muminek1985 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jeszcze z trochę innej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Witam. To i ja się skuszę i pokaże swojego 29era. Na pewno zaczniecie mi wytykać, żebym zdjął tą nóżkę, ale ona jest taka praktyczna... Dzwonek już zdjąłem. Ku ścisłości dodam, że to Unibike Flite 29er w rozmiarze 19". Rowerek jest w serii wzbogacony jedynie aluminiowym koszykiem na bidon, licznikiem, pakietem oświetleniowym i ów nóżką. Edytowane 19 Marca 2014 przez emaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Moja też była praktyczna, ale szkoda robić wgnioty w ramie Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 @emaks Jak chcesz to możemy Ci wytknąć język, a konkretnie "tą (tę) nóżkę" i "ów (ową) nóżką". Czepianie się czepialstwa będzie karane czepialstwem Rower zacny nawet XCR dali już A przedmówca dobrze prawi, że ramy jednak szkoda i jak Ci parę razy padnie rower to będziesz wolał go sam kłaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Moim zdaniem niesłusznie zdjąłeś dzwonek, albowiem daje +10 do skilla. Dowód: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Takiemu dzwonku bym nie odmówił: http://gadgetsin.com/spurcycle-ringer-bicycle-bell.htm Edytowane 19 Marca 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jak chcesz to możemy Ci wytknąć język, a konkretnie "tą (tę) nóżkę" i "ów (ową) nóżką". Czepianie się czepialstwa będzie karane czepialstwem Przepraszam bardzo, ale ja się nikogo nie czepiam. Wydaje mi się tylko, że owa nóżka nie pasuje do takiego roweru i ktoś to zauważy, po czym - może nie wytknie, a zwróci uwagę, aby ją zdjąć. Rower zacny nawet XCR dali już A przedmówca dobrze prawi, że ramy jednak szkoda i jak Ci parę razy padnie rower to będziesz wolał go sam kłaść. Coś w tym jest, bo już raz na owej nóżce mi się przewrócił - na szczęście na miękkiej trawce i nic się nie uszkodziło. Sol Teraz już za późno... Dzwonek jest na rowerze żony, a Ta już go nie odda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Witam. To i ja się skuszę i pokaże swojego 29era. Przepraszam ale muszę: Dzięki że nie na tle pieluch czy segmentu, dzięki za piękne okoliczności przyrody. Gratuluję fajnego roweru, ALE do jasnej anielci dlaczego rower stoi w cieniu, jak do słońca jest JEDEN METR? Tylko tego metra zabrakło do naprawdę fajnych fotek. Edytowane 19 Marca 2014 przez Teodoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Teodoryk Dziękuję za ten komentarz, tzn za jego pierwszy człon. Co do słońca, to jak widać na zdjęciach tylko dolna część roweru jest w cieniu i nie jest to przypadek! Rower postawiłem w ten sposób celowo, alby schłodzić napęd i hamulce po bardzo szybkiej i energicznej jeździe! Podzespoły te były tak gorące, że Finish Line spływał z łańcucha, a tarcze rozgrzane do czerwoności gotowały olej w klamkach! A tak serio, to zdjęcia były spontaniczne i nie nastawiłem się na sesję zdjęciową. Następne fotki postaram się zrobić z większą dbałością o szczegóły - obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Podzespoły te były tak gorące, że Finish Line spływał z łańcucha, a tarcze rozgrzane do czerwoności gotowały olej w klamkach! Jesteś moim idolem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 HerrMann Oj tam, oj tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Podzespoły te były tak gorące, że Finish Line spływał z łańcucha, a tarcze rozgrzane do czerwoności gotowały olej w klamkach! zjedz Snickersa bo jak jesteś głodny to zaczynasz gwiazdorzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) venom2000 Już mi lepiej... Specjalnie dla Teororyka trochę w słońcu, trochę w cieniu. Z dzisiejszej trasy... Wiem, że jakość zdjęć nie jest powalająca, ale mam do dyspozycji tylko telefon. Pozdrawiam wszystkich! Edytowane 20 Marca 2014 przez emaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 "pokaż swojego unibajka flajta" moderatorzy wiedzą co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 "pokaż swojego unibajka flajta" moderatorzy wiedzą co robić No co Ty gdybyśmy mieli nóżki to zdjęć było by tyle samo! Rower by nie uciekał, nie było by kombinacji z patyczkami, puszczaniem roweru itp itd... Może jednak nóżkę kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Z dzisiejszej trasy... foteczki ładne bo w terenie,popraw siodło bo troszkę ucieka ci w dół dziobem i zapewne zsuwasz się z niego,na płasko powinno być dobrze i bez ucisku jądrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Teodoryk Finish Line spływał z łańcucha, a tarcze rozgrzane do czerwoności gotowały olej w klamkach! No to mnie ugotowałeś Cień był więc wskazany. Jeszcze tylko warto pamiętać że fotki zazwyczaj lepiej wychodzą gdy słonko mamy za sobą . Co do roweru, spróbuj siodełko ustawić idealnie w poziomie i daj sobie mostek w negacie. będzie się lepiej jeździć, a na pewno podjeżdżać Edytowane 20 Marca 2014 przez Teodoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 foteczki ładne bo w terenie,popraw siodło bo troszkę ucieka ci w dół dziobem i zapewne zsuwasz się z niego,na płasko powinno być dobrze i bez ucisku jądrowego Mówisz, że ma dziobem w dół .. Ogarnij to https://www.youtube.com/watch?v=WU492wilAYI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Pedało, best zobaczcie inne jego filmiki Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z dzisiejszego wypadu wokół Olsztyna. Ale tego w Jurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 ten widelec jakis pomaranczowy.... nie meski troche, poza tym za czysty,... co on z wystawy tam trafil?? a poza tym co wy tam jesien macie?? lisci moc a poza tym fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z dzisiejszego wypadu wokół Olsztyna. Ale tego w Jurze Takie koła to chyba same się prowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 ten widelec jakis pomaranczowy.... nie meski troche, Oglądamy to samo zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z dzisiejszego wypadu wokół Olsztyna. Ale tego w Jurze Fajnie, udanego bifora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) Takie koła to chyba same się prowadzą Koła tak, ino widelec gnie się Coraz częściej myślę żeby wcisnąć coś na 34 mm goleniach. @mario - tenk ju, postaram się nie zgnoić Edytowane 21 Marca 2014 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi