pietia79 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Mój 29'er też powstał. Chwilę to trwało, różne boje trzeba było stoczyć, ale jest Ale boje zwycięskie chyba, bo piękny jest. Zwłaszcza rama. To carbon? Dodaj go do garażu ze specyfikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Rama fajna, unikat u nas. Mam przy okazji szczerą nadzieję, że NU wyciągnęło należyte wnioski ze sprawy Czarnoty i sprzęt będzie bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmi7 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Głośny bębenek skutecznie płoszy ludzi;p dodatkowo w takim cichym lesie odgłos zbliżającego się "czegoś" jest spotęgowany Do płoszenia ludzi doskonale nadaje się piasta Soul-Kozak, głośniejsza od DT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 O wiele głośniejsza i na tyle, że bez pedałowanie jechać się nie da, a rower chyba z kilometra słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Pół roweru wrzucił tylko i zadowolony...Ale i tak plus za widoczek. PS. nabial, kiedy dacie na team29er relację Ivana z SSEU? Edytowane 5 Maja 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Plus na zachętę, bo regulamin nie przewiduje półplusów, a pół roweru zasługuje na pół plusa. Nawet z górą w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ">http:// Majówka na Jurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 @@adamos, omg, zapomnialem o relacji na smierc...dzis postaram sie to ogarnac, najpozniej jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Rama fajna, unikat u nas. Mam przy okazji szczerą nadzieję, że NU wyciągnęło należyte wnioski ze sprawy Czarnoty i sprzęt będzie bezproblemowy. Znam sprawę z połamaną kierownica Czarnoty, ale jak wiadomo - gdy coś się takiego wydarzy wszyscy o tym wiedzą, a o bezproblemowych egzemplarzach się nie mówi. Dosyć sporo osób na bardzo wysokim poziomie używa tych komponentów. Co oczywiście nie zmienia faktu, ze cała sytuacja nie powinna mieć miejsca. Ale boje zwycięskie chyba, bo piękny jest. Zwłaszcza rama. To carbon? Dodaj go do garażu ze specyfikacją. Tak, rama jest w pełni karbonowa. Jedynie miski suportu są w postaci aluminiowej tulejki, ale traktuję to jako atut. Co do specyfikacji, prawdopodobnie dodam temat do działu "mania lekkości" Edytowane 5 Maja 2014 przez Rychlapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) I przyszedł czas no nowe toczydełka (: Decyzja padła na model wunglowy Roval`a w wersji SL, czyli waga kompletu 1430 g. Acha kołeczka toczą się na ceramikach od belgijskiego C-Bear, a piasta zazębia się 36 razy w systemie Star Ratchet od DT. Pierwszy maraton już zaliczony na tym setupie, wrażenia bardzo dobre. Rower wygodny, zwinny, a kola po prostu miodzio (: Kilka zdjęć. A tu mały filmik na którym widać jak kola lekko się kręcą: http://bit.ly/1kI4NP9 Edytowane 6 Maja 2014 przez jobba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Tą ramę to albo kochać albo nienawidzić, z oryginalnym mostkiem dla mnie jest piękna;p Koła to chyba całkiem normalnie się kręcą;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Troszke krótko sie kręciło to przednie :X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 @jobba ile masz wzrostu??. Rower wygląda prze kozacko jednym słowem bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Ja mam 189 cm. I dzięki za mile słowa, ciesze się ze się podoba (: Edytowane 6 Maja 2014 przez jobba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 No rowerek wygląda naprawde super. Aż się zastanawiam czy nie sprzedać swoich dwóch dołożyć pieniążków i kupić takiego. Tylko przy moim 193 cm xD chyba XL. Jaki to rozmiar masz?. Zastanawiam się nad tym . http://mondraker.pl/oferta/rowery/xc-pro/podium-carbon-29er.html Btw, Co to za mostek zakupiłeś ???. Wygląda o wiele lepiej z takim mostkiem jak ty masz Normalnie nie mogę nacieszyć oka Wygląda niesamowicie ten rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja mam L, i jestem na granicy do XL. Wiec dla ciebie XL raczej będzie lepszy. Mostek to ZIPP Service Course sl 17 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jednym słowem - KOT . Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Rower miodzio Ale jak dla mnie jedyny słuszny mostek, to oryginał. Tak jak u nabiala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 jedna i druga opcja wygląda elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 No rowerek wygląda naprawde super. Aż się zastanawiam czy nie sprzedać swoich dwóch dołożyć pieniążków i kupić takiego. Tylko przy moim 193 cm xD chyba XL. Jaki to rozmiar masz?. Zastanawiam się nad tym . http://mondraker.pl/oferta/rowery/xc-pro/podium-carbon-29er.html Btw, Co to za mostek zakupiłeś ???. Wygląda o wiele lepiej z takim mostkiem jak ty masz Normalnie nie mogę nacieszyć oka Wygląda niesamowicie ten rower Wolałbym ten model http://mondraker.pl/oferta/rowery-2013/item/468-podium-carbon-pro-29er.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Tak śmieszną ma ramę, że aż ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 JOBBA Ciężkie te twoje koła he he.... żartuję Mondraker to najprostszy sposób, żeby wskoczyć na "Podium" he he. Gratuluję wyboru. Ja ze swojego jestem prze-zadowolony:) Szkoda, że Hiszpanie nie produkują alternatywnego mostka na -17st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 @elkolo twój Podium też miażdży nie powiem co :D:d. do tego te kapcie ^^ KOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pozwolę sobie raz jeszcze wkleić post: Panowie, tu są naprawdę precyzyjne zasady: - wklejamy foty 29erów - jak się komuś zdjęcie podoba, to wciska zieloną strzałkę w prawym dolnym rogu - jak się nie podoba, to może sobie głośno przed ekranem skomentować słowami uznanymi za obelżywe - dla zdjęć z umeblowaniem jest ten temat http://tiny.pl/ql16f - w przypadku pytań o siodło, kąt sztycy i futerko na gripach - priv Tyle. Raczej każdy sprawny intelektualnie użytkownik forum jest w stanie to ogarnąć, prawdaż? P.S. Ciekawe ile z tych 175 stron to zdjęcia rowerów, a ile szlam werbalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi