Sol Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Ponownie Jura, jakiś ukryty singiel w okolicach Giebułtowa. Wbiłem przypadkiem, okazał się bardzo fajny, mocno malowniczy i momentami wymagający. Ino muszę obadać trasę do wylotu na górze, bo to trochę bez sensu wpychać i zjeżdżać w kółko Cytuj
41hz Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Kadr żywcem wzięty z Jurrasic Parku Zazdraszczam terenów. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
gdy Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 szlaki w ojcowie i okolicach sa strasznie zaniedbane i bardzo często nieprzejezdne . może chcą z niego zrobić jakiś skansen z zakazem poruszania sie tam ludzi . Cytuj
Sol Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Niekoniecznie. Te najatrakcyjniejsze technicznie (niebieski/czarny od groty Łokietka, czerwony spod Januszkowej Szczeliny) są nieźle utrzymane, ale niekiedy mocno obłożone ludźmi. Warto uderzać w ciągu tygodnia i wcześnie rano. Faktem jest natomiast, że jest sporo singli czekających na odkrycie lub wymagających pracy nad oczyszczaniem/uzdatnianiem. Szkoda, że rzadko bywam w Jurze, bo można być skręcić jakąś ekipę coś porobić - tak jak np. chłopaki w Olsztynie. @adamos - klimat był, jeszcze podbity przez Pana Lodowego Ogrodu w słuchawkach Niestety, długii weekend sprawił, że piesi z kijkami wbijali nawet tam. Na szczęście po 50 m rezygnowali Edytowane 3 Maja 2014 przez Sol Cytuj
Darek14 Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Dzisiaj. Zdjęcie robione zabytkowym telefonem: Cytuj
Mod Team adamos Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Napisano 3 Maja 2014 PoSSinglowane... Niestety, długii weekend sprawił, że piesi z kijkami wbijali nawet tam. Hehe największa zmora dobrych miejscówek, jak się ciepło robi... Cytuj
kubasias Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 jest coś gorszego...małe kudłate szczuropsy przez które tarzałem się dzisiaj po ziemiiii Cytuj
Yoschi Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Hehe największa zmora dobrych miejscówek, jak się ciepło robi... Głośny bębenek skutecznie płoszy ludzi;p dodatkowo w takim cichym lesie odgłos zbliżającego się "czegoś" jest spotęgowany Cytuj
Nugosz Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Najlepsze co może być - DT swiss Ratchet system 36 tooth już przy 25km/h jest naprawdę głośny im szybciej tym lepiej Cytuj
qrczakzul Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Tak baj de łej, istnieje osobna nazwa piast wydających równie przyjemne jak wyżej dźwięki tyle, że podczas pedałowania? Czy tylko konkretne modele? Cytuj
qrczakzul Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Podjarałem się tym kiedyś na wyścigu a google póki co nie pomagają Cytuj
Mod Team adamos Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Napisano 3 Maja 2014 @qrczakzulNie zawracaj sobie głowy piastami, tylko od razu kup sobie Turbo Spoke. Bedziesz wtedy udawał motocrossowca, albo innego quadowca i straszył babcie-emerytki chodzące niesymetrycznie z kijkami z Lydla. Cytuj
MartinH Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Ja tam w Beskidach nie mam z tym problemu, turyści współpracują z rowerzystami i my delikatnie zwalniamy, a oni starają się nam nie przeszkadzać Zresztą zawsze wystarczy krzyknąć przepraszam czy uwaga Cytuj
qrczakzul Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Tu nie chodzi o zdalne przesuwanie ludzi tylko o ten zaje**sty dźwięk, który słychać podczas pedałowania poda ktoś nazwę? Mam na myśli coś tego typu, tyle że brzmiące tak jak to wcześniej pokazano, w pieście pod kasetę https://www.youtube.com/watch?v=KyY55fziE6g Edytowane 3 Maja 2014 przez qrczakzul Cytuj
jogi109 Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Jeżeli dźwięk zapadek jest pulsujący jak na filmie to znaczy że koło może być rozcentrowane góra-dół? Cytuj
bva Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 @qrczakzul Nie zawracaj sobie głowy piastami, tylko od razu kup sobie Turbo Spoke. Bedziesz wtedy udawał motocrossowca, albo innego quadowca i straszył babcie-emerytki chodzące niesymetrycznie z kijkami z Lydla. Wot technika... A kiedyś się wkładalo patyczek po lodach... ;] Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Sosna111 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) <a href=http://zapodaj.net/a95bfc2298a2f.jpg.html>20140503_122145.jpg</a> Z wczorajszego rowerowania po Puszczy Zielonce Edytowane 4 Maja 2014 przez Sosna111 Cytuj
seczuan Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Mój sklepany 29errama force rozmiar 21, epicon x1, cross one, wsio na slx Edytowane 4 Maja 2014 przez seczuan Cytuj
Kamikaze33 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Długo szukałem roweru dla siebie i wreszcie trafiłem na taki, który mi odpowiadał. Karakoram 3.0 Jeżdżę od kilku dni i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Jedyna uwaga to przedni hamulec. Zupełna lipa, ale już myślę go trochę zmodyfikować. Reszta jest ok i na razie zostanie. Cytuj
Rychlapl Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Mój 29'er też powstał. Chwilę to trwało, różne boje trzeba było stoczyć, ale jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi