LoveBeer Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 jezdzilem w czwartek na 29-erze co wazy 7.4kg. damn, to jest kosmos, opisac ciezko slowami. na najblizszym treningu zrobie foto tej maszyny - a to maszyna kumpla - i zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Kiedy to jest temat pokaż TWOJEGO 29er a nie pokaż KOLEGI 29er . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Lovebeer pokaz tego 29era Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 To ja w tym czasie przypomnę swojego Canyona Yellowstone 6.9 XL (rocznik 2013) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Nie ma co, fajny! I te malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Torebkom podsiodłowym mówimy nie! Poza tym fajny sprzęt w słusznych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Crossride wszędzie....co to będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Crossride wszędzie....co to będzie.... Ja tam na przedzie (przynajmniej w tym ostatnim) WTB Frequency widzę...Czyżby kółeczko się posypało? A podsiodłowe są dobre, bo są wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 To ja w tym czasie przypomnę swojego Canyona Yellowstone 6.9 XL (rocznik 2013) Na żywca wygląda dużoooo lepiej, co do koła to chyba podstępne liście i pozostałości po strumieniu przerobiły koło na półkoło. Jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A podsiodłowe są dobre, bo są wygodne. Kalesony som wygodne i praktyczne też. Natomiast ich walory estetyczne som lekko dyskusyjne, że tak to delikatnie ujmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Nawet przy pokazywaniu swojego sprzeta, nie zawsze tylko estetyka najważniejsza, ale także i praktyczność. Poza tym w tajemnicy mogę Ci zdradzić, że w undergroundzie są takie podsiodłowe szykowane, że jeszcze Ci się oczko do nich zaświeci. No chyba że plwasz na bikepacking... Edytowane 24 Lutego 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Kalesony som wygodne i praktyczne też. Natomiast ich walory estetyczne som lekko dyskusyjne, że tak to delikatnie ujmę hehe dobre, dobre... @Sol...tylko jak jedziesz 6,8 czy12 dzień w trasie to nagle okazuje się, że wozić wszystko na garbie a wozić na ramie ma BARDZO DUŻE ZNACZENIE nie koniecznie o podłożu estetycznym https://lh5.googleusercontent.com/-jjTte786Rwo/UitDcf_0mSI/AAAAAAAACik/iizTRlDnVTg/s720/DSCN6212.JPG (przepraszam za OT) Adamosie........ Edytowane 24 Lutego 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) O! Już wcale nie w takim undergroundzie. Dobra dobra, już jest cisza anarchy... Edytowane 24 Lutego 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ... no przeca to publicznie pokazywane zdjęcia "z Pirenei", iw dodatku "bardzo stare" koniec OT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Na żywca wygląda dużoooo lepiej, co do koła to chyba podstępne liście i pozostałości po strumieniu przerobiły koło na półkoło. Jak dobrze pamiętam. Ja tam na przedzie (przynajmniej w tym ostatnim) WTB Frequency widzę... Czyżby kółeczko się posypało? Dokładnie, przednie koło się posypało-obręcz nie do naprostowania, a wymiana w serwisie Mavica nieopłacalna, dlatego złożyłem takie kółko i jest bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Zdjęcie zrobione zaraz po przyjeździe na metę 4 edycji Rowerowego Rajdu na Orientację "Złoto dla Zuchwałych" 2014 w Lubostroniu w dniu 2014-02-22. Wybaczcie, musiałem wykadrować zdjęcie...byłem taki zmęczony, i nie chciało mi się szukać super miejscówki na zdjęcie i na oryginalnym zdjęciu było dużo innych "poucinanych" fragmentów innych rowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Jamis Dragon 2013 19" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Czemu do szerokich i giętych kierek zakładacie rogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Czemu do szerokich i giętych kierek zakładacie rogi? Pierwsze testy dziś na podjazdach i zmiana chwytu mi odpowiada, poza tym napis "Mighty" No i jak jeżdżę turystycznie +100km to pewnie bardziej odpoczną ręce. Wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Bo jest wygodnie. I tyle w temacie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Czemu do szerokich i giętych kierek zakładacie rogi? Mnie po jakimś czasie ręce drętwieją, więc łapię za rogi i dalej mogę jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ja nie wyobrażam sobie jazdy z giętą kierką i rogami to gwałt na konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ja nie wyobrażam sobie jazdy z giętą kierką i rogami to gwałt na konstrukcji Na krótkich dystansach owszem, szczególnie na zjazdach to można sobie pozwolić jechać bez rogów, ale jak masz spory kawał drogi za sobą bez zsiadania z roweru to szybko się zmienia zdanie, a raczej odrętwienie rąk jest tak duże, że nie da się jechać. Triatlonowe kierownice powstały z jakiegoś powodu, a w MTB to imitacja, ale trochę pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ja nie wyobrażam sobie jazdy z giętą kierką i rogami to gwałt na konstrukcji Słabą masz wyobraźnię kolego... 720mm w każdym wypadku... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ivan ty zawsze dobijesz gwoździa do trumny innowiercy pełen szacun jeździłem na dystansach powyżej 50 km bez rogów i dawałem radę zmieniałem tylko łapki na kierce aby nie drętwiały i było luks ale zobaczę jak się z tymi cudami śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi