Blackj Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 @jasinski21444 co to za "wajcha" pod siodełkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 @up to dźwigienka od sztycy regulowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Chyba kiepsko Cube rozwiązał sprawę prowadzenia linek, skoro są takie problemy z ich prawidłowym zamontowaniem. Edytowane 18 Maja 2014 przez Darek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 hehehe te dwie latarki miażdżą wszystko xD jeszcze znaczka mercedesa brakuje xD Latarki jak latarki ;-) dla mnie w pełni zrozumiałe. Ale to dwie pompki to majstersztyk :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Co by o tym sprzęcie nie mówić, to mogę zapewnić, że rower daje 100% frajdy z jazdy, choć przy moim wzroście prowadzi się troszkę taczkowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Chyba kiepsko Cube rozwiązał sprawę prowadzenia linek, Zgadza się . Linki i pancerze pwoinny iść wew ramy ale niestety linka przy przekładaniu w połowie długości się zawija i nie ma szans tego przełożyć , nawet biorąc pod uwagę patent z magnesem nie potrafiłem jej przełożyć do końca gdy na początku roku składałem cube'a . Zostaje jeszcze oddanie do serwisu na przełożenie tego ale biorąc pod uwagę czas oczekiwania - ok 5 dni roboczych , jest to dla mnie bez sensu. Dlatego sobie odpuściłem . choć przy moim wzroście prowadzi się troszkę taczkowato Na szczęście ja jestem większy od ciebie i prowadzenie jest okej . Wzrost 192 , noga 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Też mam Cube'a z wewnętrznym prowadzeniem linek - ciekawe jak będzie z ewentualną wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestercup Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 oba foty miażdżo! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Gdzie to? Spec...ślicznosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Też mam cuba z wewnętrznym prowadzeniem linek nigdy nie miałem problemu z ich przciągnięciem, wystarczy chwile cierpliwości. A wymieniałem linki przynajmniej dwa razy. Tak więc proponuje się nie poddawać ;-) Bo linki wewnątrz to duży plus zwłaszcza przy nieprzyjaznych warunkach atmosferycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZECHJ Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 @adamos Co to za gripy i korba? Bo szukam jakichś pomarańczowych akcentów do mojego GC AL 6.9 Radar. Zdjęcie spoko, rower tym bardziej :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 stary dobry Unibike Evo 29 a w zasadzie to co a niego po 2 latach zostało, dzis dostał na urodziny nowa ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Na dokładkę pomarańczowa zakrętka na wentylku! O siodełku w pomarańczowym akcencie nie wspominam, bo już widziałem, cudo. @SWS Zdjęcie piękne, jakby w Norwegii robione. Gdzie taką fotkę można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Zdjęcie piękne, jakby w Norwegii robione. Gdzie taką fotkę można zrobić? Gdzie to? Spec...ślicznosci! fotka zrobiona nad Jeziorem Garda, we Włoszech, od strony Monte Baldo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Latarki jak latarki ;-) dla mnie w pełni zrozumiałe. Ale to dwie pompki to majstersztyk :-D Faktycznie nie zwróciłem uwagi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Na dokładkę pomarańczowa zakrętka na wentylku! O siodełku w pomarańczowym akcencie nie wspominam, bo już widziałem, cudo. @SWS Zdjęcie piękne, jakby w Norwegii robione. Gdzie taką fotkę można zrobić? No tak, ale jeden mały szczegół pominięty: zaciski hamulcowe mają akcent czerwony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Boje się wiedzieć ile ten s-works jest warty Moje marzenie, tylko z troszkę większym skokiem. Nie masz problemu z wyciągnięciem bidonu z koszyka? Edytowane 19 Maja 2014 przez dofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Nie masz problemu z wyciągnięciem bidonu z koszyka? nie ma problemu, normalnie sa załozone dwa koszyki i nie ma problemu ani z jednym ani z drugim. Przy zaołożonym jednym tak jak na zdjęciu można koszyk przesunąć niżej ale mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Co to za gripy i korba? To nie korba, ani zębatka. To bash guard Straitline. Gripy to ESI Racer's Edge. Na dokładkę pomarańczowa zakrętka na wentylku! Do nabycia tutaj. zaciski hamulcowe mają akcent czerwony Nawet kiedyś myślałem, żeby je maznąć, ale boję się, że farba się bedzie wykruszać. Zresztą, nie można też przesadzać - bo uzyskamy efekt odwrotny do zamierzonego. Jak to mówi stare polskie przysłowie: "co za dużo, to niezdrowo" Edytowane 19 Maja 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Nooo,Panie adamos.... Pięknie naostrzona ta Kona,palce lizać. Gratuluję,szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze33 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 stary dobry Unibike Evo 29 a w zasadzie to co a niego po 2 latach zostało, dzis dostał na urodziny nowa ramę Czy to ma sens? Jak zmienię karoserię w mojej maździe na opla raczej to już nie będzie mazda... no chyba że zmieniłbyś ramę Unibike na Unibike a nie na Peaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TolaLuka Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Pierwszy ładniejszy (brudny) wypad czyli błoto, błoto i po trzykroć błoto co bym się nie wyparł więc błoto. Błoto +glina+ posypka asfaltowa jak na A1 = schabowy w panierce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi