seczuan Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 popieram bo chciałem sobie pooglądać rowerki na szybko a tu od przewijania stron scrol mi się w myszce zagrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Hipokryta popierając zdanie Morfisha dodałeś kolejny zbędny post w tym temacie, mogłeś po prostu nacisnąć strzałkę w górę jeżeli się z nim zgadasz Jak dla mnie, jednak nie można patrzeć tak rygorystycznie na komentowanie. Czasami wyrażenie opinii o danym bike'u dla właściciela jest bardzo miłe i motywujące do zabawy aparatem i wstawiania kolejnych coraz lepszych zdjęć. Muszę jednak przyznać, że technikalia mogłyby zawędrować do wiadomości priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Gdzieś na trasie Szklarska Poręba - Praga . W sumie wpadło 486km w 3 dni . Awaryjnie zamocowany z tyłu Hayes Ryde bo w avidzie popsułem przewód. Z przodu nowy Revelation 130mm . Edytowane 6 Maja 2014 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smuga Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) To i ja w końcu coś wrzucę - Marlin '11, choć z fabrycznej konfiguracji nie zostało prawie nic. Rower do szeroko rozumianej turystyki, stąd błotniki, odblaski i nóżka: https://www.dropbox.com/s/s37iot3ob2204b6/20140502_150721.jpg Swoją drogą jeśli, jak u mnie, błotniki to obowiązek, dolny sposób mocowania nieco poprawia wygląd roweru, oczywiście względem błotnika zamocowanego od góry. Edytowane 6 Maja 2014 przez Smuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Skoro wklejamy zdjęcia to... ...wkleję coś z dzisiejszej trasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Gdzieś na trasie Szklarska Poręba - Praga . W sumie wpadło 486km w 3 dni . Awaryjnie zamocowany z tyłu Hayes Ryde bo w avidzie popsułem przewód. Z przodu nowy Revelation 130mm . Piękna trasa i świetny rower. Patrzę często na Twoje jazdy i zazdroszczę Ci tych widoków, które doświadczasz. I choć w ogóle nie znam się na jeżdżeniu w terenie, to bardzo mnie to inspiruję. Ten temat jest świetny, bo pokazujecie swoje maszyny w fajnych okolicznościach przyrody. Wszystkie te terenowe rowery wyglądają pięknie. Zdjęcia emaksa super. Serdecznie Was, z asfaltowej perspektywy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze33 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pozwolę sobie raz jeszcze wkleić post: Panowie, tu są naprawdę precyzyjne zasady: - wklejamy foty 29erów - jak się komuś zdjęcie podoba, to wciska zieloną strzałkę w prawym dolnym rogu - jak się nie podoba, to może sobie głośno przed ekranem skomentować słowami uznanymi za obelżywe - dla zdjęć z umeblowaniem jest ten temat http://tiny.pl/ql16f - w przypadku pytań o siodło, kąt sztycy i futerko na gripach - priv Tyle. Raczej każdy sprawny intelektualnie użytkownik forum jest w stanie to ogarnąć, prawdaż? P.S. Ciekawe ile z tych 175 stron to zdjęcia rowerów, a ile szlam werbalny... A jak się komuś nie podoba? Nie ma czerwonej strzałki w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ten temat jest świetny, bo pokazujecie swoje maszyny w fajnych okolicznościach przyrody. Wszystkie te terenowe rowery wyglądają pięknie. Zdjęcia emaksa super. Serdecznie Was, z asfaltowej perspektywy, pozdrawiam. Uuuuu Panie..., chyba najwyższy czas żeby zjechać z tego asfaltu na mniej wygodne szlaki... Nie ma czerwonej strzałki w dół... Kiedyś były i już nie ma, ale od czasu do czasu by się chyba przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 I przyszedł czas no nowe toczydełka (: taka zamiana mostka powinna być ustawowo zakazana i sądownie karana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nie moc komentowania wypacza całą idee forum panie adminie Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skix Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Author Instinct 2013Zmieniony mostek na krótszy i dłuższa sztyca - w końcu udało się znaleźć komfortową pozycję.W Parowach Janinowskich http://zapodaj.net/0ddb45e820713.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 moze i komfortowa pozycja, ale kolega sobie krzywde zrobi klamkami ustawionymi tak do pionu - w tym ukladzie kciuk nie ma zadnego chwytu, wystarczy jakas dziura, kamien i kierownice wyrwie ci po prostu z reki, bo bez kciuka ciezko bedzie utrzymac wyrywajace do przodu rece na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ke? Klamki ma przecież ustawione standardowo, nie wspominając o perspektywie która też pewnie robi swoje, dając wrażenie pionu. Mam podobnie i nigdy nie doświadczyłem żadnych problemów z kciukiem czy kierą co z rąk wylata. BTW, bardziej poziome ustawienie jest zalecane w DH, ale to zrozumiałe skoro ciągle jeżdżą po stromym w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skix Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Z chwytem nie mam problemu, normalnie kciukiem trzymam za kiere. klamki operuje jednym palcem. klamki, dłonie i przedramiona tworzą prostą linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 perspektywa perspektywa ale klamki ida prawie w pion. oczywiscie nie ma zadnych standardow w tym temacie ale optymalnym wydaje sie byc ustawienie kolo 45st. co do tego ze z chwytem nie ma problemu - wszystko do czasu, do czasu. no chyba ze rzeczywiscie nie jezdzi sie po terenie ktory moznaby nazwac trudny, wiec wtedy pewno nie ma to az tak wielkiego znaczenia. ale powtarzam - to nie jest zrzedzenie starego greda a dobra rada po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 podziwiam takich ludzi, xD tak ustawione klamki , nie wyobrażam sobie jak z funkcjonalnością, w grubszym terenie to chyba idzie połamać nadgarstki . Aż mnie ręce zaczęły boleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nie no masakra... Bedziecie mowic kolesiowi jak ma klamki ustawiac jezeli ma tak ustawione to moze mu tak wygodnie? Pomyslal ktos o tym? Ja mam podobnie i sobie chwale, jezdze w trudnym terenie i nie rozumiem w czym ma to przeszkadzac. Zacznijcie jezdzic na rowerach bo widze ze niektorzy fiksuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Z dzisiejszego Zajęcznika, coś a la wprawka przed jutrzejszym szkoleniem emtb. BTW, aura idealna. Dużo prania się kroi, a na dupie można sadzić rzodkiewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ja mam foto gdzie klamki są ustawione podobne, a w rzeczywistości to jest ok. 45 st. Fotografia nieraz potrafi nieźle przekłamać, przykład to fotografowanie zjazdów w górach, niby ścianka, a na zdjęciu wygląda że dziecko dałoby radę zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 @Sol,wygladalem gorzej jak przy roztopach pojechalem na telegraf(stok w Kielcach) PS.ty tam masz formula r1 hample? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nope, T1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Sol....najpierw proszę golenie a następnie Snickersa dla spokojności ubiegłoroczna miejscówka,jakże pamiętna dla "mnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Chętnie byśmy teraz zobaczyli "T1" na izerskim singlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qaroll Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Rower zbudowany na ramie Muesing Offroad Comp 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Pierwsze zdjęcie zrobione pod słońce. Długi mostek, dziwnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi