Sol Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Tak - ale nie przez imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Sam dosyć często spoglądam w ten temat bo lubię oglądać fajne fotki i ciekawe rowery czy nawet projekty, których trochę się tutaj przewinęło. Gdy już kupię sobie swojego stalowego 29era to pewnie też tutaj kiedyś zawitam Ale wracając do fotek, to jeśli zdjęcie jest dobre (jest ostrość, fajny klimat) to człowiek ma ochotę zatrzymać się nad nim dłużej i nacieszyć oko. W przypadku fotek gdzie brak ostrości i nawet nie da się przeczytać jaka firma widnieje na ramie lub takich z pokoju to pełnią one tylko tło (czyt. niepotrzebnie zabierają mój czas). Ja wiem, że każdy chce się pochwalić nowym nabytkiem, ale w takim przypadku wychodzi to tylko na złe bo mało kto zawiesi na tym zdjęciu oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
covert Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 To i ja dorzucę fotkę swego 29era generalnie 29er, ale bez większości wad 29era. Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 @covertmiód i orzeszki...gratulowałem już maszynki w "Garażu", ale z przyjemnością zrobię to jeszcze raz, +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ..znajoma rama...wyszło nieźle i na bogato! pogratulować maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 To i ja dorzucę fotkę swego 29era generalnie 29er, ale bez większości wad 29era. Dla mnie bomba Yeah-bunny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbaranek Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 no to moj Lapierre z przyczepka i 20 miesicznymi pasazerkami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Sam dosyć często spoglądam w ten temat bo lubię oglądać fajne fotki i ciekawe rowery czy nawet projekty, których trochę się tutaj przewinęło. Gdy już kupię sobie swojego stalowego 29era to pewnie też tutaj kiedyś zawitam Ale wracając do fotek, to jeśli zdjęcie jest dobre (jest ostrość, fajny klimat) to człowiek ma ochotę zatrzymać się nad nim dłużej i nacieszyć oko. W przypadku fotek gdzie brak ostrości i nawet nie da się przeczytać jaka firma widnieje na ramie lub takich z pokoju to pełnią one tylko tło (czyt. niepotrzebnie zabierają mój czas). Ja wiem, że każdy chce się pochwalić nowym nabytkiem, ale w takim przypadku wychodzi to tylko na złe bo mało kto zawiesi na tym zdjęciu oko Dokładnie tak. Jeśli widzę rower na tle wiszącego prania, porozrzucanych gaci, czy innych gratów, to nawet nie chce mi się wnikać co za rower przedstawia fota. Było już o bylejakości parę stron temu i wszystko w temacie powinno być jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Szanowni użytkownicy forum rowerowego, oto daję wam remedium na fotografie fowerów na tle meblościanek: [Galeria] Pokaż Twojego XXera ... gdziekolwiek byle wewnątrz Edytowane 1 Marca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Rowerek fajny. Nawet prawie kupiłem tą ramę Ale plany o singlu odeszły w nieznane póki co... Jak się jeździ ? uczy, bawi, wychowuje nie rezygnuj z planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZECHJ Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 @seb2k6 Zgadzam się i nawet znam to uczucie, gdy chce się pokazać rower jak najszybciej. Mój co prawda gotowy do jazdy i dzień po dniu robi banana na twarzy, ale jakoś o zdjęciach jeszcze nie pomyślałem (tylko jedno z akademika na tle pudła po nim i dwóch par butów, jeżeli ktoś zainteresowany ), więc i się nie chwalę jeszcze. A Romet piękny! Nie ma co wywalać tyle jadu na siebie. Lepiej tą złość na korbę przerzucić :-). Nie lepiej i prościej napisać formalną wiadomość, że zdjęcie nie nadaje się do Galerii i po prostu zostanie usunięte i prosimy o wstawienie takiego zapierającego dech w piersiach albo przynajmniej obrazującego cały rower w naturalnym środowisku? Jakby to weszło do porządku dziennego to nikt by się nie awanturował, temat byłby wolny od offtopów i częściej niż raz na stronę byłoby super zdjęcie super roweru i wszystko byłoby jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No ale po co te hejty? Rower to rower, a nie galeria pejzażu. Tutaj ważne jest zdjęcie roweru, a nie tło. Ani temat, ani pierwszy post nie sugeruje, gdzie i jak fotografować swoje rowery. To również nie forum fotograficzne. Dajcie se luz, chłopcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Miło, to dorzucę jeszcze jedno. Spory ten stos podkładek pod mostkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Aku-rat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) czy musicie ciagle walkowac 1 temat? posiadanie artystycznej duszy, wyczucia i cudownego aparatu nie jest kryterium tego watku, a to, ze sie przydaje....rozpocznijcie krytyke ram ponizej rozmiaru L, bo przeciez takie osoby nie maja prawa dosiadac 29", a sprzet, ktorego wartosc nie przekracza 5 srednich krajowych to powod do wstydu, nie? Edytowane 2 Marca 2014 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wypowiem się może jako rowerzysta i fotografik w jednym. Galeria jest zatytułowana "Pokaż Twojego 29era", a nie "Pokaż swego 29era w pięknych okolicznościach przyrody, w odpowiednim świetle i ze stosownie rozmazany tłem". Wobec tego każde zdjęcie, pokazujące rower typu 29er, a wstawiane przez jego właściciela (nie koniecznie autora zdjęcia) spełnia warunki wymagane nazwą galerii. Nie ulega wątpliwości, że zdjęcie niosące ze sobą walory estetyczne jest przez nasze grono witane z większym entuzjazmem, ale nie jest to warunek obligatoryjny, a jedynie fakultatywny. Dałby ktoś wreszcie jakąś fotkę? Ja muszę się na razie powstrzymać, bo mój 26-cio calowiec nie dorósł jeszcze do tej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 A to macie z czarnego szlaku: No i zbliżenie jako, że kalkulatorem trzeba na raty Amortyzator po serwisie wiosennym i "obudził się" nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) I po weekendzie. Poscigane po raz pierwszy w tym roku, bo wczesniej zdrowie nie pozwolilo. Znowu na zakonczenie trzeba bylo dzialac z wezem ogrodowym. Zycze wszystkim udanego sezonu i pociechy z wielkiego kola Edytowane 2 Marca 2014 przez kovaldesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) @seraph @kovaldesign I takie fotki to ja rozumiem! Jest akcja ... jest przyroda ... są emocje ... życie w pełni. Edytowane 2 Marca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Koval, za fotę z Córą jak by tylko Mody dały - pięć punktów na plusCo do czystości nie przesadzaj, kolor widać, markę rozpoznasz - rower znaczy się zdatny do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jak zdrowia pragnę, kiedyś wyskoczę spod korzenia na jakimś jukejowym wyścigu i tego Kovalowego Grajka zabiorę...i ucieknę w siną dal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 nie przesadzaj Adamos, dołóż mały kolorowy akcent do bandyckiej Kony, weź dziecko na ręce i też będzie równie bosko Wszystkiego mieć nie możemy.... Koval ma Londyńskiego przystojniaka a Ty Bandytę z polskich borów ps: a jak by nie było - był kiedyś piękny pomarańczowy model Unita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 @kovaldesign Gdzie odbyło się te ściganko jeśli wolno spytać? Sam bym spróbował swoich sił, tak dla "fanu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) A obrazki, które się ruszają i na których widać tylko kawałek roweru to się liczą czy nie baudzo? Sprawdzam EDIT: Racja anarchy, wyleciał mi z głowy. Na poprawę Edytowane 2 Marca 2014 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 myślę, że stary dobry wątek "trekking z elementami frirajdu" byłby właściwszy (a i temat by odżył)(ale to tylko moje prywatne zdanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi