inzblacha Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Mój Scale 950, rozmiar L. W stosunku do seryjnego zmienione mostek, kierownica na Ritchey WCS carbon, chwyty na Ritchey WCS, siodełko na Selle Italia SL oraz pedały na platformowo-zatrzaskowe VP components. Zdjęcie z telefonu więc jakość taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Niby aparaty w telefonach coraz lepsze a wydaje mi się że zdjęcia coraz gorsze Tak po paru dniach jazdy dodam że białe się nie brudzi;p a opony speca na asfalcie to już nawet nie można nazwać piszczeniem, kolega się śmieje że krzyczą że chcą do lasu Edytowane 22 Marca 2014 przez Yoschi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 opony speca Co tam masz za obuwie założone na kółeczka?? W moim są Ground Controle wymiatacze w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 S-Works Renegade, w terenie w porównaniu do poprzednich Rapid rob/smart sam poezja, ale na asfalcie masakryczny pisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Z dzisiejszego wypadu wokół Olsztyna. Ale tego w Jurze Serio takimi ładnymi ścieżkami dzisiaj jeździliśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Wczoraj pysiu, wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Dzisiejsze kręcenie po lesie. Pogoda dopisała więc było naprawdę miło. Lapierre X-Controll 629 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 (edytowane) Kross Level b4 2013 Edytowane 23 Marca 2014 przez Baltazaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Baltazaros z Level B4 to tak mało co już zostało chyba sama rama . Fajnie się prezentuje. Od lutego też mam B4, ale jak na razie wszystko fabryczne. Amor zmieniłeś odrazu czy po jakimś czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 A kiedy pęknie ta rama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 (edytowane) Rulez, naprawdę, zjedz snickersa..... Edytowane 23 Marca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuppersReady Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Rulez, Chwilę po Twojej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 naprawdę, zjedz snickersa..... Najlepiej z puszki w sosie pomidorowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 naprawdę, zjedz snickersa..... ...albo po szkocku - smażony na głębokim oleju w panierce POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Hahaha jeszcze nie pękła, a zaliczyłem raz niezłego dzwona gdzie trafiłą w metalową rurke drewnanego mostka. Fakt została rama, mostek i tylna przerzutka... aaa no i sztyca i stery no można powiedzieć składak sie zrobił Ogólnie czekam na wieści od KROSSa bo chce zmienić rame na b7 2014. Choć nie powiem tego super lekkiego alu sie nieco boje bo waże prawie 100ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A dlaczego nie peak? Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A dlaczego nie peak? Piłeś?? Nie jedź !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A nie wiem jakoś spodobały mi sie ramy krossa Jeszcze trafiłem na niemiecką stronę gdzie ramy CUBE można kupić w niezłych cenach, myślałem czy by nie kupić jakiegoś AMS120 i nie poskłądać sobie fulla, w sumie poprzekłądałbym wsio dokupił damper i jest. Choć fulla wolałbym bardziej enduro coś ze skokiem 150mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Co tu taka cisza? Nie jeździcie w taką piękną pogodę, czy jak? Odświeżę trochę... Tarpan Polski (po kilku modyfikacjach stylistycznych) w leśnych, wiosennych podrygach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Co tu taka cisza? Nie jeździcie w taką piękną pogodę, czy jak? Właśnie jeżdżą, a nie zdjęcia robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Właśnie jeżdżą, a nie zdjęcia robią Pics or it didn't happen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja nie jeździłem, bo czekam aż mi blat i młynek przyjdą w końcu Dlatego napisałem "jeździli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Nie pokażę........bo się wstydzę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 pokaż tutaj nikt nie ma małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Adamos,jezu, przestań..... Czemu mi to robisz? Za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi