kazafaza Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Seraph dobrze prawi, ten staruszek to Sram 9.0sl "Woody"(ale nie Allen). Ciekawa wersja dla hamerykanckych patrjotuf: Oraz dla tych co zauroczyli sie plasteliną tudzież kolorami przełomu lat osiemdziesiątych/dziewięćdziesiątych: ...ale żeby zbytniego o!wtopa nie czynić zdjęcie Gienka HaeLa, który jutrem zostanie wytelepany w terenie jak należy: Aktywnego łykenda życzę! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 @ seraph & kazafaza chlopaki, czapka z glowy naprawde, bo jak dlooogo zyje, to sie mnie takie SRAMy o oko nie obily. kazafaza, to ile ty masz tych przerzutek? albo raczej ile rowerow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Aż się chce rzec - SRAM na kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristof3r Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam, oto mój grand canyon al 6.9 2014. Zdaje sobie sprawę, że zdjęcie nie jest najlepszej jakości, ale żaden ze mnie fotograf. Sama fotka zrobiona zresztą za pomocą telefonu. Następnym razem mogę się postarać o lepsze. Rower zakupiony jeszcze w zeszłym roku. W zasadzie nie był modyfikowany, poza chwytami zmienionymi na esi extra chunky - polecam ze względu na wygodę oraz mostkiem, który z seryjnych 80 mm został zmieniony na jeden z modeli ritchey o długości 110 mm, aby zapewnić trochę lepsze wyciągnięcie sylwetki. Jeśli kiedyś z powodu tej zamiany polecę na ryło na jakimś stromym zjeździe przez kierownicę, pewnie wrócę do krótszego modelu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Bardzo ładne foto bo w naturalnym środowisku zrobione i daję ci +50 do lansu za ten pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristof3r Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Hehehe. Dzięki. Zdecydowałem się na wersję z pomarańczowymi wstawkami, bo wygląda moim zdaniem lepiej niż czarno-biała z białym siodełkiem i chwytami, które szybko by się usyfiły. Rower mógłby wyglądać jeszczze lepiej, gdyby był cały w spokojnym odcieniu pomarańczowego z czarnymi dodatkami, takimi jak mostek, kierownica, sztyca i amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Tak jest dobrze, cały pomarańczowy byłby zbyt krzykliwy jak na mój gust;p P.S można gdzieś dostać takie kolorowe naklejki na kółka mavica jak własnie w canyonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristof3r Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Wszystko zależy jaki odcień miałby pomarańcz. Obecnie jestem na etapie, kiedy podobają mi się jednokolorowe, dość wyraziste ramy - trek robi pomarańczową, bardzo ładna, specalized też ma kilka fajnych czerwieni, radon maluje jeden model na ciekawy odcień jasnozielonego. Rzecz jasna, pomarańcz i czerń bardzo fajnie się komponują i takie malowanie w jakim mam rower bardzo mi się podoba. Co do naklejek, wątpię, że można je gdzieś kupić, pewnie produkują je w dużych ilościach na specjalne zamówienie producentów rowerów. W sumie maila z pytaniem można do nich napisać, może akurat się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Kolejny mi sie urodzil Tym razem model nizinny, znany rowniez pod nazwa single-speed. Skromnie kolorystycznie (kto widzial pomaranczowa El Mariachi ten zrozumie o czym pisze) bo wypadalo podkreslic subtelnosc ramy. Voodoo Dambala R853 Galeria: https://picasaweb.google.com/107396504948877159056/VoodooDambalaR853?authkey=Gv1sRgCO2omMToufm1FQ PS. Sprzedam. Zainteresowani pisac na priva. Edytowane 15 Marca 2014 przez kovaldesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Hiszpański temperament na łonie natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanekTheFizyk Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Dzisiejsza pogoda nie zachęcała do robienia zdjęć (a tym bardziej do samej jazdy, ale co tam...). Dwie fotki ze zwiedzania tras dookoła Milicza. Na drugiej Inbred ładnie komponuje się ze starszym kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na wyższej fotce wygląda jakby ten łańcuch czarny wisiał spod siodełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 zwiedzania tras dookoła Milicza Bardzo ciekawe historycznie rejony Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tym razem sztyca lekko wyzej:), za kiera schowal sie Mont Blanc niestety, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Niby tak, ale: - za czysty; - napis za czerwony; - ma żółte coś gdzieś tam obok czegoś; - i w ogóle jest biały; - i licznik od szosy ma, fuj; - i w Alpach jest, a po asfalcie jeździ; - i koła nie ma z tyłu; - i wspominałem, że jest biały? Natomiast moim zdaniem fajny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ...no i Mont Blanc (w dodatku zakryty!) a nie Mt Everest... poszedłeś na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na Mt Everest wybieram sie next year, robie liste i zapisy na trekking wiec masz szanse sam fote strzelic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (dziękuję za zaproszenie ale raz: od ponad 15 lat się nie wspinam - kompletnie, no i mam wrodzony, pieroński...lęk wysokości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tym razem sztyca lekko wyzej:) hehe, widać też, że trochę wyrosłeś, doganiając wzrostem "starszego brata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Anarchy: czy to z powodu lęku wysokości lękasz się wysokich suportów? Nash13: rower całkiem fajny, ale plus za tło POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanekTheFizyk Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 - i licznik od szosy ma, fuj; Jest jakiś podział liczników ze względu na rodzaj podłoża, po którym się jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tak. Cały czas szukam wodnego i w cholerę nie mogę dostać. Serio - to był żart. Serio serio - wyskocz w teren z Cateye Strada, zobaczysz co miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek1985 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) skoro moda ostatnio na Canyona to dla odmiany mniej pomarańczowy Edytowane 18 Marca 2014 przez muminek1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Gdzie ten Canyon? No tero widze Całkiem spoko to nowe malowanie Edytowane 18 Marca 2014 przez pietrushkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZECHJ Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jak takie modne Canyony, to dorzucę i swojego :-). Trochę mi zeszło, ale wolałem wstawić w naturalnym środowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi