maciejas Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 A co z Cube'em jest nie tak? Pan nietutejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Ładny. Jakby nie patrzeć, stal ma w sobie to coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crosis Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Pan nietutejszy? Przyznam, że dość wybiórczo czytam forum. To skąd ten hate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciekawi mnie jak jest ze sztywnością tej ram np węzła suportowego? Nie wiem dlaczego ale stal kojarzy mi się z "plasteliną" moje doświadczenie ze stala są właśnie takie. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez jahoo84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Przyznam, że dość wybiórczo czytam forum. To skąd ten hate? Główny zarzut, to krótka rama, choć sam nie mam porównania i mi się Twój rower podoba (podobały się bardziej z czarnym amorem) Tak w ogóle, to się zbytnio nie przejmuj - taki to po prostu koloryt tego Forum. Oj, przepraszam. Myślałem, że odpisuję autorowi zdjęcia. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Sotnikov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ...Only Steel Is Real... Nowy basza i nowa miejscówa "Piaskówa", znaleziona przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Siodło wpasowane na 100%. Fantastyczny singiel, aż oczu oderwać nie można i jeszcze na dokładkę te hamulce! Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Rower już raz był, ale nie mogłem się powstrzymać Uważam, że z czarnym amortyzatorem wyglądałby lepiej, ale i tak całkiem ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muchien Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Faktycznie czarny amor dał by dużo, ale w zestawie dali niebieski . Jakość lakieru na manitou (przynajmniej na tym który ja posiadam) pozostawia wiele do życzenia (lakier zdziera się praktycznie przy każdym kontakcie z czymkolwiek...), wiec pewnie któregoś pięknego sezonu i tak będę musiał oddać go do malowania - wtedy postawie na czarny. Co do minusów za Cuba i niebieski to zakładam, że reszta to same plusy . A hate do Cuba jest mało uzasadniony ma on dokładnie takie same proporcje długości podsiodłówki do poziomej długości górnej rury jak większość rowerów europejskich producentów - zawyżają wartości rozmiaru podane w calach, ot cały problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackj Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 @Muchien, ładny ten Cube, zgadzam się że lepiej by wyglądał czarny amor z takim niebieskim paskiem ale ten też nie jest zły, przynajmniej się wyróżnia z tłumu. Fajnie zrobione zdjęcie, można wiedzieć jakim aparatem robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crosis Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 @Blackj, wg EXIF - Canon EOS 650D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Radekpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Adamos, Jaką średnicę i długość ma sztyca w Konie Unit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Sztyca stockowa to 27.2 x 375mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Po zmianie mostka i kierownicy na szerszą. Z mostkiem jeszcze eksperymentuje. Bros Adventure Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojzu Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) 29er z niższej pólkiale i tak jestem mega z niego zadowolony Limber Corado Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez mojzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Kierownica dość czoperowato ustawiona, przejrzyj parę stron wcześniej i wyciągnij wnioski. Przy tak wysokiej kierownicy mostek z takim kątem to konieczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 mojzu ustaw to siodełko jak Bóg przykazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ustaw tą kierownicę normalnie bo wątpię że w tej pozycji jest ci wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 29er z niższej pólki ale i tak jestem mega z niego zadowolony Limber Corado ile za to cudo zapłaciłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojzu Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Ustaw tą kierownicę normalnie bo wątpię że w tej pozycji jest ci wygodnie Kierownica dość czoperowato ustawiona, przejrzyj parę stron wcześniej i wyciągnij wnioski. Przy tak wysokiej kierownicy mostek z takim kątem to konieczność? kiera jest normalnie ustawiona tyle ze zdjecie jest pod kątem dlatego moze tak wyglada niestety standardowo byl taki mostek i kierownica (strasznie dzwina sprawa), kierownica bedzie pierwsza rzecza ktorą wymienie, na prosta siodlo trochę mi sie zsunęło za słabo dokręcone, to byla moja pierwsza przejazdzka ile za to cudo zapłaciłeś ? 1,5k miałem zamiar kupic lazaro integral albo kands maestro, które są dosyć popularne na tym forum no ale trafiła mi się okazja i kupiłem tego limbera wczesniej mialem duzy dylemat czy kupic mtb czy crosa, bo lubie czasami w jechac w las i nie mowie tu o ubitych lesnych drogach 29er byl dla mnie zlotym srodkiem, a nie chcialem duzo kasy wydawac bo powiedzmy ze jestem weekendowym rowerzysta to padlo na limbera tylko trzeba kierownice wymienić... jak na 1.500zl uwazam ze to byl bardzo dobry zakup, bo jak rozgladalem sie po sklepach rower z podobnym osprzetem kosztowal 2tys ~ 2.200 zl Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez mojzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ...Only Steel Is Real... Nowy basza i nowa miejscówa "Piaskówa", znaleziona przypadkiem... adamos, jakie masz tam zęby? 32/19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Mojzu odwróć mostek na jakiś czas wystarczy Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Accent Peak 2014 https://plus.google.com/106228419896048907081/posts/9ecwdrq9fhQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi