michalM Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) macie w plenerze Grand canyon 5.9 al i nerve al Ten błotnik to jak podkolanówki u pięknej kobiety. Masz ochotę z nią na seks i nagle brak tej ochoty. Poza tym to bueno pięknie super fajnie Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez michalM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Taaa tylko zakładając że ma się Koła/dętki/opony/sztycę/siodło/mostek/kierownice/chwyty.... wyjdzie to do 3k ;p takie mącenie trochę w głowie. oj tam oj tam, każdy coś tam po kątach ma, a jak nie ma to raczej za składanie się nie bierze zresztą zmieniając osprzet na deore/alivio spokojnie mieścimy w budżecie kupując wszystko nowe . tu masz dokładne wyliczenie: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai2UfFyV6BOudHZSRDROamNIWExuOEN4b0FJdkhGWnc&usp=drive_web z każdym zdjęciem peak29 coraz ładniejszy Dzięki Ta kierownica, koła i cała reszta tego co już miałeś do budowy Peak'a nie pochodzi z rozbiórki jakiegoś Unibike'a? PS. Bardzo ładny rower na fajnym osprzęcie! Koła od Evo29, reszta kupowana "na zapas" na allegro. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Teodoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Niedawno prezentowałem ten rower, ale trochę się zmieniło, a co najważniejsze waga i jest poniżej 10 kg. Czy się podoba, rzecz gustu, dobrze się na tym jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Sprzęt może i niczego sobie ale to pełne "okablowanie" nijak nie pasuje. A jeśli już musi tak być, to lepsze byłoby w kolorze bardziej współgrającym z ramą. Ale to detale, najważniejszy komfort użytkowania Jaka szerokość kiery, bo ze zdjęć wydaje się wąska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Wąziutka, 600, ale jak dla mnie optymalna, bo Mazowsze, płaskie i okoliczne leśne wąskie drogi nie pozwalają na nic więcej. Ps. Okablowanie jest dość specyficznie ułożone, ale kto, co lubi, a spójność kolorystyczna przewodów, wiem mogło być lepiej. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez realkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Mazowsze wręcz krzyczy o szerokie kierownice Myślę, że ładnie by się wpasował w ramę np. "tytanowy" Switch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Kolor pancerzy godny przemyślenia, jeszcze pomyślę nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Wąziutka, 600, ale jak dla mnie optymalna, bo Mazowsze, płaskie i okoliczne leśne wąskie drogi nie pozwalają na nic więcej. Ps. Okablowanie jest dość specyficznie ułożone, ale kto, co lubi, a spójność kolorystyczna przewodów, wiem mogło być lepiej. Mam 710 mm, byłem na ŚLR w Daleszycach, gdzie była dość wymagająca trasa i dawałem radę Myślę, że spokojnie możesz założyć szerszą kierę, sposób prowadzenia roweru jest bez porównania lepszy. Wiem, bo fabrycznie miałem chyba 620 mm. A propozycja od artoora odnośnie pancerza rzeczywiście pasowałaby do Twojego roweru idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Mam giętą 700 i mogę spróbować. Wiele osób mi doradza szerszą kierownicę, ale jeszcze nie dałem się skusić. Edytowane 1 Maja 2014 przez realkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Spróbuj a nie pożałujesz. Zupełnie inny komfort jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Cześć, pozwolę sobie jeszcze raz wrzucić swojego muła. Szkoda, ze mydelniczka nie oddaje soczystości zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Szkoda, ze mydelniczka nie oddaje soczystości zieleni. I tak ładnie. Ten ass-saver daje jakieś minimalne korzyści podczas jazdy w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Teren wygląda na błotnisty, a kapcie czyste. Edytowane 1 Maja 2014 przez Obes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 @Adamos Daje, jak się nie przekrzywi Kluczowe jest odpowiednie wyprofilowanie dziurek mocujacych na prętach + zabezpieczenie taśmą izolacyjną przed zsuwaniem się w którąkolwiek stronę. Chociaż jak dupę za siodło wystawisz to 50/50, ze będziesz musiał poprawić teczuszkę. Wycinając z szablonu, wypada zrobić dłuższy ogon. @ Obes Tam jest taka śmieszna mieszanka piachu z czarną ziemią, nawet jak przejedziesz przez bajoro, to po 100m lać jest suchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Mam giętą 700 i mogę spróbować. Wiele osób mi doradza szerszą kierownicę, ale jeszcze nie dałem się skusić. Kierownicę każdy powinien dobierać pod siebie, teoretycznie szeroko jest lepiej, ale sam np do Puszczy Kampinoskiej wróciłem do 600 mm w Inbredzie bo to mi najbardziej pasuje, jako złoty środek ....testować testować i jeszcze raz testować. Edytowane 1 Maja 2014 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie mogłem się powstrzymać... W końcu ten temat do tego służy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 No i bardzo ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) Historia zatoczyła koło... Po wielu latach na oponach crossowych, wróciły 2.1 Edytowane 2 Maja 2014 przez fw66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 @up Można prosić zdjęcie w rozmiarze, na którym będzie coś widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) Antek w Beskidzie, z dzisiejszego rowerowania. Między Łomnicą a Piwniczną. Przed burzą Edytowane 2 Maja 2014 przez pietia79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 plus za Delfina Um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) plus za Delfina Um To rekin! (niestety plus nie dla mnie, podpatrzone u gościa co kiedyś miałem od niego kupić rower) Edytowane 2 Maja 2014 przez pietia79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Stary, nie chcę Cię martwić ale zrobiono Cię w baloona Delfin jak żywy: http://zwierzagi.files.wordpress.com/2008/10/am_0010.jpg białe podbrzusze, niebieski górą, no i ten nos! Rekiny mają zupełnie inne nosy/łby....Oglądnij ..."Szczęki" hehehNo tak mi przykro, z tego pudla bestii nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) tylna płetwa jak u sska czyli delfinek a nie rekin Troche taki metroseksualny ale co tam Trzeba mieć dystans do siebie. Edytowane 2 Maja 2014 przez 99tomcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) Kilku młodym mamom na szlaku się podobał Edytowane 2 Maja 2014 przez pietia79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi