawet samemu Chuckowi się to nie udało i tylko ją wygiął Bikoz di sis e SCOTT ® Edytowane 30 Czerwca 2014 przez bodzio12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Rogata Cobia z nowymi błotnikami DIY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crosis Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 @rambol, Gdzie kupowałeś tę folię na błotniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 W Black Red White są podkładki na stół wielkości A3 po 2zł sztuka. Z dwóch takich udało mi sie wyciąć całość. Szablon wykreśliłem sam, bo nie znalazłem w internecie takiego, co by mi pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crosis Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 No patrz, a ja szukalem folii polipropylenowej w specjalistycznych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Sucho więc bez zbędnego balastu (błotniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 czamu niektórzy tak się spinają na widok rogów w 29erze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi