lago Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Moje dwudziestkidziewiątki już tutaj gościły, ale pokusiłem się wrzucić fotkę z dzisiejszego wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Czy to rower od sporo wyższego brata ?Najbardziej dla mnie optymalne ustawienie, i tak myslalem by obnizyc jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ze spaceru rano Spacerujesz z rowerem? Moje dwudziestkidziewiątki już tutaj gościły, ale pokusiłem się wrzucić fotkę z dzisiejszego wybiegu Daje plusa za ninery, ale dawajcie fotki od strony napędów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Spacerujesz z rowerem? Jak na to wpadles Sherlocku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Korzystamy z pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 świetne zdjęcie, pasuje do roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Najbardziej dla mnie optymalne ustawienie, i tak myslalem by obnizyc jeszcze troche Tragedia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Tragedia ... Zachowaj swoje nic nie wnoszace komentarze dla siebie. Ty mozesz miec sztyce na pol metra, twoja sprawa. Mi takie ustawienie pasuje i to tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 komentarz Ruleza wnosi to, że Ty na tym rowerze masz pozycję prawie leżącą, spec jest sporo za długi skoro siodło masz aż tak nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Koledzy, skoro właściciel napisał, że tak mu pasuje to znaczy że tak jest Jego rower-jego ustawienia. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Zakladajac ze znasz wszystkie okolicznosci takiego a nie innego ustawienia mozesz miec racje. To byl zjazd z dosc wysokiej (1100 m npm) gory, szutrowymi i mocno wyboistymi drozkami, wolalem siedziec nisko co jest dosc oczywiste w takich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Moje dwudziestkidziewiątki już tutaj gościły, ale pokusiłem się wrzucić fotkę z dzisiejszego wybiegu Jeździsz na dwóch jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Nash13 To wcale nie jest oczywiste, zjazd szutrowymi wyboistymi dróżkami i tak nisko siodełko i nie rozumiem co ma wysokość góry do tego ... Edytowane 8 Marca 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Tylko tyle ze nie trwa to 10 minut i dla mnie takie ustawienie w takich warunkach jest optymalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 A pod górę masz jakiś silniczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muchien Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dzisiejszy trip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 A pod górę masz jakiś silniczek ?Kolejka waskotorowa na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Najbardziej dla mnie optymalne ustawienie, i tak myslalem by obnizyc jeszcze troche Czytając to zdanie można pomyśleć - i tak zrobiło parę osób - co prawda mniej lub bardziej zgryźliwie - że taką masz pozycję stale. Ja również, bez komentarza z mojej strony. A ponieważ na forum od czasu do czasu trafiają się niezgrane rozmiarowo z gabarytami właściciela rowery to i tak odebrano Twoją prezentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 8 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Rulez, dajże chłopakowi żyć Rower ma piękny i pewnie jest jak pisał. Co dziwne że obniża siodło? Sam tak robię na trudniejszym szlaku (na chowajkę jeszcze mnie nie stać), żona tak robi, KUmepl tak robi. To co? Roweru nie umiemy dopasować?Wiosna za oknem, ptaszki ćwierkają, zdjęcia z terenu się pokazują masowo i w dodatku jest Dzień Kobiet.Po goździku, pończosze na łeb pod kask i kropli rohloffa do każdej z jeżdżących dla nas Kobyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Czytając to zdanie można pomyśleć - i tak zrobiło parę osób - co prawda mniej lub bardziej zgryźliwie - że taką masz pozycję stale. Ja również, bez komentarza z mojej strony. A ponieważ na forum od czasu do czasu trafiają się niezgrane rozmiarowo z gabarytami właściciela rowery to i tak odebrano Twoją prezentację.Jasne, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Po zmianie obręczy z crestów na accenty airplane , teraz moge latać hopy , dropy i zjeżdzać po schodach do woli. Edytowane 8 Marca 2014 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Rulez, dajże chłopakowi żyć Rower ma piękny i pewnie jest jak pisał. Co dziwne że obniża siodło? Sam tak robię na trudniejszym szlaku (na chowajkę jeszcze mnie nie stać), żona tak robi, KUmepl tak robi. To co? Roweru nie umiemy dopasować? Wiosna za oknem, ptaszki ćwierkają, zdjęcia z terenu się pokazują masowo i w dodatku jest Dzień Kobiet. Po goździku, pończosze na łeb pod kask i kropli rohloffa do każdej z jeżdżących dla nas Kobyłek. Madrego to i warto posluchac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimone Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Bardzo lubiłem tu zaglądać, szukając pomysłów i inspiracji na swój rower. Ze względu na POZIOM dyskusji i komentarzy robię to coraz rzadziej. Takie fajne forum, a moderator śpi zamiast stawiać do pionu... jak nic się nie zmieni to pewnie wielu użytkownikom ta strona zniknie z wyszukiwarki. Skąd w Was tyle jadu i złośliwości: a to tło nie takie, a to siodło za nisko, a to rower... no właśnie- to rower i frajda jaką daję nas tu zrzeszył nie po to aby wzajemnie sobie wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jeździsz na dwóch jednocześnie? Kolega czasem zamienia szose na mojego speca i jedziemy do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Bardzo lubiłem tu zaglądać, szukając pomysłów i inspiracji na swój rower. Ze względu na POZIOM dyskusji i komentarzy robię to coraz rzadziej. Takie fajne forum, a moderator śpi zamiast stawiać do pionu... jak nic się nie zmieni to pewnie wielu użytkownikom ta strona zniknie z wyszukiwarki. Skąd w Was tyle jadu i złośliwości: a to tło nie takie, a to siodło za nisko, a to rower... no właśnie- to rower i frajda jaką daję nas tu zrzeszył nie po to aby wzajemnie sobie wrzucać. W pełni popieram niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi