Mod Team michuuu Napisano 15 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) To nie moje to HerrMana. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ja używam Picasa Web. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) michuu - jesteś moim idolem. Dzięki Działa podane przez Ciebie wcześniej zaklęcie. Tylko coś nie banglało. Już umiem! Edytowane 15 Czerwca 2014 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nie dosyć że CUBE, nie dosyć że brzydki to do tego jeszcze nie 29er?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 @dovectra WTF??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Tak ostatnio mało Giantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Tak ostatnio mało Giantów Bo to taka niszowa marka. Dostępna tylko na "talony" . Edytowane 16 Czerwca 2014 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Za talony to tańsze są,te droższe to za rubliczki i kopiejki Cara Mikołaja Edytowane 16 Czerwca 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nowe siodło. Takie wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Normalnie specnaz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nie dosyć że CUBE, nie dosyć że brzydki to do tego jeszcze nie 29er?! Przepraszam a co ma Pan do Cube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Odrobina hiszpańskiej magii w środku Sudetów Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Salvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 To się nazywa piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crosis Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Odrobina hiszpańskiej magii w środku Sudetów Gdzie dokładnie takie widoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 @ kubasias Odpowiem jak ktoś jakiś czas temu na tym forum: "Pan nietutejszy?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek76 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Salvin kawał porządnej furmanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 A ja mysle Macias, ze powielasz glupie stereotypy i puste frazesy. Glupie siodla, kominy, rogi w gietej kierownicy itp itd. Mam cube ltd i jestem mega zadowolony. Podaj konkretny powod dla ktorego negujesz cube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Temat nie dość, że durny to jeszcze wielokrotnie wałkowany. Dajcie spokój. Przynajmniej w galerii. Niech każdy ma co lubi lub to na co go stać. Po co sobie psuć nawzajem krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nowe siodło. Takie wygodne. świetna fota panie Adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 A więc odpowiadając napinającemu się koledze kubasiasowi tylko powiem, że geo ramy jest z dupy wzięta kumpel który ma Cube'a przeklina go non stop szczególnie na podjazdach. Słyszałem również że jest problem z wymieniem amorka w rowerze tej właśnie marki. No i takie małe moje spostrzeżenie...nie wiem ale na Cube'ach często widuje lansujących się cwaniaczków ale to tylko moja subiektywna opinia....po prostu jakoś mnie drażnią te rowerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markowy Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nowe siodło. Takie wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 świetna fota panie Adamos Też mi się podoba. Niby normalna fota, a im bardziej w górę to w akwarelę przechodzi... A więc odpowiadając napinającemu się koledze kubasiasowi tylko powiem, że geo ramy jest z dupy wzięta kumpel który ma Cube'a przeklina go non stop szczególnie na podjazdach. Słyszałem również że jest problem z wymieniem amorka w rowerze tej właśnie marki. No i takie małe moje spostrzeżenie...nie wiem ale na Cube'ach często widuje lansujących się cwaniaczków ale to tylko moja subiektywna opinia....po prostu jakoś mnie drażnią te rowerki Proszę, skończ to pierdo-lamento. Albo załóż sobie na te swoje żale odpowiedni temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) A więc odpowiadając napinającemu się koledze kubasiasowi tylko powiem, że geo ramy jest z dupy wzięta na Cube'ach często widuje lansujących się cwaniaczków Słyszałem również że jest problem z wymieniem amorka w rowerze tej właśnie marki. Czemu na tym forum nie można dać minusa za arogancję, bezmyślność.... ewentualnie zwykłą głupotę? Edytowane 16 Czerwca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Zawsze można podsumować, że z dupy wzięte to są takie opinie, a jak ktoś nie umie podjeżdżać to mu nawet Spec z motorkiem nie pomoże. Mówię jako były użytkownik Cube Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi