Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Canyon cacy, budowę w tle i druciany płot też da się wytrzymać, ale błotnik w słoneczny dzionek...

Zdałby się na to jakiś paragraf i sroga kara np. 10 dni jeżdżenia różowym holendrem.

Edytowane przez artoor
Napisano

najwazniejsze ze stac "nas wysokich" na takie rowery ze mamy pasje, ze sprzet jest ok i ze mozna pojezdzic a czy rower Ci sie podoba to juz mi to lata :) 

Napisano

Patrzę na canyona w rozmiarze XL i bogu dziękuje że się opanowałem i go nie kupiłem :) Fajny sprzęt ale w rozmiarze XL wygląda fatalnie. Zresztą chyba żaden full w rozmiarze xl albo xxl :) nie wygląda "Fajnie".

Napisano

oj biedni są Ci wysocy, muszą mieć takie brzydkie rowery, ten xl naprawdę wygląda strasznie.

A ja myślę, że gdyby został zaprezentowany nago - bez błotników, torebków i lampków, to nie byłoby tak źle.

Zresztą chyba żaden full w rozmiarze xl albo xxl nie wygląda "Fajnie".

Se popacz na mojego Trance'a 27.5 3 XL w średniokichowej  galerii. Zupełnie nieobiektywnie powiem, że jest piękny i nie wygląda jak trzepak :P

Napisano

A poza tym to zazdroszczę widoków, takich zdjęć powinno być tutaj więcej

dzięki , postaram się co jakiś czas coś wrzucić

Napisano

jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylem sasiadke na canyonie heh 5 z przodu juz ma :P sorka za jakosc telefonem nad jeziorem robione slonce dawalo 

333082_WP_20140525_004.jpg

333081_WP_20140525_003.jpg

Napisano (edytowane)

Pomieszanie z poplątaniem... Koło XL jest ładne, a rama XL już nie. :) Marudy :)

Małe jest piękne, ale duże jest piękniejsze :) .

Edytowane przez hegemon
Napisano (edytowane)

... niczym nie skażony jeszcze... ;-) level b9 raz jeszcze...

zdjąłem odblaski :thumbsup:  przestawiłem mostek na minus...

wysłane z S3

IMG_20140524_220114.jpg

Edytowane przez motiks
Napisano

Aż się wierzyć nie chce, że to dzieło Krossa. Patrząc z perspektywy lat wręcz niepojęty postęp. Dlatego coraz bliżej mi do B6 / 2014.

zgadzam się ... fajnie że i my mamy się czym chwalić... i nie tylko kross...

jeszcze 3 miesiące temu nie myślałem że będzie ten level...

ale moja 2ga-połowa mocno mi pomogła

(nie o finanse chodzi - G. dzięki :thumbsup: )

i z b6 a później b7, wyszło nieoczekiwanie  b9...

wiem - mogłem wybrać lepiej [ wg niektórych :bye2: ] ... ale ja jestem zadowolony...

zazdroszczę B9,mnie starczyło jeno na B7 :D

tak jak napisałem: mój b9 to "czysty" przypadek ;) ...

Napisano

Gdzie taki ładny pomnik skalny?

A poza tym to na takie foty patrzy się z największą przyjemnością :)

To było na czerwonym szlaku z Baraniej Góry do Węgierskiej Górki... i nazywa się bodajże Magurka Radziechowska.

Napisano

A oto moja skromna maszynka, teraz bardziej miejsko-ścieżkowa. Nawet na potrzeby weekendowej rekreacji z dziewczyną wykręciłem spd :)

248827cf7a0f.jpg