artoor Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Link jest pono genialny w swej prostocie. Byle tylko koledze gwiazdy sprzyjały i awarii nie załapał, bo serwis Elfa w Europie to droga przez mękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dziękuje panowie za miłe slowa,następne zdjęcia będe umieszczal w swojej galerii. PozdROWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jaki skok ma ta niebieska śliczność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Link jest pono genialny w swej prostocie. Byle tylko koledze gwiazdy sprzyjały i awarii nie załapał, bo serwis Elfa w Europie to droga przez mękę. Się zgadza, chodzi o wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Zaiste, z aparycji vulgaris, ale kto go tam będzie w głuszy oglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Do mnie przyleciał z Hongkongu zestaw FLX-FR-217: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) !!! Bicykliści !!! Ramy, rowery bez pedałów, pedały rowerowe z korbami, meblościanki i inne zamieszczajcie proszę tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/154341-galeria-pokaz-twojego-xxera-gdziekolwiek-byle-wewnatrz/ Starzy bywalcy tego wątku upraszają co 20 postów o to i zawsze znajdzie się ktoś, kto w swoim ekshibicjoniźmie po prostu musi pokazać kawałek mebla lub zestawu audio z elementem rowerowym w tle (bez obrazy Xellon & BajkowiecxD). Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/2976-ghost-se-2970/?view_style=large Coś zielonego przemknęło na Milenijny. Za nim jakaś zasapana zguba na pomarańczowym Peaku 29" Fajna para.. rowerów. Zdjęcia jakoś tego nie oddają, ale na żywo wygląda b.dobrze i nie sposób go pomylić. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez madluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jaki skok ma ta niebieska śliczność ? Nie dam sobie ręki uciąc ale chyba stówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 GhOsTwrc, dnia 07 Kwie 2014 - 10:59 PM, napisał: http://www.forumrowe...iew_style=large Coś zielonego przemknęło na Milenijny. Za nim jakaś zasapana zguba na pomarańczowym Peaku 29" Fajna para.. rowerów. Zdjęcia jakoś tego nie oddają, ale na żywo wygląda b.dobrze i nie sposób go pomylić. A no udalo mi sie małżonke wyciagnac do lasu , a Ty czemu pan jakos sie nie odezwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Starzy bywalcy tego wątku upraszają co 20 postów o to i zawsze znajdzie się ktoś, kto w swoim ekshibicjoniźmie po prostu musi pokazać kawałek mebla lub zestawu audio z elementem rowerowym w tle (bez obrazy Xellon & BajkowiecxD). Starzy bywalcy... A moim zdaniem grupa tetryczno-marudnych estetów-masturbantów... Jak pragne zdrowia, same Mistrze i Konesery Lustra Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez stigzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Starzy bywalcy... A moim zdaniem grupa tetryczno-marudnych estetów-masturbantów... Jak pragne zdrowia, same Mistrze i Konesery Lustra Szacunek... I. No tych masturbantów to już mogłes sobie odpuścić.,. !!! Bicykliści !!! Ramy, rowery bez pedałów, pedały rowerowe z korbami, meblościanki i inne zamieszczajcie proszę tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/154341-galeria-pokaz-twojego-xxera-gdziekolwiek-byle-wewnatrz/ Starzy bywalcy tego wątku upraszają co 20 postów o to i zawsze znajdzie się ktoś, kto w swoim ekshibicjoniźmie po prostu musi pokazać kawałek mebla lub zestawu audio z elementem rowerowym w tle (bez obrazy Xellon & BajkowiecxD). Ja tam nie widzę nic oprocz czesci roweru... Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez BajkowiecxD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Zdjęcie samej ramy rzeczywiście nie na miejscu, abstrahując od tła. Niedługo ktoś pokaże szprychy do 29era, bo tak bardzo będzie chciał się pochwalić. Temat chyba jasny, pokaż twojego 29era, znaczy się cały rower. Mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Niedługo ktoś pokaże szprychy do 29era, bo tak bardzo będzie chciał się pochwalić. Kupiłem se nowego rockringa do najnera, leży na biurku. Wklejać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy zauważyliście, ale kolega Stigzag wrzucił konkretną maszynę na łonie, i postarał sie o klimatyczną oprawę ;-) Xellon nie wiem o co chodzi, ale widzę tylko czarną suszarkę na bieliznę, w tle rtv agd BajkowiecxD rama wygląda jak pompa z pól roponośnych. Ciekawe jak wygląda gotowy rower.Jak kombajn do zbierania kur ? Tak na serio to składaj maszynę prędko, bo czas nie leci, czas zapierdxxx Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez madluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 i postarał sie o klimatyczną oprawę ;-) Eee tam oprawa taka żałobna jakby czy cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Żałobna / nie żałobna a ja mam już nową tapetkę na kompie (zaraz obok kilku fotek od kolegi pitu). @stigzag Rewelacyjna fotografia. Jeszcze fajniejsza by była jakbyś ten rower trochę ubłocił i pokazał w bardziej estremalnym terenie. Pomysł wjechania tym bicyklem w jakieś cmentarne rejony lub na jakieś zgliszcza w tle, nadało by ekspresji. BTW. Jak będziesz zamieszczał fotkę następnym razem, to poproszę o wyższą rozdziałkę. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Tak jak radziliście odwróciłem mostek na (-) i poprawiłem kąt siodełka - jest o wiele lepiej. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Niezły akrobata z tego Unibajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) ramborambol Fota z nudów Robiłem akurat luźną jazdę bo jak trening to nie ma kiedy. Dzięki, że się podoba Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez stigzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Świetne zdjęcie.Jeden szczegół w który nie mogłem uwierzyć te siodełko jest tak do góry skierowane czy takie ujęcie na zdjęciu bo z trzy razy się przyglądałem i nie wierzyłem że tak można ale zdjęcie i rower super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Taka perspektywa plus torba podsiodłowa takie wrażenie tworzy. Siodełko jest idealnie równolegle do podłoża Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez mitbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 świetne zdjęcia gianta i unibaika czym w to robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi