Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aktualizacja mojego Scotta, który był już tu w wakacje 2013. Będą lepsze zdjęcia, to tylko takie poglądowe (na klatce - sic!).

Zdjęcie zrobione po założeniu nowych opon 29x2,4

scott_nowe_opony_na_klatce.jpg

Napisano

oj oj ale zaraz pojadą po tej fotce :P tylko nie wiem czy się zacznie od tła zdjęcia, źle ustawionego siodła, zdjęcia NIE od strony napędu czy źle zapiętego szybkozamykacza....:D

Napisano

oj oj ale zaraz pojadą po tej fotce tylko nie wiem czy się zacznie od tła zdjęcia, źle ustawionego siodła, zdjęcia NIE od strony napędu czy źle zapiętego szybkozamykacza....

I będą mieli rację, bo co na tej fotce widać oprócz tego, że stoi sobie jakiś Scott koloru raczej ciemnego...?

Napisano

oj oj ale zaraz pojadą po tej fotce tylko nie wiem czy się zacznie od tła zdjęcia, źle ustawionego siodła, zdjęcia NIE od strony napędu czy źle zapiętego szybkozamykacza....

I rogi do giętej kierownicy :P

Napisano

Trzeba to zdjecie potraktowac jako wzornik jak nie robic zdjec. Autor nie bierz tego serio ale zrob zdjecie w plenerze

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

Napisano (edytowane)

niestety nie udaje mi się wkleic  - za duzy rozmiar   fotki oczywiście  :wallbash:

Edytowane przez SWS
Napisano (edytowane)

Z dzisiejszego odkrycia ścieżek w Wawrze (lepiej późno niż wcale ;) Między jednym deszczem a drugim.

Takie ścieżynki pod samym nosem...

1683165b9f40.jpg 87f8032687ea.jpg 851236e4d63a.jpg

Edytowane przez pietia79
Napisano

Nie wiem jak właściciel roweru

W moim przypadku przy ustawieniu RR przód i tył jeździ się bardzo szybko, jeździłem tak sezon.

Niestety czasem przód ucieka, stąd przód zamieniłem przednią na RoRo

Napisano

Dobrze Ci się jeździ z Racing Ralphem na przodzie? 

Na razie miał tak naprawdę jeden sprawdzian, w majówkę Beskin - ale na zjazdach bardzo dobrze trzyma kierunek, uślizgu nie było ani razu, a były szybkie zjazdy.

Gorzej, że gdzieś czytałem że można jeźdzć na niskim cisnieniu, i można, ale po całym dniu, na koniec na zjeździe złapałem snake'a z tyłu, co mi nie przytrafiło od nastu lat.

Napisano

Pytałem z ciekawości, bo RaRa to chyba typowa opona napędowa. Ja z przodu mam RoRo no a tył RaRa i złego słowa nie powiem o tej konfiguracji.

Napisano

Pytałem z ciekawości, bo RaRa to chyba typowa opona napędowa. Ja z przodu mam RoRo no a tył RaRa i złego słowa nie powiem o tej konfiguracji.

Tak zestawił Giant fabrycznie. Napędowa RaRa chyba powinna być założona odwrotnie niż przednia.