Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cobia1a.jpg

Nie mogę!

10 punktów na 10 za trąbe na kierownicy

... tak trzymaj :)

Mój po prawej :P a po lewej 28-er mojej Pani   :)

py2yjeda.jpg

Czemu ja tego wcześniej nie widziałem :yes: Zakochana para na zdjeciu normalnie!

...już wiem skąd się biorą fajne rowerki :D

Napisano

Kilka dni temu czyściłem rower i po zdjęciu trójkąta okazało się, że w miejscach, w których trójkąt trzymał się na ramie są takie zarysowania, jakby ktoś papierem ściernym przejechał... A niby miękki materiał. Stawiam, że piasek się dostał, i tarło.. ale kurde, 10 lat jeździłem z czymś takim na poprzednim rowerze i śladu nie ma.. Tak czy inaczej, trójkąt już nie wróci i żaden inny już pewnie też nie zawiśnie. 

XfobTWp.jpg

Napisano

Witam,

W oczekiwaniu na zamówiony rower czytałem, ogladalem, aż się doczekałem i też się pochwalę. Widziałem, że są już takie na forum.

Poniżej mój nowy nabytek:

IMG_20140612_193122.jpg?gl=PL

... tu w wersji old po zmianie siodełka:

CANYON-144110.jpg?gl=PL

... i na mostku:

CANYON-154033.jpg?gl=PL

Pozdrower:)

Napisano

yqaja3eq.jpg

Widzę, że w ostatnim czasie nie tylko ja się doczekałem swojego Canyona. ( W ogóle to 12 dni przed wstępnym terminem dostarczenia. Tylko te gripy... U mnie już sa szare.

Napisano

Moje gripy też się brudzą, ale idzie wytrzymać, natomiast ślady na siodle mnie irytowały więc wyleciało i pewnie niebawem trafi na aukcję:)

Widzę, że Kolega na węglowym śmiga:) Podobne malowanie naszych Canyonów, ale mój tylko alu, jednak wrażenia z jazdy super! Nawet nieźle sobie radził na torze motokrosowym:)

IMG_20140619_150026.jpg

Napisano

gratuluje Panowie dobrego wyboru :) ta marka nie ma sobie rownych (cenowo) jesli porownac taki sam sprzet innych marek to w kieszeni zostaje niezla sumka i nie robia problemow z cenna netto ja za swojego dalem 672 euro smieszna cena :)

Napisano

gratuluje Panowie dobrego wyboru :) ta marka nie ma sobie rownych (cenowo) jesli porownac taki sam sprzet innych marek to w kieszeni zostaje niezla sumka i nie robia problemow z cenna netto ja za swojego dalem 672 euro smieszna cena :)

Ja też wszystkim gratuluje macie wszyscy fajne koła za mały pieniądz.

Caynon mocne pozdrowienia :) ... widzę, że jesteś z mojego rodzinnego miasta.

Dawno nie byłem ciekawe jak tam teraz?

Napisano

No to i ja się pochwalę. Rama Scott Spark 940. Amortyzator, napęd, koła i sztyca z poprzedniego Scale'a 950. Wymieniona kierownica, mostek, siodełko oraz hamulce.

post-161308-0-41658100-1403548131_thumb.jpg

Napisano (edytowane)

Błoto,błoto...

Mmm ... tak jak tygryski lubią najbardziej.

Ronina, natchnąłeś mnie. Jak tylko dzieciaki zasną, biorę latarę, czołówkę i jadę up137d0L1ć siebie i moją Cobię po uszy w błocie.

A teraz cała reszta ludzików z tego forum niech się uczy do czego służy rower!

Edytowane przez rambolbambol
Napisano (edytowane)

Błoto, błoto, błoto, wszędzie tylko to błoto....

DSC_7104__20140511.1.jpg

Inbredul Błotul Tuentynajnur

DSC_7246_29er%252C+Codeine%252C+On-One%2

Kodeinul Błekitul Nieodwykul Błotul Tuentynajnur

DSC_7270_29er%252C+Codeine%252C+On-One%2

Tenże.

Edytowane przez maciejas
Napisano

Maciejas, zamontuj tę torbę na baterie na kierownicy albo zakup sobie jakąś latarkę typu Convoy S2, bo ta torba przetrze ci lakier na Codeinie do żywego mięsa. Szkoda by było.

Nie za dziki ci przód wyszedł z mostkiem o długości zero? Da się to ogarnąć?

Napisano (edytowane)

Mosteczek nie jest zerowy. Ma tyle co negatyw mało-obrazkowy. Bosz, czlowiek rymuje od tej kodeiny.

Bestia jest do opanowania. Przy małych prędkościach faktycznie czasem zataczam sie jak pijany, ale jest to w pełni kontrolowalne i kontrowalne. Przy większych prędkościach wszystko się uspokaja tyle, że bez utraty manewrowalności.

Edytowane przez maciejas
Napisano (edytowane)

73f9dce9d122bd9cgen.jpg

Romek w Beskidach...

01a18716945d558cgen.jpg

udało się wkleić zdjęcia, w takim razie na następną wyprawę zabiorę lustrzankę  :-)

Edytowane przez wszoltysik
  • Mod Team
Napisano

fajny ten kolor, jak by tylko dać choćby logo pod dolną rurą albo mały napis w pomarańczy lub czerwieni było by genialnie ;)
(zawsze przemalowane rowery bez żadnego napisu źle mi się kojarzą..)