Rulez Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) ani ciut ciut? Raczej bym zmienił pozycję kiery, jak pisali wcześniej - na siebie. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) @adamos - wrażenia pozytywne, lekka, fajna faktura - generalnie nie żałuję powrotu do alu. Podziękował elegancko. Trzeba będzie chyba podjąć męską decyzję. @qurczakzul - pokaż jak masz ustawioną u siebie kierownicę. Z dziś, Dolyna Wysły. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Z wycieczki do piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Pinio, a kaj Wy tom na Ślunsku mocie tako plaże? Kielony jasne joch myśloł, że tam na kuńcu jest woda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 A to nie Pustynia Błędowska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitu Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Wiem, że już bylo, ale to jakby ktoś miał wątpliwości czy wiosna nadeszła. Mandaryna w rzepaku Jagnięcina na Święta dojrzewa... trochę brutalne, ale prawdziwe. I ostateczny "Dowód na Wiosnę" Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Piękne! Biedrona Typowo Albionowa. PS. widzę, że fan Ubuntu? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Piękna ta strona Wam wyszła, Panowie autorzy - od doliny Wisły po śląskie plaże i kolorową wiosnę w powiecie susseckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ani ciut ciut? Kwestia przyzwyczajenia. Jak za 3 tygodnie to samo powiesz to możesz zacząć się zastanawiać czy przycinać. Ja na początku też miałem dziwne uczucie i lekki dyskomfort. Teraz po dwóch miesiącach śmigam bez żadnych ale. Jak przytniesz to już nic z tym nie zrobić . Zawsze możesz sobie gripy przesunąć do wewnątrz nie ucinając nic i zobaczyć czy wygodniej się jeździ. Mimo wszystko ja bym zostawił tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitu Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) adamos napisał... PS. widzę, że fan Ubuntu? Tak, ja z tej sekty. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Qrczakzul... A ciekawym jak to byś ustawił? Też ramionami do góry? :D Ustawiłbym tak, żeby nadgarstki się miały wygodnie @qurczakzul - pokaż jak masz ustawioną u siebie kierownicę. QRczakzul! Jak nie zapomnę to jutro zrobię fotki Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 pitu: klimatyczne fotki, ostrrrre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wiem, że już bylo, ale to jakby ktoś miał wątpliwości czy wiosna nadeszła. Jagnięcina na Święta dojrzewa... trochę brutalne, ale prawdziwe. Wpadłem w środek zdjęciotoku, patrzę gate, patrzę owce, musi kolejny agolfarbowany jak i ja Pozdrawowienie z East Midlands Mam nadzieję że bamber Cię nie pogonił za wejście w szkodę Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Mimo, że to owce a nie kozy to fotki są KOZAckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitu Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wpadłem w środek zdjęciotoku, patrzę gate, patrzę owce, musi kolejny agolfarbowany jak i ja Pozdrawowienie z East Midlands Mam nadzieję że bamber Cię nie pogonił za wejście w szkodę Szacunek... I. Szybka akcja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Wersja na Mazowsze ubrany w maxxis Ikon. http://zapodaj.net/06e92e96f9573.jpg.html Kurcze dlaczego nie wyświetla się zdjęcie bezpośrednio? Pomoże ktoś? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez jahoo84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Cześć, Forum przegladam i przegladam, w koncu cos wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Oto moje kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć, Forum przegladam i przegladam, w koncu cos wrzuce. świetne zdjęcie..murcki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Imponujący kominek 2 posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/2976-ghost-se-2970/?view_style=large Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 świetne zdjęcie..murcki? Ano, Murcki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A oto moje cudo :3 Mam nadzieje że mnie zlinczujecie za tą fotkę,ale rower dopiero powstaje Dzisiaj własnie zamontowałem korby.Do czerwca chcę kupić jeszcze pedały,na koniec czerwca amortyzator(fox),mostek i kierownicę. Jest to oczywiście 29er,ma być jak nalżejszy.Maszynka do xc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Rama śliczna i nieco egzotyczna, ale chyba nie ma sensu wrzucanie każdej części do 29er'a z obietnicą zbudowania tego w jeżdżącą całość w (nie)dalekiej przyszłości Powodzenia, czekam na ukończony projekt! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Fajny sprzęt, aczkolwiek ten link ... Czekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi