bodzio12 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Czyli nie można do nich zamontować bidonow. Myślałem że gdzieś indziej mają jakieś dobre miejsca. Ja tam lubię jeździć z jak najmniejszą ilością szpeju. W dłuższą trasę wiadomo plecak super. Do 50km odpuszczam. Baton do kieszeni ,bidonik i jazda. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaimz Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Można, ale super wygodne to nie jest. Można spróbować też niżej (w LP XR Team) w miejscu montowania baterii do elekroamortyzacji, jak ktoś jej nie ma ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 do bidonu nie schowasz jedzonka,kurtki,bluzy,koszulki,suchych skarpetek Schowasz schowasz i to bez problemu Gorzej już wtedy z płynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Panowie. Bidony nie są kompatybilne z ęduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Zdjęcie mało wybitne, ale...słońce było ostre ;-) LP są superaśne ! Śliczne zaprojektowane i perfekcyjnie wykończone z adekwatną ceną oczywiście. Szkoda tylko zę polski przedstawiciel ma taki a nie inny stosunek do sprzedaży i klientów co zaskutukuje zapewne rychłym spadkiem zainteresowania tą marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaimz Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Zapraszam na pw. Kolega jest resellerem, ze tak powiem po komputerowemu :-) Chętnie sie wstawie za kolegami forumowiczami zeby cena byla more biker friendly. Dzieki temu wiekszosc znajomych na LP wlasnie cisnie. Choc i Focusy niezle wychodza. Tylko nie maja zadnego fulla z prawdziwego zdarzenia az po Sama :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Myślę, że juz teraz jest godny tego forum. W betonowej dżungli Zapraszam : https://plus.google.com/photos/106228419896048907081/albums/6004447189820087313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Noooooooo wreszcie odrobinka elegancji nadana a nie że mi ramę szpeciłeś kanapo-fotelem z PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) do takich sprzęcików tylko plecaczki pasują.system air comfort i każda nawet najdłuższa wyprawa robi się przyjemna,do bidonu nie schowasz jedzonka,kurtki,bluzy,koszulki,suchych skarpetek Wiadomo, że na dłużej musowo z plecakiem. Ale jaki by nie był, po jakimś czasie czuję się, jakbym jechał z przyklejoną mega ropuchą. Kodeina jest boska, Peak piękny, chociaż na widok komina aż mnie ścisnęło w kroku. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Peak piękny, chociaż na widok komina aż mnie ścisnęło w kroku Bardzo mi przykro że Cię okaleczam. Może idź z tym do jakiegoś specjalisty Komin musi być. Wideł idzie pod młotek na zimę. Także ewentualni chętni mogą się szykować Edytowane 4 Czerwca 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 @up za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 na widok komina aż mnie ścisnęło w kroku Dziwne macie zboczenia ale cóż może jakiegoś dobrego lekarza poszukamy,a do tego czasu noś luźniejszą bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) A nie wiem nie wiem Dodam jeszcze, że skoczny jest ten mój Peak, nawet jak na sztywniaka Edytowane 4 Czerwca 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Ciekawa propozycja taki sztywny wideł w piku. Komin i siodło totalnie psują cały efekt :/ Edytowane 5 Czerwca 2014 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Komin i siodło Komin owszem ale siodło?? Na innych zdjęciach które dodał kanapa z PRL-u nadal widnieje więc obstawiam że siodło było jednorazowo założone od innego bajka dla uzyskania estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Ciekawa propozycja taki sztywny wideł w piku. Komin i siodło totalnie psują cały efekt :/ Wg mnie to siodło jest brzydkie. Osobiście też wymieniłbym te zielone szpeje na czarne lub białe. Wszystko to jednak sprawa gustu , o którym się nie dyskutuje , i zasobności portfela co też jest sprawą osobistą. Ogólnie rowerek fajny, pośliniłem się na wideł Tu można rzucić okiem na , wydaje mi się , dobrze skomponowany rowerek http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/5181-specialized-stumpjumper-sworks/?tab=images Edytowane 5 Czerwca 2014 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 @Maciejas Codeine swietne kółko! Też miałem na celowniku, ale on-one olał duży rozmiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tu można rzucić okiem na , wydaje mi się , dobrze skomponowany rowerek http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/5181-specialized-stumpjumper-sworks/?tab=images A skromność to moja pierwsza zaleta ... Flite to jedno z brzydszych siodeł ever (aczkolwiek wygodne), a do biało-czerwonej ramy bardziej pasują białe rurki lub białe siodło. Ale przecież o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ciekawa propozycja taki sztywny wideł w piku. Komin i siodło totalnie psują cały efekt :/ Kolego, jest przecież wyraźnie wstawione zdjęcie z nowym już siodłem WTB. (no chyba że to właśnie ono Ci się nie podoba-to ok) Komin owszem ale siodło?? Na innych zdjęciach które dodał kanapa z PRL-u nadal widnieje więc obstawiam że siodło było jednorazowo założone od innego bajka dla uzyskania estetyki Siodełko jest nowe, WTB, zdjęcia w galerii ustawione chronologicznie (tak przynajmniej być powinno). A Tamto siodło nie z PRL-u tylko z roweru trekkingowego. Nie wiem o co cały szał. Było znacznie wygodniejsze od za wąskiego WTB Osobiście też wymieniłbym te zielone szpeje na czarne lub białe. Wszystko to jednak sprawa gustu , o którym się nie dyskutuje , i zasobności portfela co też jest sprawą osobistą. Ogólnie rowerek fajny, pośliniłem się na wideł Nie chciałem budować kolejnego czarno-czarnego, biało-białego, czarno-białego roweru. Jak pisałem, zima idzie na licytacje prawdopodobnie, także bedziecie sie bili o niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Nie chciałem budować kolejnego czarno-czarnego, biało-białego, czarno-białego roweru. zapomniałeś o naszej dumie narodowej: biało-czerwonym I choć sam nie jestem zwolennikiem tego odcieniu zieleni to zgadzam się z Tobą w pełni; kolor jest, choinki nie ma, nuda minimalnie przełamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) nuda minimalnie przełamana. No weź, a ja sie tak starałem. Musze ten koszyk wyrzucić jeszcze, bo jest okropny. No i gripy też mi nie pasują. Będą najprawdopodobnie Odi Rogue czarne z zielonymi obejmami. Wtedy będzie ekstra. Może za tysiąc lat... Edytowane 5 Czerwca 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Mój po prawej a po lewej 28-er mojej Pani Edytowane 5 Czerwca 2014 przez wiater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Zajefajne zestawienie kolorystyczne Radona. Zacny sprzęcior Biały ścigacz też niczego sobie Jak waga twojej "limonki" @wiater? Edytowane 5 Czerwca 2014 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 fajne foto, a przy okazji zastanawiam się jak wygląda kompromis trasy w Waszym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jak waga twojej "limonki" @wiater? Nigdy nie ważyłem bo nie ma to dla mnie większego znaczenia, ale myśle że lekko ponad 12 kg. a przy okazji zastanawiam się jak wygląda kompromis trasy w Waszym przypadku Boczne drogi asfaltowe, szuter i dzisiaj chwilke przez las. Dziewczyna twarda, łatwo się nie poddaje - powolutku ale jedzie, choć kilka razy zdarzało się że jechałem pod górke z ręką na jej plecach pchając ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi