jogi109 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja bardzo rzadko widuję takie amorki w takiej cenie u nas w kraju :XX Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 jogi, nie dogadałbym się z kolorystyka Twojej kozy, za to pasuje mi kombinowanie i przebudowa, fajnie że po swojemu robisz. venom, wg mnie zaden projekt nie jest pełen, zawsze cuś można, a największą atrakcją tematu są składaki, trąbka, blat 48, bez fabrycznego mostka i jest o czym pisać, seria jest nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ale że kolor pedalski? Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m81wwski Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Canyon Nerve 29 Al 8.9 M - poprawione Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez m81wwski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Pasmo Jeleniowskie ( Góry Świętokrzyskie) zdobyte, polecam wszystkim doskonała zabawa. "Krowa" czeka na zapakowanie w samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nie dodawajcie zdjęć na fotosiku bo nie da sie tego powiększyć :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pluszaq Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Z dzisiejszego objazdu.. GT Karakoram 3.0 Nie jest to rower za kilka tysi ale i tak jestem z niego zadowolony.. Z czasem na pewno przejdzie upgrade Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Pluszaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Aż mi głupio wrzucać po raz kolejny, ale fajnie się dziś jeździło i pojawiło się parę pomysłów na eksplorację nowych szlaków. W Jurze of koz - tym razem w okolicach Ojcowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 To i ja swojego pokaże . Na zdjęciach okoliczny krótki zjazd z poprzecznymi korzeniami. Jaki rozmiar ramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 21'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Aż mi głupio wrzucać po raz kolejny, ale fajnie się dziś jeździło i pojawiło się parę pomysłów na eksplorację nowych szlaków. W Jurze of koz - tym razem w okolicach Ojcowa. Twojego Świętego, a do tego w Jurze, mogę oglądać bez końca. Dlatego pokazuj go na nowych szlakach, plz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Aż mi głupio wrzucać po raz kolejny, ale fajnie się dziś jeździło i pojawiło się parę pomysłów na eksplorację nowych szlaków. W Jurze of koz - tym razem w okolicach Ojcowa. Piękny ten Santa Może będzie mi go dane zobaczyć kiedyś na żywo na Jurze. Te siodełko specjalnie masz tak pochylone w przód , czy to tylko taki efekt na zdjęciu, a może model siodła? Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez dofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dzięki panowie. Siodełko tak wypadło tylko na fotce, ustawione jest klasycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 @Sol,zakochalem sie w twoim foxie *_*,haha,ja niestety bede musial sie połasić na wersję bez kashimy :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Imo nic nie stracisz poza kwestiami wizualnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Sol,melduj co to za sztyca,bo na fotce trudno dostrzec.......i co najważniejsze,jak się sprawuje przy słusznym wyciągnięciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Sztyca to Reverb 380 mm ze skokiem 125 mm. Wciśnięta jest w ramę z solidnym zapasem - nie mam obaw, że coś będzie nie halo. Parę stron wcześniej są fotki w zbliżeniu. O chowanych sztycach mówią, że to najlepszy wynalazek ostatnich lat. I ja się z tym w sumie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Nie ma tendencji do "autosagu" ? Obawa o pływanie od dłuższego czasu mnie przed tym wynalazkiem powstrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Nie. Jedyna różnica względem zwyczajnej sztycy to delikatny luz, jakby obrotowy. Rzecz normalna, wyczuwalny tylko ręką, a podczas jazdy niedostrzegalny. Jeżeli chodzi o bezawaryjność Reverb ponoć mocno się poprawił po 2012r. Aczkolwiek czy to prawda i czy coś nie wyjdzie w praniu będzie wiadomo na koniec sezonu. Na razie działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Duza roznice na pewno poczuje sie w portfelu Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdv9 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Oto mój pierwszy 29er i pierwszy złożony samodzielnie rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Jest ta satysfakcja- pierwszy i udany. Znam to (patrz strona wcześniej) Race Kingi będą miały większy balon od Rocket Ronów w tym samym rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Kdv9, naprawdę zacny peak. Ile wyniósł całkowity koszt projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 peak świetny, zdjęcia super aż miło się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawa Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Oto mój Scoot po malym upgradzie amora i hamulców. W tym roku jest caly napęd bo te korby są straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi