Sol Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ponownie Jura, jakiś ukryty singiel w okolicach Giebułtowa. Wbiłem przypadkiem, okazał się bardzo fajny, mocno malowniczy i momentami wymagający. Ino muszę obadać trasę do wylotu na górze, bo to trochę bez sensu wpychać i zjeżdżać w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Mistycznie Sol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41hz Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Kadr żywcem wzięty z Jurrasic Parku Zazdraszczam terenów. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 szlaki w ojcowie i okolicach sa strasznie zaniedbane i bardzo często nieprzejezdne . może chcą z niego zrobić jakiś skansen z zakazem poruszania sie tam ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Niekoniecznie. Te najatrakcyjniejsze technicznie (niebieski/czarny od groty Łokietka, czerwony spod Januszkowej Szczeliny) są nieźle utrzymane, ale niekiedy mocno obłożone ludźmi. Warto uderzać w ciągu tygodnia i wcześnie rano. Faktem jest natomiast, że jest sporo singli czekających na odkrycie lub wymagających pracy nad oczyszczaniem/uzdatnianiem. Szkoda, że rzadko bywam w Jurze, bo można być skręcić jakąś ekipę coś porobić - tak jak np. chłopaki w Olsztynie. @adamos - klimat był, jeszcze podbity przez Pana Lodowego Ogrodu w słuchawkach Niestety, długii weekend sprawił, że piesi z kijkami wbijali nawet tam. Na szczęście po 50 m rezygnowali Edytowane 3 Maja 2014 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Delfin jest kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Dzisiaj. Zdjęcie robione zabytkowym telefonem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 PoSSinglowane... Niestety, długii weekend sprawił, że piesi z kijkami wbijali nawet tam. Hehe największa zmora dobrych miejscówek, jak się ciepło robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 jest coś gorszego...małe kudłate szczuropsy przez które tarzałem się dzisiaj po ziemiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Hehe największa zmora dobrych miejscówek, jak się ciepło robi... Głośny bębenek skutecznie płoszy ludzi;p dodatkowo w takim cichym lesie odgłos zbliżającego się "czegoś" jest spotęgowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugosz Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Najlepsze co może być - DT swiss Ratchet system 36 tooth już przy 25km/h jest naprawdę głośny im szybciej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 dokładnie. Wołali na mnie Cykada atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Tak baj de łej, istnieje osobna nazwa piast wydających równie przyjemne jak wyżej dźwięki tyle, że podczas pedałowania? Czy tylko konkretne modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Gwarantuję ci że miał byś dość ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Podjarałem się tym kiedyś na wyścigu a google póki co nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 @qrczakzulNie zawracaj sobie głowy piastami, tylko od razu kup sobie Turbo Spoke. Bedziesz wtedy udawał motocrossowca, albo innego quadowca i straszył babcie-emerytki chodzące niesymetrycznie z kijkami z Lydla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ja tam w Beskidach nie mam z tym problemu, turyści współpracują z rowerzystami i my delikatnie zwalniamy, a oni starają się nam nie przeszkadzać Zresztą zawsze wystarczy krzyknąć przepraszam czy uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Tu nie chodzi o zdalne przesuwanie ludzi tylko o ten zaje**sty dźwięk, który słychać podczas pedałowania poda ktoś nazwę? Mam na myśli coś tego typu, tyle że brzmiące tak jak to wcześniej pokazano, w pieście pod kasetę https://www.youtube.com/watch?v=KyY55fziE6g Edytowane 3 Maja 2014 przez qrczakzul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jeżeli dźwięk zapadek jest pulsujący jak na filmie to znaczy że koło może być rozcentrowane góra-dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bva Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 @qrczakzul Nie zawracaj sobie głowy piastami, tylko od razu kup sobie Turbo Spoke. Bedziesz wtedy udawał motocrossowca, albo innego quadowca i straszył babcie-emerytki chodzące niesymetrycznie z kijkami z Lydla. Wot technika... A kiedyś się wkładalo patyczek po lodach... ;] Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna111 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) <a href=http://zapodaj.net/a95bfc2298a2f.jpg.html>20140503_122145.jpg</a> Z wczorajszego rowerowania po Puszczy Zielonce Edytowane 4 Maja 2014 przez Sosna111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mały offtop: To chyba rekin, a nie delfin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Mój sklepany 29errama force rozmiar 21, epicon x1, cross one, wsio na slx Edytowane 4 Maja 2014 przez seczuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze33 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Długo szukałem roweru dla siebie i wreszcie trafiłem na taki, który mi odpowiadał. Karakoram 3.0 Jeżdżę od kilku dni i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Jedyna uwaga to przedni hamulec. Zupełna lipa, ale już myślę go trochę zmodyfikować. Reszta jest ok i na razie zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Mój 29'er też powstał. Chwilę to trwało, różne boje trzeba było stoczyć, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi