skwarek2 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dobre nastawienie venom Ivan teraz to bym stestował tego smerfa jak mam jakieś doświadczenie z 29. Podaj adres garażu - wpadnę z łomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Duzo Canyonow ostatnio, wiec i ja dolaczam (poprzednia fota z piwnicy ). Rower ma 1.3k km, jak na razie pelne zadowolenie. Poza sporymi modami na poczatku doszla zmiana tarcz z formuli na Shimano XT. Generalnie lepsza wydajnosc niz na 26, przy duzo wiekszym komforcie i wygodniejszej pozycji. Duza czesc segow zrobionych na "26 juz pobita, reszta czeka na pelnie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Czy mógłbyś przypomnieć (niestety zapomniałem) jaki to rozmiar i ile masz wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 rozm L, wzrost 183cm, noga 86cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Bardzo fajny sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Elegancki. Oceniając po wysunięciu sztycy, rozmiar M - jak zaleca kalkulator Canyona przy tych parametrach - byłby raczej za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam Bliźniaka Jamis Dragon 2013 19" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Elegancki. Oceniając po wysunięciu sztycy, rozmiar M - jak zaleca kalkulator Canyona przy tych parametrach - byłby raczej za mały. Zdecydowanie L pasuje idealnie. W rozm. M moze starczyloby sztycy ale bylby zdecydowanie za krotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derbixxx Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Cześć, wrzucam parkowe zdjęcie swojego Canyona Grand Canyon AL 5.9 2014, rozmiar M, kolor Radar. Pierwsza sesja zdjęciowa, drugi dzień jazdy ;-) Tutaj już ze zmnienioną kierownicą, ale jeszcze z siodełkiem oryginalnym, które jest twardą dechą. Dla ciekawych: mój wzrost 173,3 cm, przekrok ~82,8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 siodełkiem, póki co, celujesz w gwiazdy, jak ustawisz prawidłowo będzie mniej bolało. a co to za kierownica? oryginalna w tym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 a co to za kierownica? oryginalna w tym kolorze? Tutaj już ze zmnienioną kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derbixxx Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Kierownica to Sunline V1. 4 litery mnie bolą w tym siodełku, a nie przód, więc to nie kwestia celowania w gwiazdy. W ogóle to siodełko przyszło w transporcie za bardzo przytulone do opony i się w nie wgryzła i mam dziurę i bieżnik opony, zgłosiłem już chęć wymiany. Ale zamontowałem swoje poprzednie siodełko, jutro pojeżdżę, coś pokręcę. Edytowane 26 Lutego 2014 przez derbixxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Pojeździj pare dni, a później odwróć mostek - zobaczysz jaka różnica na + Edytowane 26 Lutego 2014 przez fw66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Z celowaniem w gwiazdy chodzi o nos siodla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derbixxx Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Z celowaniem w gwiazdy chodzi o nos siodla. Wiem, że o nos siodła chodzi, dlatego zawęziłem, że mi chodzi o twardą tylną część siodła i że kości kulszowe od tej tylnej części bolą ;-) Nieważne, nie ma co śmiecić ;P Odkręcone jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Sorry za OT, ale jeszcze dorzucę, potwierdzam, że to decha - tylko na nim siadłem i od razu wiedziałem, że nic z tego nie będzie. Jest 2x za ciężkie jak na taki brak komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Orginalna na pewno, ale czy oryginalna wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derbixxx Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Za dużo o orgiach myślisz :-): http://sjp.pwn.pl/slownik/2570074/oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Cała strona tekstu to łapcie świeże zdjęcie (rower już tu kiedyś był dawno): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moody Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) rmn1 - piękny rower, piękne zdjęcie. Zresztą całe Twoje portfolio interesujące. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Moody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Miło, to dorzucę jeszcze jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Już lepiej - widać rower. A tak poza tym, to miło w końcu oglądać Wasze rowery, ładnie wyeksponowane w plenerze, a nie na tle meblościanek, tapczanów, kuchenek i po piwnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Z dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 @rmn1 nieźle, najlepsza fota w temacie i rower świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Z dziś Sołacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi