madhammmster Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Adamos, faktycznie ten sprzecior wygląda zjawiskowo ;-) Opisywales go w jakimś temacie dokladniej? Bo naprawdę mnie zaintrygowal, szczególnie te przerzutki a raczej ich brak ;-) Nie jest to kłopotliwe przy 29 calach? Cytuj
cianek1991 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 jasinski21444 a gdzie epicon się podział? nie sprawdził się? Powrót do towera? Cytuj
jasinski21444 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Dla mnie zbyt mało czuły , tower jest bardziej liniowy i wybiera mniejsze nierówności od epicona , mając epicona czułem pewien niedosyt . Cytuj
bva Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Skoro posucha, to ja dorzucę coś od siebie - Cube Ltd Pro 2012. Sorki, że nie od strony napędu ;] Miejscówka bobrów - dość mocno zaorany brzeg: Żeby Wam za gorąco przez tę pogodę za oknem nie było i dla równowagi: Jedno z jesieni - podobne już wrzucałem kiedyś, ale się gdzieś na serwerze zapodziało: Pozdrawiam. Cytuj
bva Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 A dzięki, sprzyjające okoliczności przyrody :] Foty robione smartfonem i lekko podpicowane w PSie. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 1 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) No! That's what i am talking about! Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez adamos Cytuj
maciejas Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Piękne! Gratuluję oka i wyczucia kompozycji i kraj-obrazu i w ogóle! Cytuj
kazafaza Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Aż miło w Galerię zerknąć, a za drugie zdjęcie zimowe należy się grzaniec! POZDRo-:ver Cytuj
yakuza79 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 A u mnie widoki zapierające ten... dech w klacie Cytuj
artoor Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 A ja pomyślałem, że to zrównane z ziemią Stonehenge... Cytuj
GnX Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Foty robione smartfonem Cóż to za smartfon robi takie zacne fotencje>? Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez GnX Cytuj
elkolo Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Po pierwszych testach nowej ramy i napędu:) Cytuj
xtcuser Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Bardzo ładnie się prezentuje! Jak wrażenia z jazdy na 1x10 (i 42t? z tyłu)? Cytuj
erzurum Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 elkolo napisz ile tam masz zębów z przodu z tyłu i czy wjechałeś z tymi przełożeniami w cięższy teren? koło full wypas, jest + Cytuj
elkolo Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napęd zbudowałem na bazie kasety XT 11-36 dodałem zębatkę 42T (usuwając 17T) z przodu również WTC ale 34T. Przełożenie 34-42 daje możliwość podjechania pod wszystko na czym podjeżdżałem na 26-36. Problem jest z regulacją przerzutki (może przyczyna leży w tym, że linka idzie w pełnym pancerzu) Ciężko przeskoczyć "dziurę" po zębatce 17T i idealnie wbić na wyższą koronkę. Na zjeździe powyżej 45km/h dokręcanie nie ma sensu, przydałoby się więcej zębów z przodu. Niestety nic nie jest idealne- ale raczej nie wrócę do 2. blatu:)Uproszczenie napędu to bardzo dobry pomysł, a Shimano na 2015 rok będzie miało opcję 33 biegów...wariaci:) Wspomnę jeszcze o jakości wykonania produktów Wolf Tooth Components. Robią je chyba jubilerzy w stanach he he Cytuj
marioromario Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 No i jest w końcu z myk - mykiem. Nie wiem jak ja mogłem bez tego cudu żyć wcześniej Przy okazji dodane plastikowe siodło, wrażenia bardzo pozytywne.. Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 5 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2014 Oj Mariomario, za to zdjęcie to Ci się należą mocne gratulacje. Jedno z może 3 najlepszych w tym temacie. Szacunek i ukłony.(ps: może minimalnie źle kadr wybrany, może rower powinien bardziej zdecydowanie być z boku kadru lub na środku, ale światło, tło, ta zieleń.. REWELACJA!) Cytuj
erzurum Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 coś Ty anarchy, kadr jest świetny, rower w bardzo dobrym miejscu, jedynie to do drzewa na pierwszym planie można się przyczepić, lepiej gdyby go nie było Świetne światło, świetny rower i duży plus. Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 5 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2014 ot takie niuansiki..... Ale zaprawdę ZDJĘCIE ( i rower także) REWELACJA! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi