Qaroll Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 No tak, fotograf ze mnie żaden Mostek jakiś mega długi nie jest, 100mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Taka drobna uwaga na przyszłość Z perspektywy wygląda na dłuższy, na drugim zdjęciu trochę zlewa się z kierą, chyba stąd to wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek7 Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Cube Analog 29er Mam problem z wrzuceniem lepszego zdjęcia... Edytowane 13 Maja 2014 przez piotrek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Aktualizacja mojego Scotta, który był już tu w wakacje 2013. Będą lepsze zdjęcia, to tylko takie poglądowe (na klatce - sic!). Zdjęcie zrobione po założeniu nowych opon 29x2,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 oj oj ale zaraz pojadą po tej fotce tylko nie wiem czy się zacznie od tła zdjęcia, źle ustawionego siodła, zdjęcia NIE od strony napędu czy źle zapiętego szybkozamykacza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 oj oj ale zaraz pojadą po tej fotce tylko nie wiem czy się zacznie od tła zdjęcia, źle ustawionego siodła, zdjęcia NIE od strony napędu czy źle zapiętego szybkozamykacza.... I będą mieli rację, bo co na tej fotce widać oprócz tego, że stoi sobie jakiś Scott koloru raczej ciemnego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 oj oj ale zaraz pojadą po tej fotce tylko nie wiem czy się zacznie od tła zdjęcia, źle ustawionego siodła, zdjęcia NIE od strony napędu czy źle zapiętego szybkozamykacza.... I rogi do giętej kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 nie ma co jechać po fotce, po prostu na tego typu zdjęcia został stworzony oddzielny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 I rogi do giętej kierownicy A kto powiedział ze to jest passe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Trzeba to zdjecie potraktowac jako wzornik jak nie robic zdjec. Autor nie bierz tego serio ale zrob zdjecie w plenerze Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) niestety nie udaje mi się wkleic - za duzy rozmiar fotki oczywiście Edytowane 16 Maja 2014 przez SWS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Mozesz użyc programu Fotosizer,bardzo dobry http://www.dobreprogramy.pl/Fotosizer,Program,Windows,31810.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Bajkowiec xD, dzięki jutro spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 SWS bo nie wkleja się przez forum . Wrzucasz zdjęcie np na zapodaj.net opcją na forum , wybierasz miniaturkę 500x500 i wklejasz kod bbcode . Masz zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Nie no SCOTT jest więc można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Paint ctrl+a zmniejsz rozmiar 70 % i nie potrzeba programów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Z dzisiejszego odkrycia ścieżek w Wawrze (lepiej późno niż wcale Między jednym deszczem a drugim. Takie ścieżynki pod samym nosem... Edytowane 17 Maja 2014 przez pietia79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Dobrze Ci się jeździ z Racing Ralphem na przodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Nie wiem jak właściciel roweru W moim przypadku przy ustawieniu RR przód i tył jeździ się bardzo szybko, jeździłem tak sezon. Niestety czasem przód ucieka, stąd przód zamieniłem przednią na RoRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Po zmianie sztycy na myk myka XLC PRO Edytowane 17 Maja 2014 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Zrób coś z pancerzami, bo strasznie są poprowadzone Edytowane 17 Maja 2014 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 hehehe te dwie latarki miażdżą wszystko xD jeszcze znaczka mercedesa brakuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Dobrze Ci się jeździ z Racing Ralphem na przodzie? Na razie miał tak naprawdę jeden sprawdzian, w majówkę Beskin - ale na zjazdach bardzo dobrze trzyma kierunek, uślizgu nie było ani razu, a były szybkie zjazdy. Gorzej, że gdzieś czytałem że można jeźdzć na niskim cisnieniu, i można, ale po całym dniu, na koniec na zjeździe złapałem snake'a z tyłu, co mi nie przytrafiło od nastu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Pytałem z ciekawości, bo RaRa to chyba typowa opona napędowa. Ja z przodu mam RoRo no a tył RaRa i złego słowa nie powiem o tej konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Pytałem z ciekawości, bo RaRa to chyba typowa opona napędowa. Ja z przodu mam RoRo no a tył RaRa i złego słowa nie powiem o tej konfiguracji. Tak zestawił Giant fabrycznie. Napędowa RaRa chyba powinna być założona odwrotnie niż przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi