Rulez Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) ani ciut ciut? Raczej bym zmienił pozycję kiery, jak pisali wcześniej - na siebie. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Rulez Cytuj
Mod Team adamos Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) @adamos - wrażenia pozytywne, lekka, fajna faktura - generalnie nie żałuję powrotu do alu. Podziękował elegancko. Trzeba będzie chyba podjąć męską decyzję. @qurczakzul - pokaż jak masz ustawioną u siebie kierownicę. Z dziś, Dolyna Wysły. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez adamos Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2014 Pinio, a kaj Wy tom na Ślunsku mocie tako plaże? Kielony jasne joch myśloł, że tam na kuńcu jest woda! Cytuj
pitu Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Wiem, że już bylo, ale to jakby ktoś miał wątpliwości czy wiosna nadeszła. Mandaryna w rzepaku Jagnięcina na Święta dojrzewa... trochę brutalne, ale prawdziwe. I ostateczny "Dowód na Wiosnę" Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez pitu Cytuj
Mod Team adamos Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Piękne! Biedrona Typowo Albionowa. PS. widzę, że fan Ubuntu? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez adamos Cytuj
artoor Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Piękna ta strona Wam wyszła, Panowie autorzy - od doliny Wisły po śląskie plaże i kolorową wiosnę w powiecie susseckim. Cytuj
michalM Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 ani ciut ciut? Kwestia przyzwyczajenia. Jak za 3 tygodnie to samo powiesz to możesz zacząć się zastanawiać czy przycinać. Ja na początku też miałem dziwne uczucie i lekki dyskomfort. Teraz po dwóch miesiącach śmigam bez żadnych ale. Jak przytniesz to już nic z tym nie zrobić . Zawsze możesz sobie gripy przesunąć do wewnątrz nie ucinając nic i zobaczyć czy wygodniej się jeździ. Mimo wszystko ja bym zostawił tak jak jest Cytuj
pitu Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) adamos napisał... PS. widzę, że fan Ubuntu? Tak, ja z tej sekty. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez pitu Cytuj
qrczakzul Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Qrczakzul... A ciekawym jak to byś ustawił? Też ramionami do góry? :D Ustawiłbym tak, żeby nadgarstki się miały wygodnie @qurczakzul - pokaż jak masz ustawioną u siebie kierownicę. QRczakzul! Jak nie zapomnę to jutro zrobię fotki Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2014 Wiem, że już bylo, ale to jakby ktoś miał wątpliwości czy wiosna nadeszła. Jagnięcina na Święta dojrzewa... trochę brutalne, ale prawdziwe. Wpadłem w środek zdjęciotoku, patrzę gate, patrzę owce, musi kolejny agolfarbowany jak i ja Pozdrawowienie z East Midlands Mam nadzieję że bamber Cię nie pogonił za wejście w szkodę Szacunek... I. Cytuj
Hogg Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Mimo, że to owce a nie kozy to fotki są KOZAckie Cytuj
pitu Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Wpadłem w środek zdjęciotoku, patrzę gate, patrzę owce, musi kolejny agolfarbowany jak i ja Pozdrawowienie z East Midlands Mam nadzieję że bamber Cię nie pogonił za wejście w szkodę Szacunek... I. Szybka akcja była Cytuj
jahoo84 Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Wersja na Mazowsze ubrany w maxxis Ikon. http://zapodaj.net/06e92e96f9573.jpg.html Kurcze dlaczego nie wyświetla się zdjęcie bezpośrednio? Pomoże ktoś? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez jahoo84 Cytuj
Rysz Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cześć, Forum przegladam i przegladam, w koncu cos wrzuce. Cytuj
erzurum Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć, Forum przegladam i przegladam, w koncu cos wrzuce. świetne zdjęcie..murcki? Cytuj
GhOsTwrc Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/2976-ghost-se-2970/?view_style=large Cytuj
BajkowiecxD Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 A oto moje cudo :3 Mam nadzieje że mnie zlinczujecie za tą fotkę,ale rower dopiero powstaje Dzisiaj własnie zamontowałem korby.Do czerwca chcę kupić jeszcze pedały,na koniec czerwca amortyzator(fox),mostek i kierownicę. Jest to oczywiście 29er,ma być jak nalżejszy.Maszynka do xc Cytuj
kazafaza Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Rama śliczna i nieco egzotyczna, ale chyba nie ma sensu wrzucanie każdej części do 29er'a z obietnicą zbudowania tego w jeżdżącą całość w (nie)dalekiej przyszłości Powodzenia, czekam na ukończony projekt! POZDRo-:ver Cytuj
Sol Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Fajny sprzęt, aczkolwiek ten link ... Czekam na finał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi