Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@kovaldesign Gdzie odbyło się te ściganko jeśli wolno spytać? Sam bym spróbował swoich sił, tak dla "fanu" ;)

Smigam po w miare lokalnych, organizowanych przez Gorrick na zachod od Londynu.

Reszcie kolektywu dziekuje za komentarze, a dla Anarchy kudosy za trafna porade dla Adamosa :)

Ave stal!

kvl

Napisano

Venom się załamie kolejne zdjęcie przy meblościance
Matko jedyna Mikiprezes ma słit focię z mebelkami :) i ten bajeczny zapas bidonów w tle  :thumbsup:  :thumbsup:  :laugh:  :laugh:  
Napisano (edytowane)

Skoro dyskusja zrobiła się tak bardzo gorąca, to proszę rower i piękno przyrody, czyli nad Kanałem Królewskim.

Składak Titus Ti Fireline

DSC_0841.jpg

Edytowane przez realkrzysiek
  • Mod Team
Napisano

pierwsza z góry-brawo!
i nie ma znaczenia w takiej sytuacji (to do Nabiała) że błotnik, że torebka itd itd, że zdjęcie przepalone czy że zabrakło odrobinę powietrza przed rowerem...
....bo ogląda się bardzo przyjemnie, pogratulował

• Mod Team
Napisano

@realkrzychu -widzę, że się pospieszyłeś ze składaniem :)
co ciekawe chyba stronę temu  też wskoczył titanowiec... tłoczno się robi..

Napisano

Dzięki, aż milej na sercu jak się czyta wasze posty, zwłaszcza, żem jest kompletny amator.  :icon_wink:

Rowerek jaki jest każdy widzi, cudem natury nie jest. Na początek dla mnie w zupełności wystarcza. Z czasem co nieco się wymieni, zrobi upgread'a.

Napisano

Skoro dyskusja zrobiła się tak bardzo gorąca, to proszę rower i piękno przyrody, czyli nad Kanałem Królewskim.

Składak Titus Ti Fireline

DSC_0841.jpg

O dżizas, tak sprofanować taką ramę.... 

Napisano (edytowane)
O dżizas, tak sprofanować taką ramę.... 

Dopiero, co złożyłem i będą jeszcze poprawki, a błotniki, sorry, jakoś błota nie trawię, może ze względu na wiek, a jak coś widzisz nie tak, to może mi coś doradzisz? :)

Napisano (edytowane)
to w jakim wieku się błota nie trawi?

Oj, tam jak wrócę do biura (jeżdżę w czasie pracy, w przerwie) na podsumowanie dnia to nie wypada mieć błota na głowie, a nie zawsze jest czas, by się przepłukać.

Ja się cieszę, bo to  fajny widok.

Pośpiech? Ech, taka pogoda, że inaczej się nie da.

• Mod Team
Napisano

@realkrzychu -widzę, że się pospieszyłeś ze składaniem :)

Coś chyba koledze oko "skacze"... Sprawdziłem 4 do tyłu i ... samo alu, plastik i nieco stali...

Szacunek...

I.

Napisano

Ivan - anarchy pewnie myślał o Canfieldzie z #2928, z tymże materiał to nietytan ;)

• Mod Team
Napisano

Ivan - anarchy pewnie myślał o Canfieldzie z #2928, z tymże materiał to nietytan

:wallbash:  :wallbash:  :wallbash: 
jak ja się mogłem tak pomylić... k...
wytnijcie tamto plissss
Napisano (edytowane)

Rower na terenie ... placu zabaw. Tylko do niego dzisiaj dojechaliśmy z dziećmi :)

Canyon Nerve Al 8.9 rozmiar M

a2069661f7e679d7m.jpg

3641b75533feb97am.jpg

Edytowane przez m81wwski
Napisano (edytowane)

Może Nash13 to fan dirtu? :)

U mnie na zdjęciu też siodełka ostro do dołu ale to dlatego, Merida to rower 5 latka na którym jeździ 3 latek :) bo ten 5 latek teraz ma 6 lat i jeździ na Kross'ie :)

Mam też rower na kołach '12 ale taki rozmiar kół i roweru powoduje, że ten 3 latek nie daje na nim rady kręcić korbami, a na kołach '16 śmiga aż miło.

Edytowane przez m81wwski