dovectra Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 grunt to widzieć kadr a robić można i kalkulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrociu Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dziś mija dokładnie miesiąc jak jest ze mną PS. Różnice względem fabrycznego to: przednie koło sztyca PS2. Proszę nie śmiać się z różowego motylka Nakleiło je moje dziecko i nie mam sumienia zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 kolor prawie tak ladny jak mojego ninera choc jak patrze to czegos mi brakuje, chyba jednak wbrew temu co sporo ludzi mi mowi dobrze zrobilem zakladajac biala sztyce, siodlo i mostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrociu Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mam taki cichy plan na biały mostek i kierownicę. Zobaczymy jak to się będzie komponować z czarną sztycą. Żałuję, że nie ma białych Thomsonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Wrociu, jeżeli masz żółty i czarny to biały będzie słabym dodatkiem (no chyba, że chcesz przypominać szosówki gianta ) Na pewno "odelży" rower. Chwała Ci że nie ma Thomsona białego bo biała sztyca wyglądała by tu naprawdę "słabo", albo że tak powiem - rower stracił by pazur.Zauważ jak się komponuje np ta czerwień. Wg mnie rower jest ok, mocny i wyrazisty (popatrz na madonne w serii limitowanej a'la Armstrong w żółci i czerni - jest moc). Żółty jest wyrazisty i nadmiar kolorów stworzy.. papugę. A Ty masz już żółty, czerwone dodatki, do tego czerń. Na kierownicy będzie pewnie jakiś napis w kolorze (nie daj Boże WCS) a jeszcze jak mostek miałby klapę polerowaną.. no i zrobi się jarmark. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 To może ja też wrzucę moje moje Treki Pomarańczowy 19,5" należy do mojej lubej: Grafitowy 23" jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Lubej trafił się ładniejszy kąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Obydwa twoje? :-) Jeżdżenie naraz ;-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Karolu Z Radomia, czytaj uważniej i ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mam taki cichy plan na biały mostek i kierownicę. Zobaczymy jak to się będzie komponować z czarną sztycą. Żałuję, że nie ma białych Thomsonów przymierzałem biały mostek i wyglądało fatalnie A tak mój się prezentuje po wymionie siodełka i przycięciu rury sterowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Hehe, trochę monotematycznie się zrobiło. Normalnie STAR TREK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Wcześniej było "Star Giant" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Można jeszcze poGIANTować ;p Co macie do białych mostków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 To może ja też wrzucę moje moje Treki Pomarańczowy 19,5" należy do mojej lubej: Grafitowy 23" jest mój Ile masz wzrostu że rama 23" i jeszcze sztyca sporo wyciągnięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mam 195cm, noga 97cm. Rama realnie ma 22" (podsiodłówka 559mm) a sztyca jest wyciągnięta na niecałe 250mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 świetne zdjęcia gianta i unibaika czym w to robicie ? Fotki robię telefonem LG L9, później obrabiam je delikatnie w programie do korekcji fotografii i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Takie piękne 29er aż żal sie porzucać na rzecz 650b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mam 195cm, noga 97cm. Rama realnie ma 22" (podsiodłówka 559mm) a sztyca jest wyciągnięta na niecałe 250mm. żonie wziąłeś 19,5 cala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 przegladając katalog Gianta na 2014 odnosze wrażenie , że 29er to raczej wybryk natury niz cos co bedzię miało racje bytu w przyszłości . czy jako użytkownicy 29 rozmiaru nie uważacie , że troszeczkę jestescie ofiarą marketingu ? wg Giant to 27,5 "rules" i ma tylk same plusy dodatnie a 29 jest przedtsawiane w porównanich jako : duża masa , mała zwrotność- generalnie - SAMO ZŁO. chyba dobrze, że jedna wstrzymałem ie z zakupem WIELKIEJ KICHY . PS bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Na tym poziomie dyskusji.....mniejsze koła się znosi po schodach,na 29 zjeżdża,ot cała różnica. Sumując, przyszłość należy do układu 76 dla niższych i 97 dla wyższych.Inne nie mają racji bytu. Każdy inny zakup będzie efektem marketingowego bełkotu. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Tomek21001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) no własnie, wg tego co udowadnia firma G w swoim katalogu to jedyna zleta 29 , że lepiej zjeżdża . reszta wg ich porównania to same minusy . pytanie do uzytkownków : czy jednak warto kupic 29 czy może na nowa mode wejść w 27,5 ? BTW na 26 smiało można po schodach jeździć . czyja jest teoria, że trzeba znosić ? Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Przyszłość należy do fatbajków Reszta Zginie, Przepadnie i Spłonie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ivan , czyli jednak 27,5 kupić ? bo nie wiem co masz na mysli przywołujac Moce Piekielne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 eh musisz trochę jeszcze poczytać, 29er to o wiele za mało to jest przyszłość 36 cali, i tu dopiero widać koło (tylko, że z tego robimy mały offtop, a o racji 29 nad innymi nic nie znaczącymi rozmiarami można popytać gdzie indziej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 żonie wziąłeś 19,5 cala ? Tak nam poradzili w dwóch sklepach - miałem pewne obawy ale to była dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi