madluki Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Lepszy uwalony sztywniak w polu niż spec w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Lepszy uwalony sztywniak w polu niż spec w piwnicy. Nie ma jak ktoś poczucie humoru dołoży do tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Wszystko lepsiejsze od P-SZ - Parszywego Szpeca Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Biały spec - bomba, jak będę duży też takiego sobie kupię czekam na foty z terenu Żółty trek - fajny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Wszystko lepsiejsze od P-SZ - Parszywego Szpeca Szacunek... I. Nie znasz sie Ivan, wy tam w UK to na ostro tylko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Biały spec - bomba, jak będę duży też takiego sobie kupię czekam na foty z terenu Żółty trek - fajny kolor To jest pomarańcz w rzeczywistości jest ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A co to za widełek z przodu? Rock Shox widzę tylko jaki dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A to jest Reba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja się nie znam na kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nie znasz sie Ivan, wy tam w UK to na ostro tylko;) Szpec = Padaka i Parch. A ostro to się zdarza jeździć ostro, jednobiegowo i biegowo... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Kross Level B4 - Rama XL >23" - 5 dni od zakupu drugi raz w terenie . http://www.mudserwis.com/kross-level-b4-2013-p-3280.html?osCsid=fa9276ab886bca92316305bbf6a4f86aWszystko fabryczne, ale już wiem, że opony będą do zmiany (teraz są Schwalbe Rapid Rob PP 29""x2,1) jeżdzę tak 60% asfalt 40% teren i wydaję się bardzo miękkie więc szybko się zetrą. Zastanawia mnie tez jak będzie się sprawował amortyzator jeśli chodzi o sprawność w czasie ( teraz SR suntour XCR RL ). Wybrałem wersję B4 bo B6 różni się tylko amortyzatorem niby jest lepszy, ale na moje 94 kg zbyt mały przekrój 28 mm ten aktualny ma 30 mm . Powiem szczerze, że uczę się jeździć na nowo, wcześniej miałem ramę 19" koła 26" rower był zwrotny jak na mój wzrost 195 cm. Muszę się przyzwyczaić do nowego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 1 miejsce w kategorii jakość zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Wiem był już zmierzch, więc mało światła. Postaram się na czasie dodać coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Wcale się nie dziwię, że kolega uczy się jeździć od nowa, skoro przesiadł się z 19-calowej 26-ki na 23-calowego 29-era. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 To na pewno XL? wygląda dużo mniej pokracznie od mojego byłego Unibike... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jeśli chodzi o oznaczenie na ramie to XL, jeśli chodzi o zmierzone wymiary to również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Tak na marginesie Kross B4 i B6 to dwie różne ramy, a Rapid Roby szybko się nie zetrą, to dobre i uniwersalne opony choć ciężkie. Edytowane 19 Lutego 2014 przez wszoltysik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ogłaszam konkurs na najlepszą fotkę zrobioną kalkulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Ten B4 to przecież 21" co zresztą widać. I większej już nie ma. To na pewno twój rower Edytowane 19 Lutego 2014 przez fw66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Oj - kolega się "jordnął". Napisał prawidłowo, że XL, tyle, że w tym Krossie XL = 21". Dać mu spokój! Yoshi, czyżbyś się pozbył swego EVO 29? Edytowane 19 Lutego 2014 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Generalnie strasznie na mnie siedliście, to zdjęcie, to dwa cale za dużo w rozmiarze. Jak jeżdżę to nie ma ze sobą super lustrzanki, a w telefonie mam aparat taki jaki mam i ze względu na pracę jaką wykonuję (pałętam się po budowach i dyryguje palcem tzw. jednopalczasty ze mnie ) nie inwestuję w coś lepszego bo nie jeden tel. został już zalany betonem . Druga sprawa fakt Kross B4 maksymalny rozmiar ramy ma 21" mój błąd pojawił się stąd, że jeden ze sprzedawców wprowadził mnie w błąd kiedy pytałem o rozmiar w calach ramy XL później to zweryfikowałem, ale 23" cale zostały w głowie. Wybaczcie Edytowane 19 Lutego 2014 przez michalM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Trek całkiem jak żółty Peak Mnie sie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jak jeżdżę to nie ma ze sobą super lustrzanki, a w telefonie mam aparat taki jaki mam. Proszę kolegi , da się nawet kamerą obskurą zrobić poprawną fotkę, wystarczy choćby wywalić to co niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zapomniałeś o odblaskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Oj - kolega się "jordnął". Napisał prawidłowo, że XL, tyle, że w tym Krossie XL = 21". Dać mu spokój! Yoshi, czyżbyś się pozbył swego EVO 29? Jeszcze nie do końca pozbył ale rama czeka na wystawienie na allegro, w weekend postaram się o jakieś fotki roweru na nowej ramie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi