Skocz do zawartości

[Galeria] Pokaż Twojego 29era

ZbyszekP

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jeszcze idei aby wprowadzić w tylny trójkąt po stronie napędu coś zielonego. Myślałem o nakrętce kasety zielonej, albo (bardziej) o szybkozamykaczu/nakrętce zielonej.

Mnie osobiście strasznie kłują w oczy różne odcienie zieleni na chwytach, koszyku, zacisku sztycy i przewodach...

I to siodło - jest ohydne! 

Edytowane przez wiater

Wiesz, jak go budowałem tez miałem takie odczucia. Ale w rzeczywistości, mimo ze oczywiscie widać rozne odcienie, to ladnie sie to komponuje. Zdjęcia tego tak nie oddaja. Mam na oku Odi Rogue, ktore maja taka wlasnie inna zielen. W przyszlosci spróbuje. A koszyk jaks tez mi wlasnie nie lezy do końca.

Projekt jest pelny, siodlo tylko wstawione do czasu az nazbieram kasy na nowe. W rzeczywistości wyglada niecolepiej. Ale szczerze, to ono nawet wygodne nie jest...Kiera to samo, szukam w dobrej cenie. Zwrotnosci nie brakuie, ale np dzis przy 40 w terenie strach bylo jechac po takich małych kamerdolcach. Rozmiar M. Sztyca ma jeszcze 3 cm do ogranicznika.

drezyna - podoba sie czy mniej podoba?

Edytowane przez jogi109

Co się tak czepiacie tego biednego siodełka....

Będzie kasa -będzie lepsze.

Ktoś chce jeździć i montuje to co ma ,tak trudno to pojąć?

Wszystko od pierwszego dnia w swoich złomach macie Hi-End?

XTR od dołu do góry?

Luzujta linę bo pęknie.

Mnie się osobiście rower PODOBA.

Za to że jest rigidem.

Bo gdyby miał amor-to dla mnie osobiście papka jakich wiele.

W jeździe na sztywniaku całkiem inny mikrokosmos.

I autor tego Peak'a wiedział co chce osiągnąć.

Edytowane przez ronina

Dziękuję za słowa poparcia. :) Jednak troche mają racji- jest brzydkie.

Generalnie tak jak mówisz- odlot. Szczególnie podoba mi się przyspieszenie na stojąco. Nie wiesz kiedy a już 4 dychy są. 

W gruncie rzeczy, to gdyby nie ten zielony, to starczyłoby może na siodełko. Doszedłem jednak do wniosku, ze nie chce budować kolejnego (na świecie, na tym forum, itp) zwykłego czarnego roweru. Chciałem coś tam wprowadzić innego- udało się (podpowiedź- kolor zielony). 

Dodatek:

Takie pytanie - komplet całkowicie gotowych do jazdy kół (łącznie z powietrzem) ważących 4593 g to dużo jak na 29era? Trochę ciężka jest kaseta-450g ...  :whistling: 

Edytowane przez jogi109

Rama 700 fox32\reba 1800\1500, kola z 800 to juz jest okolo 3tysiecy a cała reszta podzespolow ?
Demonizujesz kolego,amorka wyrwie za 700,koła zrobi za góra 600,rama 700,napęd 350 i za resztę hamulce,mostek,siodło,sztyca oraz drobnica ale to w innym temacie powinno się zawierać,tutaj ma być pokaz swoich 29-erów   :thumbsup: