artoor Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Canyon cacy, budowę w tle i druciany płot też da się wytrzymać, ale błotnik w słoneczny dzionek... Zdałby się na to jakiś paragraf i sroga kara np. 10 dni jeżdżenia różowym holendrem. Edytowane 23 Maja 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Bidon pod kolor roweru. To lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 no jak na zlosc weekend sie zaczyna i leje ze szok i blotnik sie przydal ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crosis Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Ten Nerve to XL, że tak dziwnie, "nienaturalnie" wygląda długa górna rura i podsiodłówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 tak xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 oj biedni są Ci wysocy, muszą mieć takie brzydkie rowery, ten xl naprawdę wygląda strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 najwazniejsze ze stac "nas wysokich" na takie rowery ze mamy pasje, ze sprzet jest ok i ze mozna pojezdzic a czy rower Ci sie podoba to juz mi to lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Patrzę na canyona w rozmiarze XL i bogu dziękuje że się opanowałem i go nie kupiłem Fajny sprzęt ale w rozmiarze XL wygląda fatalnie. Zresztą chyba żaden full w rozmiarze xl albo xxl nie wygląda "Fajnie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 oj biedni są Ci wysocy, muszą mieć takie brzydkie rowery, ten xl naprawdę wygląda strasznie. A ja myślę, że gdyby został zaprezentowany nago - bez błotników, torebków i lampków, to nie byłoby tak źle. Zresztą chyba żaden full w rozmiarze xl albo xxl nie wygląda "Fajnie". Se popacz na mojego Trance'a 27.5 3 XL w średniokichowej galerii. Zupełnie nieobiektywnie powiem, że jest piękny i nie wygląda jak trzepak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 A poza tym to zazdroszczę widoków, takich zdjęć powinno być tutaj więcej dzięki , postaram się co jakiś czas coś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 ostatnio wrzucilem polowke roweru, to wypada teraz wrzucic druga...te sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Cos nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) Witam forumowiczów... i prezentuje swojego levela... pozdr Edytowane 24 Maja 2014 przez motiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Fotka z jednej z wycieczek na Talonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylem sasiadke na canyonie heh 5 z przodu juz ma sorka za jakosc telefonem nad jeziorem robione slonce dawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 @up To jest temat pokaż swojego 29er'a a nie pokaż 29er'a sąsiadki / kolegi z pracy / kogokolwiek innego niż ty sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Fotka z jednej z wycieczek na Talonie.... Gdzie taki ładny pomnik skalny? A poza tym to na takie foty patrzy się z największą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Hejka .Scott Spark rozmiar XL ,duże rowery nie są brzydkie [/url]">http://http://naforum.zapodaj.net/628c0555c220.jpg.html'> Edytowane 25 Maja 2014 przez bodzio12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hegemon Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Pomieszanie z poplątaniem... Koło XL jest ładne, a rama XL już nie. Marudy Małe jest piękne, ale duże jest piękniejsze . Edytowane 25 Maja 2014 przez hegemon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) ... niczym nie skażony jeszcze... ;-) level b9 raz jeszcze... zdjąłem odblaski przestawiłem mostek na minus... wysłane z S3 Edytowane 25 Maja 2014 przez motiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hegemon Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Aż się wierzyć nie chce, że to dzieło Krossa. Patrząc z perspektywy lat wręcz niepojęty postęp. Dlatego coraz bliżej mi do B6 / 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 zazdroszczę B9,mnie starczyło jeno na B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Aż się wierzyć nie chce, że to dzieło Krossa. Patrząc z perspektywy lat wręcz niepojęty postęp. Dlatego coraz bliżej mi do B6 / 2014. zgadzam się ... fajnie że i my mamy się czym chwalić... i nie tylko kross... jeszcze 3 miesiące temu nie myślałem że będzie ten level... ale moja 2ga-połowa mocno mi pomogła (nie o finanse chodzi - G. dzięki ) i z b6 a później b7, wyszło nieoczekiwanie b9... wiem - mogłem wybrać lepiej [ wg niektórych ] ... ale ja jestem zadowolony... zazdroszczę B9,mnie starczyło jeno na B7 tak jak napisałem: mój b9 to "czysty" przypadek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Gdzie taki ładny pomnik skalny? A poza tym to na takie foty patrzy się z największą przyjemnością To było na czerwonym szlaku z Baraniej Góry do Węgierskiej Górki... i nazywa się bodajże Magurka Radziechowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiss Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 A oto moja skromna maszynka, teraz bardziej miejsko-ścieżkowa. Nawet na potrzeby weekendowej rekreacji z dziewczyną wykręciłem spd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi